dom gav dig ett namn, du kallas härmed självmordsblond

Snö? SNÖ? snälla någon, nu får det fan ge sig. Jag vill inte ha mer snö, jag vill ha vårsol och dans!

Börjar leken bli för brant?
Fredagskvällen blev nice. Skönt att Ica följde med, kände mig lite ensam annars. Och dunderbra att Lisa också fanns till hands, hon är urskön! Jag hade även planer på att skada Emelie som tvingade ut mig och Ica i den iskalla februarinatten. Det var en himla blanding av folk, på gott och ont. Det blev i alla fall många trevliga samtal och det är just sådant jag uppskattar med husfester! Vi utsåg också "Kvällens desperataste" och "Kvällens slampa",haha. (Nej Nathalie, jag har inte gått och blivit snäll, vad tror du om mig egentligen?) Lisa är sådan pepp, hon är som en enegerikick rakt ut i blodet! Nu känner jag mig sugen att gå på balen, för Lisa och jag ska dricka vin och vara glada. Ica och jag hann konstatera många gånger om hur mycket vi avskydde våra strumpbyxor, fniss.

Dessvärre brukar bra kvällar inte sluta bra, vilket denna inte heller gjorde, men det håller jag för mig själv.

Jag har sovit riktigt dåligt inatt, ont i magen och en snarkande klump som ville ha mer av min del av sängen. Känner mig inte riktigt bra, ont i halsen och magen vill inte sluta verka så jag tror att Ulit får vila idag. Men det blir i alla fall en tur till Tokebo för Anja ska klippa och slinga mig - skönt för det behövs!

Ni talar om livet - jag bromsar min puls

Jag längtar inte tillbaka till skolan. Vet att jag har ett matte-D prov på fredag och att fysik B startar denna veckan. Det är som att jag har tappat alla motivation, vet inte vad jag vill bli eller göra längre. Känns bara som en evighet med svåra ämnen, studenten är långt borta... Samtidigt som jag är livrädd för vad som ska hända efter den dagen, jag känner mig vilsen och kluven inför livet. Man hör hur alla utnyttjar chanser, reser och jobbar. Jag vet inte alls vad jag vill längre, bara att jag behöver sol och vår. Jag är inte gjord för denna årstid eller för stora tankar.

Sincerly
Malin
Kristian Anttila - Självmordsblond
Kristian Anttila - Harhjärta


Som visst betyder ingenting.

Vad fan, vad är det med lovveckor? Otroligt vad fort de försvinner. Men jag har i alla fall hunnit med det jag skulle göra - INGENTING! Me love. (jäpps, beror nog helt och hållet på att jag är kass på att planera.)

Tack tack, jag vet men ge mig mer
Det har varit himlans tråkigt för Alex har jobbat vilket ofta har lämnat mig ensam. När man väl har lov tänker man ju att man ska hinna ta igen den förlorade tiden som blir när skola, träning och annat tränger sig på. Vi har i alla fall fått några mysiga kvällar, som igår när vi lagade taco och mös.

Jag och mamma har kämpat vidare med min "lakansklänning", som nu faktiskt börjar likna en klänning. En mindre snygg, men nu har vi måtten som behövs och vet om vilka ändringar som ska göras. Är bra att ha övat en gång, så det blir mindre fel med den riktiga. Sedan har vi ju kvar det svåraste beslutet, vilken färg?! Ska ta med/visa tygproverna för Anja på söndag då hon ska fixa mitt hår, får se vad hon säger.

Jag har varit relativt ledig ifrån Ulit, red honom senast i tisdags. Men nu till helgen blir det fullt upp, har honom fredag till söndag. Det är mysigt att spendera tid i stallet, bara att den här kylan som smög sig in gör det hela lite mindre trevligt.

Idag har vi fortsatt med klänningen och provat & donat. Ska till stallet efter lunch, sedan ska jag till Alexandro och fixa mig. För det var någon 19-åring som viskade i mitt öra att han skulle fira det ikväll, vilket vi gärna ställer upp på.

