lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off

WIHO! idag gick den där hatälskade hästen som en prins! nu kan allt gå åt skogen för just nu är jag fan bäst i världen! :p haha. okej, nu ska jag lugna ner mig. men finns det någon som förstår hur många timmars slit man lägger där ute och ibland får man knappt fem minuter tillbaka. men idag då gav han mig en timme och han gick som en klocka! emma hjälpte till och det är guld värt, hon skröt om oss som sjutton också! jag kommer älska min träningsvärk imorgon. :D

annars så har jag varit lite lagom grinig idag och jag kan ju knappast påstå att fyskprovet gjorde det hela något bättre. :/ huanameja. sedan så blir man ganska lätt trött på pojkarna i min klass, ja, dvs hela klassen. och så konfronterade stefan mig efter jp's och mitt försvinnande i onsdags. ^^,

helgen blir nog bra. :) imorgon blir det nog en runda på stan med min kära och sedan mys med honom. och på lördag ska vi återuppliva en gammal tradition, fika med emelie, emil & jp! :D på kvällen kanske det bli lite festade, for old times sake. ;) och på söndag ska jag nog med alex och spela lite innebandy. :)

wie, min mamma kom på en bra sak! vi struntar i att följa med pappa ner och hämta motorcyklen i tyskland och så åker hon, jag och eventuellt emelie och alexander till ullared i stället. det skulle kunna bli riktigt kul! :)

menmen, nu får min hals sluta göra ont och så blir det nog sängen snart, skönt värre.
ta hand om er och njut av våren som är på väg!



aa
naaw, självgod!

time to dance

idag mådde jag mindre bra, och jag är trött på det. min mensvärk dödar mig, fyfan. är det rättvist att man ska ha så ont att man inte ens kan stå bara för att man är tjej?! va? va? usch, tur att det gått över nu iaf. men missade den avgörande röstningen om lilla rummet idag. vårat "projekt: 'pimp my room' " kom tydligen tvåa! vilket är jättekul, lite synd bara för om jag hade varit där hade röstningen blivit annorlunda, mer lycka åt vårat håll så att säga.  men men, skoj iaf!

för övrigt så är 'panic! at the disco' ett riktigt schysst band! sköna låtar vill jag allt säga. och även 'fall out boy', sedan har jag några fler nya album som ska lyssnas igenom den närmaste framtiden. wiho, me love!

oh my love! alexander är den mest omtänksamma som finns! kom ihåg det, och lägg även på minnet att han är min min min!

kärlek
m




me and my love
oh sugar, i'm falling for you!


i like the ones who say they listen to the punkrock!


vet ni vad? jag har kommit till insikt, blink är bra. riktigt bra! punkrock har ju alltid varit en del av mitt hjärta, gd är ju ett av banden som jag har växt upp med. :) men nu, tack vare alex, har det blivit mer lyssnande på blink. yeay, partymusik! och sedan finns ju 'all of this', som låter läskigt mycket som, hör och häpna, the cure!
förresten! shit vilket projektarbete! lysnade på thobbe & bramwalls arbete igår och det var minst sagt dunderbra! jävlar vad thobs röst har utvecklats, även om blink låten lät precis som han gör när han står på fest och vrålar! :D


gosh, ge mig mer vårsol! jag & alex var ute och lapade i oss lite i lördags då vi nog var ute en timme och promenerade. på kvällen umgicks vi lite med min bror och nya avsnitt av våran favvo serie 'my name is earl' som nu kommit till den svenska televisonen. vi tjockade i oss lite pizza och godis, wiho!


idag fick min vackra pojkvän frukost på sängen. sedan tillbringade vi nog halva dagen där, myste och spelade enligt traditionen kort. jag älskar dig alexander, du är mitt och jag kan inte beskriva dig i ord! i'm lost without you. efter myset stack jag ut till hästen och red en sväng med carin i skogen. han var inte riden på några dagar så han hade en del överskottsenergi och lite bus för sig. får se om det blir lite dressyr för emma i veckan.


