It's not the fall

Tänka sig att solen lyckades visa sig idag! Alldeles lagom tills jag hade kommit upp i sadeln, så jag och Ulit njöt i fulla drag i förmiddags av solskenet.

All my life i've been fall- fall- falling apart,
Alexander ryckte in i måndags, till Halmstad. Känns verkligen inte roligt, men problem är till för att lösas och hinder till för att ta sig över. Helt plötsligt har jag fått en massa tid, vilken är rättså ovant. Både välkommet och inte. För mycket tid är farligt för en sådan som mig, speciellt när man känner saknad.

But it's not the fall that hurts
Så jag har verkligen sysselsatt mig den här veckan. Caesars Palace har varit uppmuntrande och en blandskiva har flitigt snurrat i bilen. Tänkte att jag skulle börja springa nu också, kan säga att träningsvärken efter första rundan precis har släppt. Jag har även betalat räkningar, ridit, bakat, städat och pluggat. Tjenare, när blev jag så vuxen och flitig? Neej, det lär gå över.

It's when you hit the ground
Jag verkar ha rätt så okej övertalningsförmåga - för imorgon ska vi i klassen till Äventyrsbadet i Kalmar! Efter lite småprat om simning kläckte jag en idé och så var hela klassen på. Så Martin och jag bakade muffins till fikat och Robin har lovat att ta med sig saft. Visst är vi lite gulliga?

Let my freak flag fly!

Jag har hör att choklad ska vara bra för både det ena och det andra.

I've been a fool of lifetime but today I'll be the king

Så idag gav jag mig en liten choklad-terapi. Har känt mig lite sjuk och seg på senaste tiden så jag tänkte att lite choklad kunde pigga upp mig. Jag letade rätt på min julklappsbok "100% choklad" och hittade ett recept som lät mumsigt. Det blev chokladmuffins med after eight! Så nu sitter jag här med en muffins och rensar bland min musik.

wave it high up in the air for everyone to see
Jag och Robin var och hälsade på våran hemkomna vän Martin i onsdags. Hade inte sett honom på nästan fyra veckor, så han hade en del att berätta. Han hade verkligen haft det lyxigt och kändistätt! Inte varje dag man är på gala och ser John Travolta, Halle Berry, Drew Barrymore mfl! Mitt lov kändes ganska fattigt när han berättade allt de gjort.

I let my freak flag fly
Förresten vet ni vad? Iår tar vi studenten! Får vara ärlig och säga att min klass är en berg-och-dalbana, allas humör varierar. Men just nu är jag bara fruktansvärt tacksam över att jag hamnade i denna galna blandning av människor, det blir många upptåg och skratt. Så ikväll delar jag med mig lite sköna bilder från våra äventyr :P

Don't look back in Anger

Städade Alexanders rum igår och då hittade vi en okänd cd. Visade sig att den inte var så okänd, bara jag som hade glömt bort vad jag hade gjort av den. Det var en omärkt musik-cd som jag fått (läs snott) av min bror, men en hel del grym musik. Sådan musik som är farlig att köra bil till.

Where nobody knows if it's night or day
Och det väckte något i mig som slumrat till lite. Vet inte varför men jag har inte riktigt hållt mig uppdaterad på det som så länge betytt så mycket: musiken. Är antagligen mest lathet som har hållt mig ifrån riktiga uppdateringar, och att livet kommit ivägen. Men så kom jag att tänka på all musik jag förknippar med olika människor, ofta har man ett starkt minne till en viss låt eller artist. Min bror var först att påverka mig i min musiksmak, det har varit hans skivor som har snurrat i min stereo. Det är hans Green Day-tröja som ligger i min byrå och det är tack vare honom som jag upptäckte synthpopen. Mina väggar är fyllda med cd-skivor, affischer och diverse saker. Jag är extra stolt över lp-skivan (Belle & Sebastian - Storytelling) som pryder mitt rum.

But please don't put your life in the hands of a Rock n Roll band
Jag kommer ihåg en helg på sommaröland för några år sedan. Det var fyra vänner och en gitarr. Det var en viss Oasis-låt som spelades och sjöngs så många gånger den helgen, och efteråt. Jag kommer på mig själv med att sakna Joakims fyllesamtal mitt i natten, då jag nyvaken nynnade med i hans "so Sally can wait, she knows it's to late". Även om det inte alltid är kul att bli väckt, kan det vara värt det för det är då jag vet att någon minns mig, jag har gjort ett avtryck.

Take me to the place where you go
För det finns så många som har gjort avtryck på mig. Alexander Karlsson som öppnade dörrar till så mycket. Han visade hur man är en vän och jag är honom evigt tacksam. Och glad att han var galen nog att följa med till Göteborg för BD, trots att vi knappt kände varandra då. Den där Nathalie-Eva som gett mig så mycket, hon finns alltid där. Jag vet inte varför, men jag lyckas aldrig bli besviken på henne. Hon är så mycket jag skulle vilja vara. Men det är Martin jag har att tacka för henne. Han som jag har kunnat slå och gråta på, bara för att jag inte kan lyssna på Hives utan att tänka på honom. Eller punkrocken, som Thobias återuppväckte framför ögonen på mig. TIllsammans med en himlans massa gitarrspel.

I slutet så är det väl det det handlar om? Avtryck och intryck.

Jag suktar efter intryck. Jag önskar att jag gjort något avtryck, någonstans. Bara för att jag glömmer bort att vara tacksam ibland, jag har så mycket. Och för att jag har fått så många intryck och avtryck av så många vackra människor.


 My soul slides away
But don't look back in anger

it's gotta be at least a hundred degrees

Jag kom hem för några minuter sedan och det första jag hörde när jag öppnade bildörren var ett välkomnande mjuande. Min frusna kisse satt på trappan och hoppade glatt upp i min famn när hon såg att jag hade en husnyckel i handen. Nu är hon en kelgris som visar tacksamhet genom att förfölja mig igenom huset, ett knas som hon är.

And I'm so happy oh so happy
Nyår blev en jättemysig tillställning! Efter en del improvisation så blev det en liten fest i Edwins lägenhet tillsamms med kända och mer okända människor. Det blev ölspel och en massa skratt med det! Dessvärre så gjorde vi ju det vanliga misstaget - vi gick ner till torget vid tolv. Därefter blev det liksom ingenting, så det hade varit roligare om vi stannat i det lilla sällskapet som vi var. Men i det stora hela så blev kvällen helt klart över förväntan, tack för det! Får vänta lite på bilder dock.

Yes, I am always right
Jag gjorde något riktigt ovanligt i förrgår. Jag gick och köpte mig en bok. För det var så att jag råkade få en bok i julklapp och 1000 sidor rusade förbi på mindre än en vecka, så jag kände att jag ville ha en bok till. Så nu försöker jag mig ta igenom de sista böckerna i Harry Potter-serien. Alex tycker jag är en tråkmåns, men man ska vara tråkig på loven!

I know it sounds stupid but it sounds about it
Annars består lovet mest av mina två grabbar, Alexander & Ulit. Den sistnämnda är lycklig över snön och är pigg som få. Jag har jobbat på i ridhuset, även lite barbacka så ni kan ju gissa vem som har träningsvärk! Igår kväll så blev det bio, Guldkompassen, som var bra men inte mer än så.
En sista glad nyhet, min kusin fick en pojke den 2 Januari klockan halv nio!

And tonight I'm telling you honestly
yes, Honestly
.

sockerpsyscho