Sambo

 

Jag tror att jag har en hemlig sambo. För Karin är nästan jämt här. När man spenderar fredagar framför tvn iklädda mysbyxor eller spatserandes på Ikea får man börja vara oroad. Och jag tror att Matilda har flyttat in också, för vi kan inte komma överens om vilket program vi ska se på.

München Hoben


Fokus

Jag är i alla fall awesome. Det handlar om vart man väljer att lägga fokus. Även om det ibland krävs ett pepp-mail ifrån andra sidan jordklotet för att inse det. Sen hjälper det även med Ponny-söndag och Disney-kväll.


'Cause there's beauty in the breakdown

Oh, it's so amazing here
It's all right
'Cause there's beauty in the breakdown

Snart studentliv.

Tillbaka i Linköping.

Förbereder mig för allt som komma skall. Kilometrarna verkar kortare i Östergötland, eller tar jag längre steg än någonsin. Lägenheten blir uppfräschad med nya möbler och jag njuter. Imorgon börjar pluggandet, tillbaka till A-huset för riskakor och matlådor.

Men det finns så mycket som väntar. Så mycket roligt.

Du...!

 

Kaxa lagom.

Rassle innbär alltid mat (och vin).

Kiss of life.

Vet ni vad? Jag har problem att hitta nog med superlativ för att beskriva denna sommaren. Jag har haft sommarlov på riktigt. När jag försöker summera i mitt huvud känns det som att jag ständigt har varit på resande fot, trots att jag verkar ha varit på Öland jämt. Samtidigt som jag har gjort ingenting så har jag hunnit med så mycket.

Det har varit midsommar med snaps och blomster. Det har varit vänner på besök. Det har varit sol & bad i överflöd. Det har varit resor och nya städer. Det har varit gamla bekanta och nya bekanta. Det har varit sommarkvällar med prat och festivaldagar med regn. Som jag i fredags, lite salongsberusad, konstaterade på Öland ibland goda vänner och med utsikt över vattnet: Jag är nog lite lycklig.

Vad ska vi göra med Henry?

Det blir lätt sådär om man bosätter sig i Emmaboda.