Put on your dancing shoes!

Old world underground, where are you now?

Snart är det dags för ett nytt år. Som förhoppningsvis kommer vara fyllt av spännande händelser och många upplevelser! Året som gått har varit både krävande och glädjande. Skolan var inte jättekrävande på vårterminen, i alla fall inte så som den varit i höst. En massa vänner tog studenten och tog det stora klivet ut i vuxenlivet, det var verkligen en underbar skolavslutning! Sommaren var ju verkligen het iår, dock så försvann tiden mest till jobb i Boda. Fina pengar, men man undrar ju ibland om det är värt det. Jag och ett härligt gäng tog i alla fall vårat pick och pack till Hultsfred, för andra året i rad! Hett, hett och heta band! Vi hann också med en shoppingtripp till Göteborg där vi spenderade en hel del cash. Hösten och skolan har som ni vet varit jävligt krävande, men jag har ju klarat mig såghär långt - så det är bara att fortsätta kämpa.

Nästa år är det ju fler av ens nära och kära som tar studenten och lämnar en själv kvar på Åkrahäll. Sedan så får vi se om Amanda och jag faller för pengarna i Boda eller det är dags att prova sina vingar på ett annat ställe. Jag hoppas också att Ulit håller i ett par år till, för annars vet jag inte vad jag skulle ha min fritid till. Annars så är väl mina förhoppningar mest på att klara skolan... Kanske Roskilde om Lisa & Sara tjatar, eller Hultsfred om Ica övertalar mig - vi får se!


Åh, vad jag längtar till imorgon! Kommer bli så underbar stämmning med alla tjejerna och goda vänner! Det blir tacos och mysmys med det gamla hederliga gänget, vad mer kan man begära? Jo, att man kan kila till Victor där Alexander hade tänkt att spendera sin kväll. Jag kan verkligen inte klaga, det blir vara till att njuta av vårat sällskap och få en bra nyårsafton! Det gäller även er andra!



Ta hand om varandra och skål på er!

HAPPY NEW YEAR!

Så var snart även detta året över.

Julen blev supermysig! Började dagen med att åka ut till Persmåla och agera lite tomtenisse i stallet. Sedan hämtade vi upp Alexander för att åka vidare till dagens destination - Tokebo! Där träffades nästan hela släkten och hela dagen var supermys. Jag fick kläder, smycken, pengar, värmeljus, toaster, läppstift, hårinpackning, Anders&Måns-dvd och diadem. Thank you Santa!

Jag är precis hemkommen ifrån Kalmar, för andra dagen i rad. Tycker att det var dåligt med rea, fast blir väl kanske mer efter nyår. Jag fyndade i alla fall lite, konstigt hur mycket lättare det är att fynda när mamma är med och betalar. ^^,

Vad som händer och sker på nyår är fortfarande lite osäkert. Jag har några erbjudande och måste lämna besked ikväll, så det ska diskuteras lite med Alex snart. Men det vore så himla skoj att vara med tjejerna, vi fester ju bäst! Tycker det känns så himla otroligt bra när folk vill ha med en och verkligen försöker övertala en, då känner man sig uppskattad!

Ikväll blir det förhoppningsvis mys med Ellen. Vi hade planer på att se på någon film, men vi får se hur det blir. Man måste ju passa på att se folk nu när man faktiskt har lov!


GOTT NYTT ÅR PÅ ER KÄRA VÄNNER

Ica & Amanda

Fall out boy till stockholm!!

WEHEY! Victor råkade upptäcka att Fall Out Boy kommer till Stockholm i februari! Det vore så jävla gött och åka upp och se dem, fy natan. Så nu planerar han, jag & Alexander att boka hotell och köpa biljetter så fort som möjligt!

Tänka sig, det är verkligen snart julafton. Jag ser fram emot det som sjutton, är riktigt pepp iår! Speciellt eftersom min söta pojke ska fira jul med mig och min släkt. Det är knäppt att hemma finns det fler julklappar till Alex än till mig! Hoppas de har några i sina gömmor för jag vill vara liten ett tag till! Imorgon ska vi ta in och klä julgranen, en viktig traditon.

