Cheek to cheek

Tänkte bara skriva lite kort om den senaste tiden. Det har varit underbart väder som har fått oss alla på gott humör, så jag har tillbringat mycket tid ute i solen. Det mesta i skolan börjar nå sitt slut, jag har lite psykologi, svenska och desgin kvar - sedan är det slut! Något som jag verkligen är stolt över är att jag faktiskt har klarat Matte D (tack Martin)!
Petra ska åka på utlandssemester de närmaste två veckorna så det blir jag som har ansvaret för Ulit och han måste ridas så mycket som möjligt med tanke på fångrisken.
Och ett stort grattis till Alexander Karlsson som fyllde 20år den 26maj!


Här kommer lite bilder ifrån onsdagskvällen som spenderades med mina darlingar.


Hot Night Crash

Ohyeah! Var en helskön kväll igår, festade med Ellen & Ica. Det var förfest/fixning hemma hos Ica först och sedan var Fidde snäll nog att köra in oss till kalmar där vi gick på Vallen. Jag hade jätteroligt, tack tjejer! Och ikväll blir det grillfest hos Ica.

(Och Uilt gick som en stjärna igår, ojoj vad fin han var!)



festfolk


Broken Sound

Lyssnar på Broken Sound, helt underbart gitarrspel. En låt som är lite annorlunda mot vad nfg brukar låta, men super. Och på tal om nfg, så ägade faktiskt musiken igår!

För igår var det poolparty hos Carin. Det var riktigt röj ett tag, kan säga att jag hade superskoj! Hoppas att det inte var allt för mycket att städa idag, för vet att sådant inte är lika kul. Var härligt att träffa en hel del folk, som Jenny - var allt för längesedan vi festade ihop! Och att se folk dampa loss och ha roligt! (Sedan vet jag att "min" häst inte fick så mycket sömn inatt, han var spänd som sjutton igårkväll.) Skönast var nästan att sova i bilen på vägen hem, tack älskling för att du stannade så länge. v

Måste berätta om hur sjuk psykologin var igår också, haha. Slappingarna (jag, Rickard & Fust) satt kvar och diskuterade American Psycho, filmen & boken. Det var visst riktigt stor skillnad mellan dem och läskigt hur underhållande Fust fann de sjuka delarna! Sedan måste nog Rickard tona ner sin besatthet av Johnny Depp, haha. Och så kanske vi ska börja göra något vettigt på de lektionerna.

Ikväll så får vi se hur det blir, det är bestämt att jag & Ellen i alla fall ska mysa. Det ska bli melodifestivalen och kanske lite sangria, får se vad det blir för något folk som sällskapar med oss. Och vi måste nog sällskapa min tjocka katt för det verkar som att det börjar bli dags för kattisungisar!

And I can be the one
to show you that lifes not simple enough

All we ever needed was just everything!

Weey, älskar att "hitta" band som man har glömt bort! Det är så gutt att komma tillbaka in i ett flow av dem igen, som jag gjort med The (International) Noice Conspiracy och lite smått Sahara Hotnights. Båda banden är rejält bra live, diggar speciellt Dennis Lyxzén (även när han var med i Studio Pop)!

Varit underbart väder senaste veckan, även om det kommit lite regn nu. Ulit har varit lite ömfotad och trött, men det gäller mig också - värme & skoskav! Hann med ännu en tripp till Ullared i helgen, denna gången med min lover. Tyckte inte jag hittade så mycket, men pengar gick det ändå åt!

Hade en mysig eftermiddag/kväll igår med brudarna, och Hanni på en kant. Vi käkade och promenerade, snackade mest av oss och fick klaga lite lagom. Vi försöker finnas här för Ellen nu, vi gör så gott vi kan gumman! Vi finns här, no matter what.

Nu blir det House, BYE

image190

Valborg

Tack så mycket kära vänner för en jättehärlig Valborg! Det var verkligen superskoj att synas och njuta lite av tillvaron. Det var grillning hos Amanda, sedan massa fjanteri och skojsigheter. Hoppas att alla hade lika roligt som jag hade! Här kommer de bilderna som jag har, ha så skoj & njut!





Ett extra stort tack till Amanda som gjorde kvällen möjlig!