förlåt mig jocke, jag ska skärpa till mig & bli mer social. och förlåt till er andra som håller med jocke om att jag är för dålig på att umgås. ni ska dock veta en sak - och det är att det är vännerna som håller mig över ytan! i care about you all! (lyssna på  bcq - i care about you all!)

mihp, vi har en del sköna bilder ifrån den där festen hörni! ;)



what

what's the point of making all this noice if nothings never getting heard?

mitt hjärta har rent ut sagt skrikit efter detta. det är sjukt hur det kan kännas så stark, hur en melodi kan få håret på armarna att resa sig. mitt hjärta har skrikit efter bd. jag vet inte när jag senast lyssnade på dem faktiskt och jag kan säga att jag älskar längtan efter musik, det är något under huden som kliar. oh.
it's the only life i know


var ett tag sedan jag skrev av mig och jag tror att det är detta som får mig ur balans. jag har under så många år fått ur mig allt på pappren. jag har sida efter sida, undangömda för andras ögon, men de har många ggr varit min räddning.


förra helgen var lovely, speciellt avslutningen. lördagskvällen spenderade vi hemma hos mig och nathalie & joakim kom för lite film och chill. enkelt och topppen, sådant tycker jag om. söndagen fick jag hjälp med ulit av petra och jisses, vilken skillnad! måndags kvällen blev hellyckad! mamma fyllde år och vi åkte bort till 'agebo spa' där vi bastade infrabastu och badade jacuzzi utomhus! varmvatten & snökrig är min melodi! ;D


i ondsdags vaknade jag och för ovanlighetens skull så var jag på bra humör, riktigt bra humör. dessvärre förstördes detta så fort jag hade min första lektion - idrott. jag bokstavligen hatar fotboll, handboll, volleyboll och bakset. hey, guess what, vi hade volleyboll! den där salen, de där onsdagsmorgnarna är ångestframkallande! låt mig slippa.
men jag kan säga att kvällen blev superduper! jag fick en långfika med min lillasyster och detta var precis vad jag behövde! vi satt nog nära tre timmar på dv och bara diskuterade stora och små problem. min egna 'systra mi'. därefter fick jag mys, mys, mys med min käraste. jag fick två lyckopiller på samma kväll, jag har lycka i min ficka!


och idag har jag fått en lugn stund med alle k, var nog en tre veckor sedan sist. så vi hade lite att prata om och det är så skönt att bara få lugna ner veckan med en stund på ett fik. sedan fick jag se hans mammas nya lägenhet, urfin! jag vill också ha breda fönsterkarmar.


jag behöver vår. jag behöver ljuset. jag vill inte höra mer 'åh, ska du hem och skära dig?'. jag är trött på skämten, jag har rena armar. jag behöver lite tid för att sortera mina tankar och intryck. jag älskar promenader med min mp3-spelare och tråkiga bussfärder, jag vet att det låter fel. men det är mina stunder för mig själv som ger mig balans. jag svävar mellan topp & botten. jag känner längtan efter det svarta samtidigt som jag älskar den skuttande känslan. nothings made for people.

jag klagar inte, jag bara skriver.
tack för kärlek & vänskap.


mihp.

kyss mig hårt & ömt

auh. mindre kul. jag borde nog ge upp ridiningen, det går aldrig bra för mig och ulit. igår gickd et inte bättre utan sämre. det är inget skoj, det är otäckt som fan att gå omkull jag kan säga. tack och lov så klarade sig ulit prima och jag likaså, men fyfan säger jag bara. men emma & petra har lovat mer hjälp nu till veckan för petra hade också haft trubbel med honom. gamla hästen är knas. :/

men kvällen blev jätteskoj! jag kom, något försenad, till tjejerna som redan satt på dv och myste. vi hann med många samtalsämnen och det var som alltid, skönt att prata av sig. :) efter ett par timmar på fiket kom alexander upp till stan så satte vi oss på victoria och åt. efter att vi blivit lagom tjocka och fått knäppa upp bältena några hål traskade vi igenom det pinsamt döda nybro hem till alexander där jag somnade så fort i kommit innanför dörren och så sov vi länge idag.

