dagen med stort d.

auh, jag fick ett toppenbra telefonsamtal förut. alexander kommer komma hem minst två timmar tidigare än vad vi trodde! lovely! så ikväll får jag äntligen träffa honom igen, ohgod till slut kommer saknaden vara över!

haha, vilka förändringar det blev igår! tror jag först spenderade en timme med emelie då vi diskuterade hur vi skulle göra med det hela och dona skjuts ovs. när emelie tillslut tagit sig upp från sin liggplats på hallgolvet (hon är ganska tjock :p ) så kom jag & ellen dit. vi gick och hämtade en pizza på 'kalasstället' och sedan så blev det pokerspelande med emelies pappa. haha, en sådan pappa skulle man allt ha! tommy är urrolig och jag kan säga att jag saknar somrarna som man hade där. som emelie sade senast hon var här 'åh, vad skönt att vara hemma, eller jag menar här!'. (:
emelie tog hem segern framåt småtimmarna och vi gick nöjda upp och blev sittandes och pratade tills klockan närmade sig halvfyratiden. hon verkar ju ha smarta kompisar också '1 geting, 2 getingar, 3 getter', aight? :o men emelie har också sina ljusa stunder så att säga; 'så ligger det ett lik där som är dött!' & 'så ringde han... till en telefon!'
hel mysig kväll med två utav mina bästa vänner!

får väl gå ner & kika lite på hockey, fast jag tror att det är bäst att tro att vi får smisk. ^^,

ha det knasbra vänner!
m

rockstar
is it my ego telling me why

i'm not just anybody.


auh, min säng är väldigt skön jämfört med den där sofflikande saken som jag har spenderat hela veckans nätter på! och det är ju trevligt att få sådan positiv respons på att man är hemma igen, tro mig, vännerna har varit saknade.

det första jag gjorde när jag kom på svensk mark, förutom att frysa, var att messa emelie. som tydligen var glad över att jag var vid liv! haha, den flickan. men i alla fall så blir det nog flickorna hos ellen ikväll och det ska bli så himla skoj att prata av sig, höra hur de har det och bara njuta av tillvaron. för senast vi var hos ellen blev det ju en riktigt helkväll! vi åt, spelade kort, pratade & somnade gott i örsjö. det skönaste var att man bara kunde njuta utav att vara med dem som man känner bäst. jag slappnar av och litar på alla de flickorna. och ica som jag inte har sett på de senaste tre veckorna pga utlandsresor, det är sannerligen på tiden! det är bara synd att amanda inte kunde ikväll, men jag förstår henne, när hon väl har tiden blir den oftast för kim. men rauurgh, tjejkväll. (:

men dagen tillbringas mest med att leva för morgondagen. det är så dumt, alexander kommer inte hem förrens imorgon vid niotiden! och tjoho, dagen efter är det skola. så ni får ursäkta mig om jag inte kommer se så pigg ut på måndag, för jag har inte sett min älskling på tio dagar!

sverige tog tydligen guld, min mamma var i alla fall lagom exentrisk, kul!

hoppas ni haft ett bra lov & en fortsatt bra helg!
love



Ica & Amanda

Ica&Amanda

i'm blacking out, but it's been fun

I'M BACK, så att säga. tillbaka till kylan skulle jag nog föredra att säga. det är ju några graders skillnad mellan sverige och spanien, och förvånande nog föredrar jag spanien.

det har varit underbart med lite avkoppling, sol & bad är verkligen min grej! :) veckan har mestadels varit skön men jag undrar om jag verkligen skulle orkat en vecka till med min familj. jag må vara en jäkel på att klaga men jag kommer (förhoppningsvis) aldrig slå mamma! jisses.
att ligga ute i bara bikini och njuta utav solen är något som är så avslappnade så det inte finns! nu kanske jag inte tillhör dem som blir brunast heller, men jag njuter av solskenet i fulla drag i alla fall. dessvärre har ju molnen varit ganska envisa på förmiddagarna och ibland även hela dagarna. men detta har gjort att vi har hunnit med långa och många promenader. jag började veckan hurtigt med att några morrnar springa en lagom runda, kan tillägga att backarna där inte är att leka med (!), men efter att jag insett att underlaget var en smula för hårt och mina fötter började fara illa gav jag upp den idéen. poolen som vi hade välkomnade ju inte direkt några simturer när det kändes som att vattnet var under nollan! okej, jag är lite vek. men att bada i havet var underbart, ligga och följa med vågorna!
vi hann även med några utflykter. vi var i nationalparken tima fanya och fick mat grillad över en varm krater, mums. vi hyrden en dag en bil och körde runt den lilla vulkanön, vilket var intressant, miljön skiljer sig ju väldigt markant emot våran.