Nu är det verkligen jullov! Så himla skönt med lite ledighet, även om jullovet är nerkortat. Igår var jag och Martin A och försökte skriva in oss på körskola, vilket gick dåligt. Det fanns inte en själ där så vi valde att gå och fika istället. Jag hoppas på mycket fikor även på lovet, ska försöka hinna med många goda vänner. Och så självklart Ulit, för nu har Petra och jag satt målet på att han ska vara i bra form till våren.

Nu blir det fredagslatning, GOD JUL PÅ  ER!

(Rickard och jag var jättecoola när vi diggade hög musik i bilen.)

Partypeople!

Som utlovat kommer nu bilderna ifrån fredagens trapaster! Vi får bocka & buga för David E som så snällt brände ut alla bilderna ifrån förfesten hos Ellen. Tack för en helskön kväll, älskade vänner!


Partypeople
Partypeople

Dying to say this to you!

YOU FUCKING LOVE IT!

Det var en väldigt fullspäckad dag i fredags. Först var vi tvugna att ha lite matematik, då insåg jag hur min hjärna redan hade tagit jullov. När klockan började nära sig elva träffade jag Ellen & Ica på sibylla för en snabb lunch innan vi drog vidare till sporthallen. Där var det dags för den årliga lusserugbyn! Det blev många timmar på den allför hårda läktaren, men vi blev ett gött gäng (Amanda, Kalle & Hampus tillkom också) som hejjade på för glatta livet, något som min hals uppskattade mindre. Efter många matcher avgjorde och vann  äntligen NT!  Jag träffade på Alexander Karlsson på min väg hem till min Alex, så vi tog sällskap. Det blev lite stressigt med käk på kebaben och dona sig innan jag faktiskt tog mig ut till Ellens förfest i Örsjö. Fy sjutton vad härligt att träffa gamla vänner och bara roa sig! Jag och tomten (Kalle) dansade lite bugg/lindyhopp/pulp-fiction twist, som dessvärre resulterade i en axelskada. Vi skulle vara grymma och göra ett lyft som gick galant första gången medan andra missade han mina handleder och jag damp ner i Ellens köksgolv! Som tur var kändes inte smärtan förrens kvällen efter.

Vidare ut till stan, efter en skrattretande bilfärd in till Nybro då min röst lade av. Vi shakade rumpa och jag träffade många goda vänner, innan jag upptäckte hur onykter Alex var. Får erkänna att jag kände en hel del besvikelse över detta, men nu i efterhand inser jag hur många goda samtal det resulterade i.
Så tack kära vänner, ni är bland det bästa i världen. Ja, Thobias du känner mig, ibland lite för väl. Doss, du är en bra kille och tack för drinkarna. Alexander K, du är en god vän. Tjejer, ni är guld värda för mig, utan er vet jag inte vad jag ska ta mig till. Och jag har sett Arsim i slips, nu har man väl sett allt?! Tack och supertack till Kallaz, som verkligen räddade kvällen. Det är bara så synd att du kommer tillbaka till Nybro som är lite tragiskt och trasigt som alltid. Vänner, jag har ett ord - trygghet.
(bilder kommer inom en snar framtid)

Lördagen bestod av ett besök i Kosta med mor & far, då tja inget inhandlades till mig egentligen. Kvällen var lugn med tv, Alex och mycket klagan över min skada.

Idag har jag & Alex traskat i kalmar på jakt efter julklappar och sedan åt vi med min familj på Athena. Jag var därefter i stallet och red Ulit som hade träningsvärk så det gick skit. Väl hemma har jag slängt ihop slutet på psykologin. Och nu borde jag vara trött, men så är icke fallet. Underligt, jag är ju jämt trött?!

God jul-stress på er!

and i'm gonna wear a pink tux to the prom

Så sitter man här och gör det man inte borde göra.