idag så ska vi nog hem till mig. mamma & pappa ska nog ut ikväll och partaja, precis som min bror. så det blir nog huset för oss själva, får se om vi orkar göra något eller sover ikväll också! :p


ta hand om er och ta vara på solen!



minifest
emelie, jag & ica @ alex'

you can't stand me now


ÅH, jag får spelet på den här jävla fysiken! för det första så är läraren aldrig där (ngt jag egentligen uppskattar förutom inför prov), för det andra så gör hon verkligen ingen nytta när hon väl är där! det roligaste med att jag inte fattar en enda utav alla våra uppgifter och inte har gjort det under hela kurstiden är att jag ska läsa fysik B! hur roligt är inte det!? AUUUUGRH.

för övrigt har det varit en helt okej dag, vi började med lite sovmorgon för att sedan iscensätta ett föräldrarmöte. haha, det gick ju galant, himla underhållande i alla fall! sedan hade vi väl det lite mindre roliga matteprovet, för min del gick det väl sådär, låter det mesta vara osagt.  sedermera har jag varit hos lilla (jaa) eva och haft bild. jag är klar med poppåtub, så jag tänkte att jag skulle göra om färgproblemet för de bilderna ser gräsliga ut. och så slapp vi ju fysiken nu så jag sitter här i te's datasal och tjurar på den i stället. men nu! nu kom ett ljus, min fina alex slutade just. :D

imorgon ska jag nog ut till stallet och försöka få lite fason på mig & min häst. igår gick det ju inget vidare, han var ganska ofukuserad så jag gav upp honom & skvallrade lite med carin istället. (A) men får se om det går bättre imorgon. och tjejerna kanske har ordnat gänget så att det blir en kvällfika vilket jag tycker låter urtrevligt!

för övrigt så är helgen ganska oplanerad, bara en eventuell resa till ikea. annars är jag fri för förslag och kom ihåg att vi är lediga på måndag! wiho, tack för upplysningen arsim!

vi ska dona in bildern ikväll så dyker de snart upp på kallaz sida. :)




ATOMBOMB

vilken helg! det är vad jag minst sagt kan säga, det har varit otroligt! det har varit underbart! bra, bättre bäst! det blir ju lätt att man använder många superlativ när man har fått umgås med de man älskar mest och även har fått chansen att se en artist som har betytt mest i musikväg för en. :)

i fredags hade jag några få lektioner, dock mindre roliga då de bestod av fysik och ett mekanikprov, hua. efter det åkte jag hem och tog det lugnt i några timmar för att sedan åka ut till alexander och hjälpa honom att städa inför kvällens bravader. det hela fick lite oväntade vändingar men turned out lovely! vi blev ett litet gäng som fick tid för att umgås, prata och bara ha det trevligt! det blev några drinkar och några försök till vinster i kortspel, och klockan hann bli ganska mycket innan vi kom i säng. men gud vilken härlig kväll, tack emelie, ica och ellen, det var så skönt att prata! och även ett stort tack till min alexander då det var han som anordnade och löste allt! thanks my love.

lördagen belv en kavaldkad av dans, dans, dans! vi tog oss igenom "mjölpåsen" till oskarshamn och det första vi gjorde var att besöka en pizzeria där jocke blev jag, och jag blev jocke. nathalie höll sig till läskig sallad och martin vägrade posa. efter två timmar i kylan, kan ju säga att det började dansas redan där (för att inte avlida), kom vi in i ishallen som inte var mycket varmare till en början. vi rusade & knuffade oss till framgång, längst fram! nathalie, min eva, det blev håkan till slut! men jag vill ge mycket beröm till de båda förbanden - kidbrother & kristian anttila. kidbrother rockade tappert på och krisitan anttila är nog en ny favorit för mig. :) när väl håkan beträdde scenen var mina fötter nästan slut, men tro mig - de fick ny energi av den vitklädda mannen, som alltid kommer vara magisk för mig. jag säger bara;
åh, åh, åh, åh, åh, åh, åh, HÅKAN! konserten kanske inte slår sommarens hultsfredsspelning men, det var känsla, det var nära och det var dans! låtlistan var super, de låtarna som kom ifrån senaste skivan var helt klart okej live, oh, jag är så nöjd!  revolutionenen kom också med att han avslutade med 'atombomb' det var mer än vad jag kunde önskat mig!
efteråt var vi alla utan anda och med smärta i kroppen mer än nöjda. det tog en stund innan joakim och jag började ta oss emot markus lägenhet, men tillslut var vi inne i värmen igen. tanken blev helt pltösligt utgång då markus kände ägaren och kunde få in mig, men sedan struntade vi i det då det var hela 20årsgräns i stället för 18. vi nöjde oss med en drink och jag somnade gott till gitarrspel... tills caroline kom hem med överskottsenergi! haha. ^^,

