På riktigt denna gången.

Idag fick jag nycklarna till min lägenhet. Smaka på det, "min lägenhet". Fett. Eller tja, det innebär ju alldeles för mycket vuxenpoäng. Så enligt mina matematiskiska kunskaper innebär det en fet inflyttningsfest. Det kommer kära vänner, det kommer så småningom.

Så imorgon tar jag min pizzaslicer och min rosa blender och flyttar till Linköping.


(I smyg så saknar jag vår stora gräsmatta och äppelträden.)

Gonna rise up

Ibland känner man sig som en liten skit här i världen. Och ännu mindre känner man sig när man ska fatta stora beslut.

Jag antar att jag är sen som i november känner seperationsångest från mitt barndomshem, då jag indirekt flyttade i augusti. Men jag ska vara ärlig och säga att det inte är förrän nu som det verkligen slår mig, när jag gör min adressändring. Och inser att den adressen som jag alltid kunnat rabbla utantill numera inte är min hemadress.

Så idag är jag nostalgisk, sentimental och blödig. Jag tar stöd av Eddie Vedders ord:

"Such is the way of the world
You can never know
Just where to put all your faith
And how will it grow"

 

Glitter, glamour och en trasig tomteluva.

Jag är så besviken. Efter allt detta prat om den rosa (turkosa) pudeln så visar det sig att den är beige! Eller aprikos om man frågar Karin. Attans, säger jag. Fast den lilla varelsen lyckades chama oss alla och den är så snuttilullig att den ser ut att tillhöra Barbie.

Kvällen i sig är det svårt att vara besviken på, vi var ett helhärligt tjejgäng hos Karin. Det blev mycket glitter (även bland chipsen) och mycket hårspray. Bäst och snyggast tror jag allt att Adnas nagelkonstverk var - pumpor. Kårallen var lika kletig och hal som vanligt. Sammanfattat - en grym kväll!
Bjuder på några kassa mobil-bilder!

(Update, något blev knas.)

 

En rosa pudel.

Ikväll ska jag på förfest och träffa en pudel. En rosa pudel, eller var det en turkos? Sedan blir det tentakravall där man ska fira eller trösta. Och så ska vi vara utklädda till tomtar och Jesus. Tjing!

(Nej, jag har inte korkat upp ännu - I'm serious.)

Nollep

I feel so violated. Höhö.

Foto: Mattias Lindgren

Jerk it out!

Jag gillar den här bilden, muahhaha.

Förvirring (istället för musik)

Vi hade nog drabbats av, en släng, total minnesförlust idag. Annars har jag ingen förklaring över hur vi var tre, TRE STYCKEN, som lyckades ta fel på dag. Så när jag hade cyklat min halvtimme till Campushallen så säger Louise att det är ONSDAG. Hejsan förvirring. Så det var inget step-pass idag, så det blev ett spinningpass. Någon som missade att jag först cyklar en halvtimme för att träna? TRÄNA CYKLING. Ett under att jag orkade cykla hem.

Tänkte bara säga att det blir bussen imorgon.

Knyt flugan & stryk trosan-fest.

Eftersom jag tycker att det känns som att Stina lyckades fånga "the essence" av Kalles 20-årsfest så bjuder jag på hennes bilder! Det var en riktigt lyckad kväll, hann träffa många goda vänner och hade helt enkelt jävligt kul! Och som alltid när man träffar Carl och hans familj så blev det en hel del bugg och dans.

 

Svar på era frågor angående bilderna (i förebyggande syfte):

  • Ja, det är Kalles föräldrar som buggar och de är riktigt duktiga!
  • Ja, Hanna & jag ser alltid så här nyktra ut. Och Kalle fyllde hela 20 år.
  • Nja, jag undrar också om Stina tar bilden själv.
  • Ja, Ulf & jag har some bad ass moves.
HAHA.

Det luktar Python...

Vilket knep och knåp, helt jävla Python. Har suttit alldeles för länge med sista labben, vilket inte är allt för roligt. Ska i alla fall bli klar med den ikväll och sedan får det bli tentaplugg i helgen. Jag gillar verkligen programmering om någon skulle ha kunnat missa det.

Småländska.

Jag och Linköping är väldigt överrens om kvällarna. Vi hade ett moment när jag cyklade hem ifrån Campushallen, nu igen. Så fint, svinkallt, men så fint. Vi börjar bli goda vänner, jag & Linköping.

Hemtenta förra veckan, inlämningsuppgifter i matte denna och programmeringstenta på ingång. Funny.

Jag ska åka hem till Nybro på onsdag, det är grejer det. Hem och prata lite småländska. Det blir till att börja packa ner saker i flyttlådor och välja möbler. För jag ska visst flytta hemifrån, på riktigt. Kanske blir en tur till stallet också, det vore riktigt fint. Är dunderpepp på firandet av Karl, även då på att träffa gamla goda vänner! Men främst så ska jag prata småländska.

Jag är trött, och vet ni vad? Det är skönt.