Jaja, det är lugnt - jag bara hostar blod
Förresten, vilket kasst bandsläpp till Hultsfredsfestivalen. Sahara Hotnights var ju där -05, bra spelning men inte så fantasifull bokning. Har själv sett dem tre gånger, riktigt schyssta spelningar, men känns inte som en lockande anledning att åka till hultan. Har för mig att både Flogging Molly och Taxi, taxi! var där förra året(?). Bra bokningar var, enligt mig,  Säkert!(Annika Norlin känd som Hello Saferide) och Juvelen. Men sedan får vi se om lusten infinner sig, kanske Arvika har mer att erbjuda iår?


Ha det kalas kära vänner, puss&kram!
Kristian Anttila - Ingenting, ingenting... Ingenting!

I'll be hosting The Scooby Show

Vi har verkligen invigt lovet på äkta slapparvis! Det har varit pizza, cola, chips och film! Om det är något som jag och Alexander är bra på så är det slappning, haha. Undrar om man kan få någon medalj i detta så ädla beteende?

Fast jag var faktiskt uppe relativt tidigt i lördags (nio är stor skillnad mot halv ett). Detta berodde helt enkelt på att jag och mamma skulle in till kalmar på klännings-jakt. Vi besökte både Bröllopsbutiken & Singoalla. Vi gjorde tappra försök att hitta något som kunde passa mig, antingen var färgen fel, för mycket prål eller så bara satt den som en potatissäck. Visst fanns det några möjliga alternativ, men knappast någon änglakör. Så min oerhört snälla mamma erbjöd sig att sy en! Det hela slutade med att vi köpte ett mönster och fick ett par tygprover. Jag har ägnat mig åt terapiarbetet att klippa ut mönstret, mindre roligt. Men så kommer jag att få en klänning som passar just mig!

Det blev även ett besök hos Ulit som just har fått två tänder bortoperarade. Han var oväntat munter och gosig trots detta, förutom när Camilla ville ta en närmare titt på gaddarna. I alla fall så var han rejält pigg och sprang lite lagom som en galning i ridhuset, märks fort när han inte varit riden. Efter en 40-50 minuter tycker man ju att han ska lugna sig, men då hördes Carin & Pebblan utanför och Ulit dansade nervöst på. Han vet dock hur han ska bli förlåten, lite buff och gos i stallgången gör vem som helst mjuk. Lite roande är det att han fortfarande är avvaktande mot Alexander, som han träffat ett antal gånger nu.


                                                             Jag har inte så mycket mer att tilläga nu, bara ett god natt.
Belle And Sebastian - Scooby Driver

See the world through my eyes and soul

Äntligen lov! Fast jag brukar ju hålla på att lovet inte börjar förräns måndag, för helgen är man ju alltid ledig. Det kvittar, jag längtar efter att dra mig i sängen med Alex om morgonen och att kunna ha mjukisbyxor hela dagarna! Och speciellt att besöka Emelie på öland och ordna lite mysig tjejmiddag där.


Help, here I go again - to fucked up to get the words right
Har haft psykologi B idag, något som jag egentligen tycker är vädligt intressant. Diggar däremot inte de tråkiga uppgifterna och diskussionerna. Vi är tre stycken elever (idag enbart två) som inte går samhäll i gruppen vilket stör mig, mer än vad det egentligen borde göra. Jag har funderat mycket på självinsikt och självförtroende den senaste tid, och ibland undrar jag om jag har någon alls utav dem. Eller ja, självinsikt har jag väl - som när jag inser att jag är fruktansvärt feg och blyg. Att jag avskyr att prata inför folk är ju knappast ingen nyhet, men den senaste tiden har jag märkt att jag verkligen måste ha människor runt omkring mig som jag trivs med för att jag verkligen ska känna mig hundra trygg. Jag blir fort osäker och oerhört självkritisk när jag är med människor som jag inte känner. Det är alltid så lätt att säga att man skiter i vad folk tycker och tänker om en, men jag är i alla fall en sådan som fundrar på just det. Så jag har kommit fram till en önskelista: 1. Självförtroende

Jag antar det är nu man inser hur skyddad man varit i alla år. En bästa vän, en nära krets av vänner - de räddar en mer än en gång. Det är så skönt att ha stöd och någon att vara med. Det är på sätt och vis sorligt att man, jag, är så beroende av andra. Någon gång måste man ju klara av att stå på egna ben och det skrämms mer än vad man kan tro.

Death of a discodancer
Gulliga Erika & Emelie har nu båda försökt få med mig på Sandra, haha. Bara för att vi ska kunna umgås och skaka på rumpa. Men nej tjejer, jag tror jag spara mina pengar tills en annan gång. Puss på er iaf!