Fast jag har varit flitigare än vad man kan tro - faktiskt. Eftersom Alexander susade iväg så har jag suttit här och letat fakta om borderline personlighetsstörning. Jag har ju psykologi som tillval och nu så har vi en sista uppgift kvar. Vi fick välja en störning eller psykos och jag valde just borderline. Efter att jag hade läst Vingklippt ängel så kändes det som att jag ville veta mer om borderline personlighetsströningen som hon har. Psykologi fascinerar mig för det har verkligen med vårat psyke att göra. Det är fruktanssvärt intressant och jag ser fram emot att göra detta arbetet, jag är bara lite trögt startad.


Så var det helg ännu en gång. Det är nog ingen månad som denna som man har sådan koll på vilket datum det är, eller i alla fall så hade man väl det som barn. Jag saknar lite det där med julkalender och att öppnad paket. Min mamma brukade vara så snäll så att hon gjorde en paketkalender åt mig, hur tråkigt och jobbigt hon än tyckte att det var. Jag har varit negativ till jul ett par år, men det börjar släppa nu för jul är en högtid och ett tillfälle att få känns sig liten igen. I min släkt träffas vi alltid och myser med alldeles för mycket mat och håller relativt hårt på traditionerna. Det är något som är säkert och tryggt, allt är som när man var liten. Sedan att jag faktiskt är yngst i min släkt gör väl att man får vara liten ett tag till, vilket jag bara tycker är skönt.

Och över till min älskling nummer två - Ulit. Han är igång och vi jobbar för fullt för att han ska få tillbaka musklerna. Petra hade verkligen varit flitig i veckan och jag har mina dagar i helgen, förutom gårdagen. Det märks att han inte är på topp, han orkar inte riktigt hålla sig i form i galoppen och dylikt, vilket kräver dubbelt upp skänkelstöd av mig. Ja, jag erkänner att jag fick kramp efter passet igår, även jag behöver träna upp lite muskler, haha. Men kul att han är på g nu igen!

Mamma har haft det skit nu, speciellt efter alla omändringar på jobbet. Hon har ju sin MS också som hon måste hålla lite koll på och tänka sig för så att hon får vila tillräckligt. Just nu är hon sjukskriven för hon har ont i ryggen och ner i benet. Jag måste erkänna att det känns lite creepy med tanke på hennes skov som kommit förr... En gång förlamades halva hon, en annan gång kunde hon inte prata ordentliget... Jag vill bara att hon ska vila och att jobbet ska lugna ner sig så att hon orkar med.

Menmen, snart borde han den där komma så vi kan sticka ner och byta en av hans födelsedagspresenter och sedan åka hem för slappning hos mig.

GLAD PÅSK.

LET'S GET THESE TEEN HEARTS BEATING!


Tror ni att man blir trött av nationellt prov i matte c? Svaret är JA. Men nu är det ialla fall gjort och nu slipper jag tjata om det. Nu väntar jag på att engelskan ska börja. Vi lovade att gå dit för att slippa två lektioner sista veckan, vilket det faktiskt känns värt.

I helgen blev min vackra pojkvän myndig! Vid det viktiga klockslaget tolv så var hans hus fullt med goda vänner och stämningen var på topp! Det var en härlig blanding av människor och jag var extra lycklig över att mina flickor var där - även om de stannade alldeles för kort tid. En mycket trevlig och rolig kväll, för klockan var faktiskt dags att vara askalas! :D Sedan att en del verkligen går in för att förstöra... Jag ska lyssna på Lisa, allt för många gånger det är dags att släppa det.

Det verkade som att Alexander blev nöjd med alla sina presenter som han fick både av mig och av släkten. Så håll utkik på efter en vit långärmnad tröja på Alex! Idag håller vi tummarna för att det ska gå bra eftersom han snart är i kalmar och ska på uppskrivningen till körkortet.

Jag är trött, har mensvärk och vill bara hem nu.
Men lördags var en bra dag. :)


Let's get these teen hearts beating. Faster, faster
So testosterone boys and harlequin girls
Will you dance to this beat, and hold a lover close?
So testosterone boys and harlequin girls
Will you dance to this beat, and hold a lover close?