idag vill jag inte på någotvis påstå att min kropp mår bra. jag funderar mer och mer på om min fot är vrickad eller om jag bara är klagosam (jag vet att alt2 är mest troligt). 

jag har en alexander som jag älskar mycket och igår firar vi 4 månader tillsammans. så vad mer skulle jag kunna begära? nej, jag är så jävla nöjd och det kommer ni få höra om & om igen. ;)


kärlek & dans, dans, dans.
malin har feber ikväll


bilder kommer snart både ifrån fredags & lördags.

the party is alright, i might wanna stop drinking

You say you want to stay by my side
Darling your head's not right

tack älskling för att du fixade så att vi kom ut igår! det blev faktiskt en lyckad kväll om jag får säga det själv,
lite lagom ihopslängt och improviserat. förfesten som vi kom ganska sent till var ju kanske inte så mycket
att hurra över. vi höll oss till en soffa och spanade in de ohyggligt fula fransmännen som var där. :p det blev
iaf en hel del shakande på chili med goda vänner! sådan uppskattas något otroligt!

och min ängel alex, fortsätter att ställa upp - imorgon blir det party med tjejerna hos honom! de ni, att pojken
erbjuder sig att ta hem mina tjejkompisar för att vi ska kunna äta lite gott, spela lite spel, dricka lite och bara
umgås! han har även valt dit två små pojkar som räddning. ^^, men jag tror att det kan bli en riktig toppenkväll!

OHO, nu är det inte många dagar kvar till håkan! det kommer nog bli bra, jag börjar bli lite pepp nu. det var
så bra för jag vi veta att lisa & sara ska dit också, how nice isn't that? jag har iaf pratat med markus så att
jag och joakim har sovplatser där och så får vi nog skjuts ner också, det löser sig alltid.
'AAAH, behöver lite kärlek från fel sort
jag behöver lite sympatier från fel håll
och det är så tragisk så jag springer tillbaks till dig'

jag är bara lagom rädd för mekanikprovet imorgon. men det är det sista, oh, mekanik och sista i samma
mening! :D

lovelovelove
m




alex
oh, don't you just love his hair?

breven hjälpte mig verkligen.

THE STROKES TILL HULTSFRED!


idag kvittade det faktiskt hur många minusgrader det var för det var ett sagolandskap ute i skogen. jag får nog ändra mig lite för dagen - snö är inte bara jävligt. jag var ute i skogen med ulit och jag kan säga att jag njöt, njöt och njöt utav solen! det ramlade ner puder snö som glittrade såsom självaste Tingeling hade varit där med sitt trollspö. ulit kändes fräsch och det är mer än underbart att dundra fram i galopp!

eftersom jag 'tog ledigt' idag så har jag haft lite tid över till annat. det blev städning av rummet som var i mer än behov av det och sedermera blev det även urrensing av en av mina garderober. så om någon känner på sig att de inom den närmaste framtiden kommer behöva hästplanscher i driver kan ju slå en pling! ;) jag fann också alla brev som jag fått genom tiderna och jag får ju allt säga att jag har varit en riktig flitig brevskrivare. det var riktigt intressant läsning, speciellt eftersom håkan har gått på ganska flitigt idag och så insåg jag hur många anknytningar det finns. jag kan säga att det var många kuvert som var prdydda med 'nu kan du få mig så lätt'. om vi inte talar om det riktigt håkanfanet, emma. där har vi hela texter omgjorda till dikter med gemensamma minnen i. jag saknar tiderna med vattenkrigen & träningsvärken efter ridpassen på lönö.
men det kvittar om breven hamnar på vinden, orden kommer alltid finnas med mig. jag kommer ihåg längtan efter de lila kuverten, hur de förgyllde mina dagar.