sammanfattningsvis var det hela lovely, med väder och allt, men allt har ju en baksida...

det är helt otroligt. så mycket visste jag inte att det var lagligt att sakna någon! jag får erkänna att många utav dagarna mest har färgats av min saknad efter alexander. en huvudvärk som smugit sig fram då och då, magont tillsammans med oro, jag trodde inte det var möjligt! men jag kan sätta allt jag har att alltihopa beror på tomhet efter alex! det är helt otroligt. jag förstod att det skulle bli svårt att vara utan honom, han är en del av mig, men inte såhär hemskt!
och nu är det två dagar kvar, han kommer hem på söndagkväll. skynda, skynda dig tiden! jag vet inte hur jag ska kunna fördriva tiden. alexander, du är mitt allt!

och självklart ska jag tillägga att jag är sönderbränd, tjoho. jag är ju mer brun än vad jag trodde att jag skulle kunna bli - någonsin. men mest består min kropp av onda röda områden, huanameja. i blame no one but myself, so honestly.


how you got me on my knees
so sick of this feeling
but it never stops, never stops
i'm stuck with this feeling 
you see, i'm still shaking
this will be the death of me

saknad är inte min grej.

me and my love

this will be the death of me.

ohmy, nu börjar väl resfebern närma sig. och nu är det snart ingen återvändo. jag var tvungen att göra packningen klart idag på morgonen då jag inte kommer se mitt hem mer nu på en vecka. nu ska jag gå klart skoldagen sedan spendera 30minuter med min älskade alexander där ett adjö känns plågsamt.

idag på morgonen blev det ju självklart trubbel också, suck. när jag vaknade och var gäspande påväg ner till duschen kommer mamma och stoppar mig för att vi har inget varmvatten! det visade sig att elpatronerna som ska vara på denna veckan så vi inte är hemma och eldar inte rikigt funkat under natten så allt som fanns i tanken var 30gradigt varmt vatten, brr! så jag fick slänga ihop lite saker i en kasse och sticka bort till julia och dem för att där låna deras dusch. lagom genant vill jag säga, tack för snälla grannar iaf.

mitt hår blev lyckat, förresten. äntligen har vi lyckats få lite lockar i min envisa kalufs, hoppas det håller sig bra nu. så är det snart bara dags för en ny färgning. (:

auuuh, vid halvfyra bär det av. jag intalar verkligen mig själv att allt ska gå bra, och det gör det ju säkert innan. det är bara att jag är en hejjare på att bli nervös och orolig. och framför allt jag vill inte lämna alex för 10 dagar! jag vet ju dock att han kommer ha roligt på sitt håll, åka snowboard & festa med polarna, lite avvis är jag allt. hoppas han får det super & att vi överlever veckan.

nu har jag en bildlektion och fysik kvar. svenskan idag var som vanligt skoj, speciellt då jag kunde använda uppgiften till att recensera the sounds senaste album, som enligt mig är rysligt bra.

byebye darlings, vi får se om tiden för att skriva finns! jag kan säga att det är många som kommer bli saknade denna veckan!




52941-2
Victors konstverk

i'm probably making this up, it's true!

ohnej, det kunde inte vara nog? tro mig kära vänner, jag har faktiskt blivit förkyld - IGEN! det hela låter snart lite väl otroligt, även för min del. fast det finns nog inget som slår nian, jag var inte i skolan så ofta det året. men nu är jag trött på förkylningarna iaf, ge upp nu för fän.

det som är positivt med detta är att jag idag har hunnit packa. vi hade ju inte direkt urviktiga lektioner idag, bara synd på svenskan. katarina är skoj att ha, enda lektionen man verkligen känner sug efter. men det är väl
bättre att jag vilar upp mig lite. alexander kommer förbi senare och det är det jag lever för idag! 

