She had a history of killing herself


Målar naglarna med dekandens.
Stryker ögonlocken fulla med tystnad.
Pudrar kinderna med kristaller.
Ritar läpparna med det förflutna.

Hold on.

jag ska dansa fastän hjärtat brister

Jokeboy har dragit till Singapore han också. Grabbarna äter middagar på en varm strand medan jag kämpar på i ett slaksigt motionsspår i ryd. Livet känns så rättvis ibland. Jag saknar mina grabbs.

Dubbeldate

Neurotentan är skriven, present till min kära bror är inhandlad, tågbiljetten är bokad och ja, det blev visst helg.

 

För idag ska faktiskt Ponnyklubben på dubbeldate med ett gäng smålänningar. Det vankas god mat, några kalla och The Concretes på [HG]. Det är fint att leva, trots iskalla vindar.

 

Mado-Lis & Käähin irriterade över tårtkastning.

Fast det var så kort romans.

Tappar principer och glömmer bort moral.
Glömmer bort principer och tappar moral.



Fan. Fan. Fan.

Feberyrar

Jag är återuppstånden! Visserligen inte på tredje dagen, men jag minns inte så mycket ifrån konfirmationen heller. Även om jag de senaste dagarna starkt övervägde att bli bundis med snubben där uppe (nej, Thomas, jag syftar inte på dig).

Så, igår åkte jag på en ny crush. Benedict Cumberbatch är hans namn. På riktigt, hur övercoolt är inte det? Iaf så är det hans som spelar Sherlock i en ny brittisk serie, där de gör serien i en modern tappning.
Spana in trailern!

Nu tänker jag fortsätta äta ädelostmackor och lyssna på Daniel Adams-Ray. Och vara löjligt tacksam över hemtjänst (du är en ängel, Karin!).

Söndag.

Jag gillar söndagar skarpt. Detta även när det inte är ponnysöndag. Fast ponnysöndagar är ibland det bästa jag vet. Speciellt när vi slår på stort och lagar mat, ser på ponnyfilm och målar ponniesar.

Men söndagar i sig är underskattade. Framför allt om man slipper vakna upp bakis. Det är något fint över att människor är ute och söndagspromenerar, när jag joggar en runda i rydskogen. Det är något väldigt mysigt över att tända ljus, ta hand om sig själv lite extra och laga någon god mat.

Nästan lika bra som min
Söndagslista.

Önskelista



Och folk säger att jag har problem med ponniesar. Det ligger i släkten så att säga.

Society

Dessa två gubbar får 14-åringen i mig att skrika och hoppa i soffan. Eddie Vedders fantastiska soundtrack till den minst lika fantastiska filmen Into the Wild, kryddat med världens sexigaste man - Johnny Depp.


120 cm liggunderlag.

Tvivlar på att det har funnits några hurtigare eller mer åtrådda brudar i flygt-blå braller. Jag tror inte heller att det är så många som äter sig mätta på ostringar. Jag har svårt att tro att det finns några fler som Stina.

 

Du var inte hela världen.


"Det var inte världens grej, men de sakerna du sade till mig var ganska långt ifrån okej"

Ludwig Bell.


"Du var inte hela världen, allt som inte dödar härdar
Kom igen och ge mig allt du har
Bit ihop så ingen märker, bit ihop för svärta stärker
Glömmer aldrig vad du sade till mig"