Tankar om sommarn

Tiden går för fort!

Trots det var jag mer oroad inför sommaren, att jag inte skulle få någon tid alls för min Alexander. För jag vet att ett sådant problem uppstod förra sommaren. Men först och främst finns Petra att tacka för att hon har tagit Ulit på semester och låtit mig få mer tid för annat i sommar. Och Alexander har varit en ängel och ställt upp om och om igen, vilken hjälte! Förlåt mig vänner, det är ni som har fått lida. Jag har för många löften att uppfylla, men jag hoppas att när jobbet nu är slut (PÅ SÖNDAG!) så kommer det finnas mer utav det där som vi alla tjatar om - tid. Det är väl det enda vi egentligen har, men frågan är vart jag lyckas göra med den?

När man inser att tiden går fort inser man också vart - mot skolan. Jag känner mig verkligen inte pepp inför tvåan, jag har sett vårat schema och minns Alex'. Jag är en klagosam människa och jag vet att jag var det förra året, så hur fan ska jag klara detta? Fuck it. Martin, gör dig redo för att hjälpa mig med mekanik & matte. Nu, över till sommarlovet.

Något som jag verkligen är i behov av är en färgning, jisses! Jag ser hemsk ut i håret, vill inte se ut såhär!

Och så måste jag klaga lite till; jag vill ha regn. Yees, you heard me! Det är drygt 30grader på mitt jobb, helt oberoende på temperaturen utanför. Plus att fint väder gör att det inte kommer något folk och därmed blir jag sysslolös. Har ni försökt att göra ingenting, och då menar jag ingenting, ett par timmar? HEJ IT SUCKS. Tiden står stilla och min huvudvärk vill verkligen inte ge med sig.
Kan tillägga att det kvittar vilken radiokanal man har för 'Booten Anna', eurodisco & hiphop spelas överallt. Efter all lyssning kan jag snart "skryta" med att allt texterna satt sig i skallen, skit. Tack och lov spelades Håkan, The Cure, The Cardigans och Morrissey häromdagen!

MUSIKTIPS
Kings of convenience & The New Pornographers

Ta vara på tiden, kära vänner!



</FONT><BR>