vill ni veta en lite superbra sak förresten? jag har en hultsfredsbiljett. jag vet att de inte släpps förrens den 22, men min kära fader undrade om jag skulle till festivalen iår och jag svarade att det var nog tanken. så nu har jag, haha, en biljett & ett vodafonetält! gosh, vi som pratade hultsfred igår och nu känner man riktigt känslan från förra året. vilka toppendagar! vilka människor! vilka band! jag hoppas bara att vi blir ett gutt gäng, kanske ännu bättre iår? dock har man ju sina favvisar som man alltid vill ska följa med. (:
pappa är ganska bra ändå, + att han hade koll på vilka datum som morrissey spelade, han är en buse!

jag är bara lite lagom hysterisk när det gäller resan, eller snarare packningen! huanameja, jag är alltid rädd att jag tar med mig för lite eller glömmer något. i slutändan brukar det vara halva garderoben i den där resväskan, vilket kanske inte är nödvändigt!

jag vill avsluta med att rekommendera we are scientists, ett energifyllt band i maxïmo park anda! det var för ett par månader sedan när alex & jag just hade börjat umgås som vi råkade hamna framför tvn en sen kväll och såg 'late night with conan o'brian' (som förövrigt är ett skoj program) där just de uppträdde! jag blev fast direkt, speciellt för sångarens coola frisyr! och deras album är ju super!
jag är fast för indierocken, completely.



                      
                          


resumé av våran 'lilla' alla hjärtansdag

usch, vilken dag. jag har nog helt missat att det ska vara alla hjärtans dag idag. jag är så urtjurig,
fy natan. dagen började egentligen bra med alex vid min sida. jag kunde roa mig åt att han var tjurig, eller antagligen mest trött. men jag tror att det var någonstans på bussen eller på kemin som det hela sket sig. JAG ÄR TRÖTT PÅ MIN KLASS. jag är urless på dem, jag vill inte vara här mer.
hej, jag sitter i en sal där alla spelar cs. det gör inte jag.

jag & min kära hade bestämt oss för att fira hjärtedagen igår då vi firade 3månader tillsammans. underbart är ett utav de orden som kan beskriva dessa månader. jag fick tid över efter skolan så jag hann ner på stan & dona lite ärrenden då jag även hann träffa nathalie & jenny, mkt trevligt. ialla fall så kom jag hem med bussen och alexander kom runt halv sex-tiden. vi åt våran så avancerade middag tillsammans & avslutade den med helgens hjärtformade bakverk. supermys får jag nog allt beskriva det med!
att kvällen sedan fortsätte, dock fylld med en del smärta, var bara skoj! haha, alexander skulle hjälpa mig att vaxa mina ben, vilken syn! eller, det riktigt roliga för min del var ju när galenskaparen bestämde sig för att testa vaxningen på sitt ben! jag hade förväntat mig högljudda skrik (lika mina) från honom, men han bara skrattade, den fånen. så nu har han en leeeeeeen fyrkant på sitt ben, jisses. ^^,

jag behöver nog våran lilla tripp till värmen, jag behöver nog lite ljusterapi. så tjurig som jag är nu är bara hemskt, jag är elak också. förlåt alla, jag vill inte vara sånhär.
tack och lov för att jag har ett lyckopiller - alexander!

idag blir det stallet, vilket jag hoppas ska hjälpa mitt humör uppåt. jag kanske behöver lite frisk luft & lite fysisk träning. efter detta ska mamma, om tiden finns, göra ett nytt försök med mitt hår. permanenter gjorde inte mkt nytta senast, men vi får hålla tummarna för ikväll. och så måste jag börja på en seriös packning nu.

ta hand om er, jag överlever nog. ^^,

as a start.

Konserter 04-05:

wtai gbg - broder daniel 
kalmar - kent + anna ternheim
springbreak - håkan hellström, the ark
hulstfredsfestivalen - mew, håkan, timo, marlyn manson, saybia, ark, mando, mfl.
gbgkalaset - broder daniel, david fridlund, t(i)nc, sahara hotnights
rookiefestivalen - tiger lou, hjärtats orkester, mfl




Håkan Hellström