Time bomb!

Tick tock, you're not a clock
You're a time bomb baby
a time bomb baby oh


(Jäpp, jag bjuder på den!)

Snart advent

Snart är det första advent, tiden har trots allt gått väldigt fort!

Idag kommer det bli femte dagen i rad som jag beger mig till stallet och som ni alla redan listat ut så har jag go träningsvärk. Igår åkte Petra och jag iväg med både Ulit och Casall på äventyr. Båda herrarna skötte sig och det var härligt att vara i ett ridhus, man saknar sådan lyx väldigt så här års.

Förra helgen var det fullt upp. Min bror hade som sagt fyllt år och släkten kom hit för att fira honom, så det var fullt hus och full fart hela dagen. På kvällen var tanken bowling, men eftersom vi var för sega så var det fullbokat. I stället så blev det drinkar och spel hemma hos mig fram till småtimmarna med brosan, Martin, Nathalie och Petter. Trevligt värre!

Tidigare i veckan så träffade jag Ica och Amanda för lite middag. Vi hann avhandla en massa viktiga saker, dvs skvallrade och snackade om världens mest ovästänliga saker. Det var skoj att ses!

Och ikväll så blir det nog julmarknaden på slottet med mamma, brukar vara riktigt mysigt. Bäst att ta det lugnt ikväll för jag är bortbjuden imorgon kväll till Emmaboda, på tjejmiddag.

But I’m too tired to argue with myself

Det är otroligt vad lite motion kan göra med en och det är rätt så gött med lite träningvärk! Denna veckan blir det tre, kanske fyra turer ut till stallet och det är mer än vad det varit den senaste tiden. Och igår tror jag faktiskt att Ulit hade saknat mig lite , han var gosig och lade sitt huvud i min famn för gos. Kan berätta för er att det är maffigt när ett sånt stort djur uppskattar ens närvaro.


Jag måste klaga lite på mig själv också. För nu har pojkarna pluggat ett bra tag och jag har inte lyckats ta mig dit ännu! Jag saknar dem, att tjabba och bråka med dem och höra hur livet är ur deras (väldigt annorlunda mot mitt) perspektiv. Men träffade ju dem i fredags, vilket var väldigt mys och så sprang jag ju på en blondin på tåget från Malmö!



Malmö-Nybro-Stockholm

Ja, jag har också insett att jag inte är så bra på det här med uppdateringar. Är så mycket lättare att ta fram papper och penna om det är något jag har på hjärtat. (Och jag tänker inte lova någon förbättring;)

Stockholm
Sitter för tillfället och väntar på att jag snart ska bege mig ner mot Centralen för att sätta mig på en buss i sex timmar. Men vet ni vad? Det är värt det. För söndagskvällen gjorde 12 timmars bussresa värt det. Dirty Pretty Things på Debaser var galet, sjukt och grymt! De lyfte låtarna och fick dem att låta ännu bättre (vilket tydligen var möjligt). Och själv framträdandet var något utöver det extra, tänk er Carl Barât! Sedan att vi blev fast i tunnelbanan någon timme extra på grund av en kundvagn (?) gjorde mig inte ett dugg.

Eftersom min bror fyllde år igår, tolvslaget firades i tunnelbanan och på en ersättningsbuss hem, så lagade jag middag åt honom. Sedan behöver vi ju inte berätta hur mycket Guitar Hero vi har spelat under de gånga dagarna!

Malmö
Känns som jag inte varit hemma på en evighet även om jag mellanlandade i Nybro ett par dagar efter min tripp till blåsiga Malmö. Och sedan så måste jag ju göra som alla och klaga på SJ, för det är inte skoj med en timme extra väntan. Måste säga att Malmö har sin kvalitéer, även om vädret inte har varit det roligaste när jag varit där. I alla fall så var det ett par väldigt mysiga dagar i Skåne.

Nybro
Hann ju med en förfest och att agera fyllechaffis åt grabbarna som hade tagit sig hem till de småländska skogarna i fredags. Det var trevligt att träffa dem och se att de faktiskt lever. Fick även se ett par söta flickor under kvällen.

Nu ska jag packa det sista, adios!