Just nu längtar jag bara efter att Alexander ska träna färdigt så vi kan åka hem till mig och laga den så efterlängtade tacon! Sedan vore det trevligt med lite chips & onyttigheter, fast fest vore inte heller helt fel. Jag ska bara försöka piggna till lite. För övrigt blir det klänningsjakt med mamma imorgon och så Ulit.


Sincerly
Malin

Vrider & Vänder

Vi fick sluta lite tidigare idag, skönt att man har en gullig pojkvän som skjutsar hem en också. Anledningen att vi slutade tidigare var att vi var på folkets hus och såg "En obekväm sanning". Det är en film av Al Gore (snubben som inte blev USA:s president, snopet va?) som handlar om vad vi egentligen gör emot våran egen planet. Jätteintressant att se hur mycket forskning och fakta det finns, men samtidigt otroligt skrämmande. Men som alltid så är det lättare att gapa lite förfärat än att faktiskt göra något åt det.

"Concerns about the world getting warmer
People thought that they were just being rewarded
Now we can swim any day in November"

The Postal Service - Sleeping In

 Eftersom jag varit dålig på att uppdatera måste jag nämna helgen som kom & gick. Det blev en lugn helg eftersom jag varit sjuk, med ett undantag. Lördagskvällen blev det lite impulsfestande, kvällen började hos Emelie med mat & vin. Sedan begav vi oss längre bort på Vädergatan till Thomas. Det var roligt att festa med Emelie, för det blir ju inte allt för ofta nuförtiden! Några få personer som förgyllde kvällen annars var den ganska medelmåttig.


Otroligt att lärare alltid envisas med att lägga alla prov veckan innan loven! Jag har nog klarat mig lindrigt undan emot vad andra har, men har hunnit med idrottprov och fysikprov. Det sistnämnda är ju aldrig roligt men nu är i alla fall A-kursen avslutad. Fick förresten nästan vg på mitt första matte d-prov, vilket jag är mer än nöjd med!

Alla hjärtans dag blev en lugn och väldig mysig kväll tillsammans med min älskade. Jag har inget att klaga på, förutom att vi lyckades köpa samma choklad till varandra, haha! Älskar dig mer för var dag som går darling, du är mitt allt.

Närmast så väntar jag på att mamma ska komma hem så det blir lite mat. Därefter bär det av till Åkrahäll igen för utvecklingssamtal. Inte allt för intressant, men men.

Sincerly Yours
Malin

 love

love

"Hanna, I know I never ever did do you right"

För att inte veta ett skit om kodning och dylikt så är jag ganska stolt över det jag har lyckats åstakomma, haha. Nu får det se ut såhär ett tag, så får vi se om jag, Alexander eller Rickard orkar göra något annat utav det.

Jäpps, till slut så fick förkylningen mig. Inte så oväntat med tanke på väder och årstid. Sedan att vi fick vänta i en halvtimme på en buss som aldrig dök upp i onsdags gjorde väl inte det hela bättre. Försvinn snö, försvinn! Jag är i alla fall hemma för andra dagen, känner mig väl lite smått bättre idag, men har ju "hela helgen på mig" att friskna till.

Det är ju bra tajming med sjukdom för Petra är inte heller kry nu. Så Ulit får stå ett par dagar denna veckan, men han har nog tillräckligt motstånd med snön i hagen. Jag får rycka ut under dagen någon gång och dona allt i stallet.

Jag är stolt över mig för jag har lyckats ladda ner min första låt, eller ja till och med en cd-singel, helt själv! Haha, inte jätteimponerande men man får ju vara glad över de små sakerna. I alla fall så har jag fastnat för Juvelen, som han kallar sig. Ni som såg P3-galan såg nog honom uppträda med låten Hanna, riktigt mysigt med synthslingor och grejer.

Det var allt som sjuklingen hade att rapportera,
hoppas ni inte bryter några ben i halkan!

Ursäkta röran, vi bygger om!

Ja, självklart är det meningen att min blogg ska se såhär knäpp ut. Speciellt i explorer, haha. Men det är bara jag som konstruerar om och experimenterar, ni får ha överseende ett tag!

So long!

Är det jag som är "mål"?