igår blev mitt hår färgat, tack & lov! även om resultatet blev mörkt, väldigt mörkt! men alexander & joakim verkade ju nöjda, så jag får väl leva med det. ^^, det blev himla skoj och vi hade alla mycket att prata om. vi hann också med en långfika med min pappa, då vi försökte lura med honom på hultan, eller om det var han som försökte lura av mig min biljett!

nu ska jag snart kila ner och göra mig en varm macka, mums! efter det ska jag slänga ihop lite saker för morgondagen och sticka ut till min vackra pojke! han får nog det hopplösaste uppdraget - försöka lära mig mekanik. ett prov, sedan är det över, tack gode gud.

chili imorgon? va? :o


"breven hjälpte mig verkligen
för jag är nere, ej uppe på fem
du stod i småland och sa
är det så här det blir, så dör jag
malin, bli aldrig som jag

känn ingen sorg för mig, malin
och jag vet att
om himlen finns kommer du dit
men känn ingen sorg för mig, malin"



oh

another song with love.

neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna
alla dansar och  jag tänker 'är du också själv?
var är du ikväll*

ja, för nu är det mindre än en vecka kvar till håkan. och jag är verkligen med på det, eftersom i keep forgetting about it. skärpning malin! nej, men ärligt, just nu känner jag mig inte så pepp. jag är väl egentligen rädd för att håkan ska köra alldeles för mycket ifrån nyaste skivan, inte för att den är dålig, men jag har mer känslor med 'känn ingen som för mig göteborg'. den har räddat mig så många gånger, den har många gånger varit min enda vän sedan skivsläppet 2000. jag vill ha mer desperation & enkelhet.
det hela kommer säkert bli en upplevelse då jag 'bara' sett håkan vid olika andra engageman såsom springbreak & hultsfredsfestivalen.
(gud, emma, emma. jag slängde bort någonslags vän.)

helgen har varit supermys! även om jag var tvungen att tacka nej till mina bönande flickor, vilket delvis kändes riktigt jävligt då jag knappt aldrig ser dem nuförtiden! men jag vet att vi tar igen det en annan kväll, vem vet vad som händer. ;)
i fredags mös jag & alex inne med en film. 'white chicks', som var underhållande & funkade prima för våra humör. vi tog oss även en promenad på jakt efter våra favviskolor och hann därmed ett snöbollskrig, som jag självklart gick segrande ur. han är så vek. :p dagen efter så stack jag hem några timmar för att slappa & dona min inför kvällen som spenderades i kalmar på 'rise and wine'. jag var alltså medbjuden på middag av familjen eliasson. det blev mexikans buffé som var jättegod och sällskapet var roligt!

i eftermiddag har jag faktiskt varit ute i den friska luften, den väldigt friska luften då det var -6. petra ringde idag på 'morgonen' och tipsade att han skulle nog behöva en runda runt byn så jag gjorde det. han har ju stått utan skor i nästan en vecka så det var skrittning en timme ute i snön, vilket jag uppskattade då det var ett tag sedan jag red. det var riktigt skönt när solen tittade fram och vi bara njöt i fulla drag!

gosh, jag är glad över att vi har bytt ut mekaniken mot projektarbete. det finns ingen likhet! detta kommer bli rent nöje, som allt är emot mekaniken! wihoo.

jag måste få mitt hår färgat, bums!

