Yeah, it sucks.

uuuh! Nu är jag så förbannat trött på att vara sjuk... Om man räknar med den kommande veckan så har jag varit pencillinfri i fyra dagar på tre veckor, fyra jävla dagar! Och nämnde jag då att var genomförkyld och fortfarande mådde dåligt av alla tabletter?! Så var det bara att börja om från början igen, en pencillinkur till...! Idag är första dagen som jag är någon annanstans än hemma i sängen eller i stallet, jag har inte orkat mera förräns nu. Just det, nämnde jag att åskans lilla framträdande dödade vårat adsl? Som pricken över i:et.

Var bara tvungen att klaga lite,
jag är ju så bra på det. ^^,

All I need is a certain trigger

Vart tog sommaren vägen?

I don't remember why I started speaking
Trots det tråkiga vädret så har jag faktiskt hunnit med lite av varje. Tack och lov så blev min mobil till slut klar och vi var inne i kalmar och hämtade den. Varit riktigt härligt att faktiskt kunna bli nådd igen! Det blev även biobesök med Alexander, Kallaz och Johan A, då vi såg Harry Potter. Den var riktigt bra, känner suget efter att läsa några fler böcker i den serien. Jag har annars tagit mig an Sagan om ringen, första boken, och har bara några hundra sidor kvar nu. Jag har även hunnit med lite grillning, hos mig med Nathalie & Petter, och hos Ica med goda vänner. Det blev även en kort tripp till Öland där vi solade lite och jag råkade köpa skor...

I can't remember why I started drinking
Och jag måste säga att Ellen lyckades, hon gav mig en toppenkväll! Det blev ett mysigt gäng som samlades för mat och förfest i Ellens systers lägenhet. Det var sådär superduperbra, alltihopa! Dans, dans och dans plus många samtal och återseende av folk! Dessvärre tror jag att jag och Frida lyckades komma med på flest och sämst bilder på kalmarcity.se!


I can't remember why I started thinking
mlini

Jag behövde en hundradels sekund

Jag har några bekännelser att göra:
  • Jag är en mobilnörd.
  • Jag är chipsberoende.
  • Jag är grymt festsugen.
Musik non stop till slut
Japp, jag klarar mig inte utan en mobil. Jag en dock en sådan som inte byter mobil så ofta (mest på grund utav att jag är snål, eller jag menar ekonomisk), men nu började jag tycka att det var dags. Så efter flera marknadsundersökningar så bestämde jag mig för att beställa en fin liten sak. En Sony Erisson s500i skulle bli min nya följeslagare och efter ett par dagar fanns den att hämta på posten. Vilken skönhet! Men efter bara några timmar så lade knapparna av! Så det var bara raka vägen in till CR verkstaden med den, och nu sitter jag här utan någon mobil! För mitt nya sim-kort fungerar inte i någon annan mobil. JAG BLIR TOKIG.

Jag är nästan som du
Det är asgutt att inte ha något jobb i sommar, men det resulterar i en massa dåliga vanor. Som chips. Och läsk. Och chips. Jag började fundera på om den där låten Miss Fatty inte handlar om mig? Som tur är så finns ju Ulit, så att jag blir av med lite av det jag proppar i mig. Idag var vi ute i ösregnet, mindre skoj men vad gör man inte.

Och du är som jag när du dansar
Nu jääävlar! Jag är tamejfan 18 nu, så det är dags för riktigt utgång! Ellen har lovat mig en dunderkväll imorgon, jag hoppas att hon håller sitt löfte.  Jag är i alla fall rejält med pepp! Och tack och lov för den tjejen. Igår tog vi en lång promenad runt Nybro för att prata om stora och små saker, sådana stunder som verkligen behövs. Senare blev det spel tillsammans med henne, Alex och Erik.

Jag är nostaligisk ikväll, om ni ej märkt det
jag har rest tillbaka i tiden, blivit ung

/mlini


Bröllop = Anja+Micke

070707
Den stora dagen för min kära kusin Anja och hennes Micke var igår. För mig började dagen med tidig uppstigning och skjuts in till kalmar där frisör och sminkös väntade. Anja och jag fick riktig lyx, när vi var klara så bar det av till kyrkan. Vid Hossmo kyrka skedde fotografering och förberedelser för deras vigsel. Allt gick jättebra och det var riktigt vackert! Tack och lov svarade båda två ja, och det blev fest på Törneby Herrgård resten av kvällen och natten. Middagen var god och mitt bord höll humöret uppe, det var många fina och bra tal till brudparets ära. Markus lyckades förstöra min dyra sminkning med sitt tal och egenkomponerade sång. Kvällen fortsatte med dans, dans och dans! Alexander bjöd till och med på en vals, de ni! Jag hade verkligen en toppenkväll och hann även med att visa att jag var arton genom att köpa min första lagliga drink, haha. Jag hoppas verkligen att Anja och Micke var nöjda med sin dag, jag var i vilket fall som hedrad över att få vara deras tärna.

01 Jag, i kyrkan innan fotografering
02 Jag & Alex
03 Jag, Anja, Mikael & Markus
04 Anja & Mikael
05 Anja & Micke äter tårta
06 Tröttisch-Malin dagen efter

tärna
bröllop
bröllopbröllopbröllopbröllop, jag