Schysst att pappa ibland har bra musiksmak. För jag upptäckte just att han hade lite Beatles liggandes på datorn, så jag snodde dem till min playlist! Och för er som inte visste så diggar min pappa The Smiths & Morrissey, minst lika mycket som mig - om inte mer ibland! När jag väl pratar om pappa måste jag ju göra som honom och rekommendera Dire Straits - Walk of Life - videon, riktigt rolig!


Vilket underbart väder det har varit i helgen! Det är ju så att man tror att våren är på ingång, men så kom ju de där förbannade snöflingorna idag... I alla fall så fick jag en riktigt fin ridtur i skogen i lördags. Vattnet porlade i bäckarna, fåglarna kvittrade, solen sken och jag bara väntade på att få syn på en snödropp! Jag blev verkligen fylld av glädje för Marcos & Ulit kom galopperande och mötte mig i hagen, de var sådär vårrusiga i kropparna. Kändes otroligt lättande att se hur snabbt Ulit återhämtar sig, nu är det jag som har skön träningsvärk i benen.

Annars har jag mest slappat, Alex & jag tog en lugn kväll i fredags då han skulle upp tidigt och åka till Tyskland. Fast, det blev inte tidig sänggång då LillJocke kom och vi pladdrade på halva natten, haha. Jag var i alla fall segast i lördags kväll. Rickard fick laga mat för jag hade huvudvärk & ingen ork. Det var trevligt att Julia kom bort för lite prat!

Vi måste självklart berömma Ellen för hennes otroliga tålamod igår! Hon var verkligen vackrast på Bröllopsmässan, men jag skulle inte viljat sitta alla de timmarna hon gjorde! En stor eloge till henne. Dessvärre var mässan en besvikelse för min & mammas del. Vi var ju på jakt efter en tärn-klänning till mig, men det fanns knappast något urval för det. Det var en fin slät, enkel klänning men skulle hellre vilja ha en som är längre. Så det blir till att leta i affärer, eller kanske rent av få en uppsydd!



Jag har också fått för mig att jag till slut ska använda min vinst ifrån fotokvällen. Jag har 200 st gratis framkallnigar, alltså 200 bilder. Så nu har jag börjat leta och rensa bland mina digitala bilder för att kunna bestämma några som jag vill bevara på "riktigt vis". Fast hittills har det bara slutat med att jag sitter och ler för mig själv, för jag hittar en massa roliga minnen på samma gång!


Ursäkta att jag redan blivit långdragen, men måste ändå nämna Nathalies försök till sms! Haha, jag måste erkänna att jag inte förstod helt mycket, men det var gulligt på sitt vis;
"Ibland ålig man exkl och sentimental och
då förstås man inte varför man klagar på ngue.
för jag lever det ljuva livet. mål jag älskar
dig."
För jag antar att det är jag som är "mål"?


Dagens Datum.

Det kan bli intressant med svenskaredovisningen idag, för jag hör hur killarna kollar om det funkar och det som ljuder ut ur högtalarna är Torgny Melins - I'm a dansbander, yes I am! Haha, jag ser faktiskt fram emot detta. Dessvärre är inte jag & Max färdiga ännu, vi har filmat klart men Max har en del redigerande att göra innan det är redo för visning.

Jaa, snön smälter! Ge mig barmark, ge mig en försmak av våren! För imorgon ska jag ut och rida, då hoppas vi på att vädret ser lite gladare ut än vad det gör nu. Och jag vill gå och köpa skor någon dag, snart dags för ballerina-säsongen, jippie!

Jag längtar till söndag för då ska vi på Bröllopsmässa på Kalmar Slott. Den egentliga anledningen att vi åker in dit är att Anja & Micke gifter sig i sommar och att jag har fått äran att vara tärna. Så vi ska in och titta på kläningar och håruppsättningar, och självklart på Ellen som står modell! Sedan måste jag bestämma mig om jag ska följa med på Alexanders bal, vilket vore urroligt att gå med honom på. Men så börjar jag fundera på om alla treorna vill ha en "liten tvåa" där och då tvekar jag...

Annars blir det nog en lugn helg för Alex ska vara hundvakt och på lördag sticker han en kort sväng till Tyskland. Och jag har bara söndagen planerad plus lite ridning. Så om någon har nått skoj i åtanke på lördagen får ni gärna höra av er!

Ta hand om varandra!