En tjock rapport


Ohoj, sluuuut på sommarjobbet nu! Och jag har en massa pengar som jag kommer slösa upp, förhoppningsvis på skor! Haha, jag är så pepp på att äntligen ha riktigt sommarlov!

Stundande är planering inför en liten tripp till Göteborg - staden av pop! Vi får se vad vi blir för folk och hur det hela ska gå till. Men det bokas ikväll så blir det lite avbrott från vardagen. Kommer bli skönt, speciellt att göra något med vänner & Alex som snart sticker till Kreta.

Nu väntar Tjockis-Malin på pizza som hennes allt för snälla pojkvän gör. Sedan får vi se om hon är smal nog för att ta sig ut ur dörrhålet och kanske träffa Martin en sväng ikväll.

Over and out
(se smala sussie om ni har möjlighet!)



me and my love
me and my love

Work, work, work (pub, club, sleep)

Wiho, får man ha nedräkning? Mitt sommarjobb är snart slut och jag räknar varje sekund som tar mig närmare slutet! Det är ganska intressant hur det lyckas regna i Boda och enbart där. Förövrigt verkade det först vara ett missförstånd när jag fick mitt lönebesked, för där stod det att jag tjänade 80kr/h vilket jag var säker på var fel. Så jag frågade om det inte var så att vi faktiskt sagt 85kr och så var också fallet, så förutom de arbetade dagarna denna månaden får jag även lite plus nästa lönedag!

Nog talat om jobb, i förgår träffades Jocke. Honom hade jag inte sett sedan han tog studenten och det är knas vad få man sett sedan dess! I alla fall så blev det film, hårfärgning (tack tack jocke!) och godissnaskande. Himla mysig! Och om någon annan känner för film eller dylikt så brukar det gå att lösa, Alexanders hus är alltid öppet. ^^,

Det har blivit för mycket onyttigt på sistone, fy. Men idag gick springandet helt ok, förutom att Alex utklassar mig! Haha.

Ciao


Dirty Pretty Things - Gin and Milk


52941-2


Tankar om sommarn

Tiden går för fort!

Trots det var jag mer oroad inför sommaren, att jag inte skulle få någon tid alls för min Alexander. För jag vet att ett sådant problem uppstod förra sommaren. Men först och främst finns Petra att tacka för att hon har tagit Ulit på semester och låtit mig få mer tid för annat i sommar. Och Alexander har varit en ängel och ställt upp om och om igen, vilken hjälte! Förlåt mig vänner, det är ni som har fått lida. Jag har för många löften att uppfylla, men jag hoppas att när jobbet nu är slut (PÅ SÖNDAG!) så kommer det finnas mer utav det där som vi alla tjatar om - tid. Det är väl det enda vi egentligen har, men frågan är vart jag lyckas göra med den?

När man inser att tiden går fort inser man också vart - mot skolan. Jag känner mig verkligen inte pepp inför tvåan, jag har sett vårat schema och minns Alex'. Jag är en klagosam människa och jag vet att jag var det förra året, så hur fan ska jag klara detta? Fuck it. Martin, gör dig redo för att hjälpa mig med mekanik & matte. Nu, över till sommarlovet.

Något som jag verkligen är i behov av är en färgning, jisses! Jag ser hemsk ut i håret, vill inte se ut såhär!

Och så måste jag klaga lite till; jag vill ha regn. Yees, you heard me! Det är drygt 30grader på mitt jobb, helt oberoende på temperaturen utanför. Plus att fint väder gör att det inte kommer något folk och därmed blir jag sysslolös. Har ni försökt att göra ingenting, och då menar jag ingenting, ett par timmar? HEJ IT SUCKS. Tiden står stilla och min huvudvärk vill verkligen inte ge med sig.
Kan tillägga att det kvittar vilken radiokanal man har för 'Booten Anna', eurodisco & hiphop spelas överallt. Efter all lyssning kan jag snart "skryta" med att allt texterna satt sig i skallen, skit. Tack och lov spelades Håkan, The Cure, The Cardigans och Morrissey häromdagen!

MUSIKTIPS
Kings of convenience & The New Pornographers

Ta vara på tiden, kära vänner!



</FONT><BR>

Pay attention, Darling!