CALLETH YOU, COMETH I


jag&nathalie

lycka i en rymdraket

i know what you want - you want a pieace of me

auh, skönt att vara hemma i dess lugna vrå. för idag blev jag bara så urtrött på min klass - igen. jag förstår mig inte på hur folk kan gå in för att vara så jävliga mot varandra som de är. och jag kan inte förstå hur folk är vänner med varandra när de behandlar varandra sådär. :/ jag skulle göra vadsom för att byta klass, kanske inte linje dock. eller sp känns bara mer & mer lockande, men som ni alla vet är jag lat och skulle inte orka med ett år extra. åh, ond bråd död åt dem. (nej, jag var inte allvarlig med det)

fick idag tillbaka svenska referatet och jag hade skrivit till mig ett mvg. katarina sade lite diskret att det faktiskt inte varit lika starkt 'som de andra mvg:na', så jag får väl skärpa till mig lite. men jag klagar inte, ta det inte så!
så hade vi fysik också, som jag fortfarande inte fattar ett smack utav, toppen verkligen. bilden är faktiskt ganska skoj just nu. 'randigt på tub' blev min konstbild som jag håller på med nu och till och med eva verkar nöjd med idéen och själva bilden. :)

wiho, så fick jag ännu en myskväll med alex igår och det ser ut att bli ännu en ikväll! vilken lovely vecka! ikväll skulle jag egentligen trotsat vädergudarna och varit i stallet, men jag fick ett meddelande av petra att ulit stod utan skor. hon var snäll och tittade till honom för kvällen så slapp jag åka runt där.

och för er som inte kom på gårdagens låt så var det martin - du och jag (i hela världen)
en gammal klassiker så att säga, sitter just nu och diggar 'rymdraket' med samma snubbe, sådant gos! annars har det varit lite him senaste tiden, uppvärming inför hultsfred. ;)

och vi kan hålla varandra!



bara hålla varann.

SNÖ?! helt galet, nu får det fan vara nog.

det är ganska skönt att vara hemma, även om de senaste dagarna mest har varit hos familjen eliasson. men det tycker jag bara är bättre än hemma, en större säng & en underbar pojke. vad mer kan man begära? jo - sol!

nu tycker jag det börjar bli dags att tänka lite framåt, på vad som kommer denna vår & sommar. mitt konsertår börjar den 11mars då håkan hellström besöker oskarshams ishall(?!). än sålänge tror jag att vi som kommer vara där är joakim, martin, nathalie, ami & daniel. jag hade hoppast att emelie skulle ha råd, men så var det inte. och alexander karlsson borde allt kunna samla sig och ta tag i det! ;p
sedan verkar det tyvärr inte bli varken morrissey eller mew, vilket min plånbok uppskattar - dock är inte jag tacksam. men en sak som är säker redan nu är att det blir hultsfredsfestivalen! även om det än så länge bara är jag & daniel som har biljetter! skärpning nu folk, dags att dona inför sommaren. ;)

jag har många önskemål när det gäller konserter; we are scientist, maxïmo park, the sounds, mew, razorlight, timo räisnänen, the magic number, kaiser chiefs, the strokes, the rakes, acrtic monkeys, franz ferdinand och många många flera.

jag måste berätta att jag lyckades med att få så mycket som ett vg på vårat första matte b prov, något jag är väldigt nöjd med! får tillbaka våra referat i svenskan imorgon, spännande. jag måste också säga att onsdagsmorgnar är ångestframkallade! jag tycker verkligen illa om skolidrotten, vilket nog beror på att jag är kass i vadsom som kallas sport. :/ jag har ändrat omfattning om många saker den senaste tiden, som att teknikutvecklingen genast blev mycket roligare sedan vi har lagt ner mekaniken.

ikväll hoppas jag på lite umgänge med my love. nu när båda är i samma land igen så är det svårt som sjutton att vilja skiljas småstunder, jag har ett beroende av hans närhet.

vi får se vad det blir av helgen, jag har några goda vänner som har en del åsikter om vad jag ska göra på fredagskvällen - men inga löften där! ;)

'du och jag är dom enda i hela världen som älskar varann
du och jag är dom enda i hela världen som förstår varann, förstår varann

och det känns som att du verkligen tror på mig,
när jagf viskar dom orden som jag sparat åt dig'

den som listar ut låt & artist är tillbaka på nittitalet, vi hade en backflash häromdagen! wiho för den artisten! :D

have a nice evening dear friends.