I rather dance with you, than talk with you
So let your hips do the talking

Get into the swing,
sommar och jobb. Det är fina kvällar och sköna morgnar när det är sådan här hetta. Jag försöker för fulla muggar ta vara på dessa då tiden annars går till jobb. Ulit har också tagit en två veckors semester för att åka till sturkö så jag har latat till mig. Nämnvärt är lördagen som blev en spelkväll tillsammans med Alexander, Ellen och Doss. Vi hann med både kubb & kasta gris, haha. Ritkigt trevligt, hoppas på mer spontanitet och sommarkvällsmys. Kallaz har också blivit välkomnad hem från Kina och vi har hunnit se honom ett antal gånger, nice!

Alex och jag lyxade till det extra igår då vi hyrde film och lagade tacos. Härligt, måste jag säga trots att filmen, 'House of Voices', inte var något att hänga i julgranen. Denna morgon tillbringades i joleskogen där jag och min kära tvingade oss att röra lite på fläsket. Jag är vek! Och ikväll har jag hunnit ta ett dopp i hultan med familjen. Sedermera har jag övningskört en runda och tagit mig ut till herr A. Planerna lider nu mot mat & sedan chokladkakbak.


HEJDÅ.

Segling.

Vad skönt det har varit att inte jobba! De senaste fem dagarna har tillbringats till sjöss då jag, Alex och min släkt har varit ute och seglat. Man skulle ju minst sagt kunna säga att vädret har varit varierande, då vi första dagen fick regn och åska. Det blåste så rejält att jag och Alex i princip stod upp i snedden på akterruffen, lagom scary.  Men förutom åska och regna har vi haft stekande solsken och jag har lyckats bli ilröd i ansiktet. Jag hade ju tänkt att jag skulle ligga i badet tills jag skrympnade och ja, det var ju inte så svårt eftersom benen domnade efter tre sekunder i det 19-gradiga vattnet. Eller tja, kanske 17.

Det har iaf blivit en del dopp och lek med fendrarna. Alexander och jag tvingade oss även att åka efter i hela 4knop, som kändes något kallt! Annars har det varit mycket grillning och god mat och lite upptäcksfärder. Och när man väl är hemma uppskattar man sin säng, en riktig toalett och bristen på ormar.  Jag kan även tillägga att allting fortfarande gungar.


Idag firar jag och min älskling hela 8-månader!  Tanken är den att vi ska in till kalmar och se om det finns något skoj att inhandla och sedan käka ute för att runt niosnåret gå på bio med hans mor & far. Vi ska se "Pirates of the Carabbean" ( hejja stavning) som känns lite passande efter några dagar på en båt.
Alexander, du är det bästa som finns och jag kan inte förstå hur du orkar med mig men jag är något otroligt tacksam. Du gör mina dagar så ljusa och lätta att leva, tack raring.


Jag vill ha tid för vännerna nu med! Vart försvann min tid till att fika? :p

segling
Jag & Alex promenderade på "Gubbökupa"




Alexander är den bästa fotografen och här är lite från våran segling.

Sommar

Vad sägs som en snabb återblick?

Hultsfred
- Vad kan vara bättre än livemusik och goda vänners sällskap? Nej, just det. Även om värmen försökte knäcka oss var det helt lovely! Tack för alla goda skratt & damp! Jag har inte kunnat rangordna banden men några höjdpunkter var: Tiger Lou, The Strokes, Henrik Berggren (BD är dock bättre), The Slaves, The Cardigans, HIM och The Sounds.


Midsommar - Blev nästan en repris av förra året då jag lyckades bli sjuk igen. "Funny bunny" tänkte jag, men Alexander gjorde sitt bästa och bättrade på allt! Så helgen spenderades på Öland i deras sommarstuga, dock mest framför tv:n när orken inte fanns till annat.


Min födelsedag - Dagen började med att jag blev grattad av Alex och fick den prickiga klänningen som jag suktat efter! Kvällen bestod av grillning och några släktingar, himla mys. Fick pengar, presentkort på locktång, en bok "101 saker du ska göra innan du dör" och lite smått. Trots andra tråkiga besked fick jag en fin dag.


Annars kan jag säga att mitt jobb är superduper tråkigt. Har verkligen ingenting att göra, som kan låta skönt med mer uttråkad kan man ju knappast bli. Men men, det rullar in pengar och idag blir sista dagen innan jag får en minisemester. Det ska bli helt underbart att segla iår igen och att Alexander ska med också! Så från lördag till onsdag går det bara att nå mig på mobilen.

Och förlåt för att fikorna inte hinns med nu, men det ska hinnas med! Jag lovar.

Ta hand om er och bada lite extra åt mig nu när jag inte hunnit pga jobbet!