Lite extra fint.

Linköping är lite extra fint denna söndag. Inte för att solen skiner eller för att vårvärmen är på väg. Utan helt enkelt för Martin Carlsson har intagit staden! Så igår bjöds jag på härliga fyllesms och idag är jag bortbjuden på fika av Bäckebo-pojkarna!

Och, som att det inte vore nog med detta: Monstret har kommit till staden!

Studentlivet del 9.

Asssååå, fan det är mycket nu.

  • Promenad
  • Torsdagskröken
  • Käk & Moto Boy på HG

"Där kärlek råder är lyckan bofast"


Åh, jag blev så löjligt nostalgisk nu. Tack Lesken! Ikväll saknar jag vårt bonnakök där hemma i småland. Jag saknar rostade mackor med oboy efter en galen kväll i småstaden. Mitt ibland detta så saknar jag varan-tv-skämt!

You must stick up for yourself




Eftersom både min bror och Joakim har tjatat om detta bandet nu ett tag så måste jag ju ge dem ett erkännande. De är sjukt bra.

Studentlivet del 8.

Men kom! Vad spelar det för roll? Vi tar en taxi genom stan långt härifrån.
Vill slippa drinkar, parasoll och fulla pojkar i
kapsylprydd overall.

Narcissist

En gång i tiden var jag brunett. Och aningens egenkär.

Hultsfred 2005

Studentlivet del 7.

Det finns några sköna fördelar med att bo själv.

Om man känner för det så kan man sätta på
Depeche Mode - Stripped och ha den på repeat en hel kväll utan att någon klagar. Detta samtidigt som man bestämmer sig för att fixa lite brödkrutonger sent på kvällen.

Eller att man kan dricka cola i tid och otid, utan att vara rädd för att någon annan ska dricka upp den.

Och man skulle kunna strunta i kvällsmat och bara äta russin. Men sånt gör ju inte jag.


Okej, det finns en jävla massa fördelar (och minst lika många nackdelar). Men jag tror att jag hejdar mig här och låter resterande vara osagt, alternativt gör upp en topplista. För jag gillar listor. Nej, jag älskar listor.

Kåtblicken

Nu blir det barnförbjudet.

Diskussionen om hurvida kåtblicken existerar eller ej:

Här är ett par försök att återskapa den. Personligen är det inte direkt upphetsning som först kommer till åtanke. Mannen till höger, vi kan kalla honom Josef, ser mer ut att ha diverse medfödda problem. Kvinnan i mitten, vi kan kalla henne Adna, ser ut att ha tagit steget förbi kåtblick och har redan hamnat i sänghalmen. Kvinnan till vänster ser ut att totalt ha missförstått uppgiften.

 

Slutsats: Frågan kvarstår, existerar kåtblicken?

Livet.

Jag är klyschig idag, men jag trivs med det.

Jag har haft en fantastik eftermiddag. Den har spenderats med Hanna som för tillfället är i Linköping. Jag kan inte sluta att beundra och imponeras av henne. För det är inte alltid livet blir som man har tänkt sig.

It's guylove!

Vuxna män gör saker tillsammans.

Indieallsång

Helgen har varit fylld av livemusik, dock inget brutalt festande utan bara några öl och desto fler trevliga konversationer med nya människor. Det är svårt att klaga just nu.

Fotoalbum

Jag har framkallt bilder ifrån studenten och ifrån min 20-årsfest och de damp ner i postinkastet idag. Därför har jag varit på stan och inhandlat fotoalbum och är nu redo att sortera upp dem. Det är ju svårt att inte bli nostalgisk när man tittar igenom dessa sommarbilder. Och tacksam över hur bra och fina vänner jag har.

Tummen upp!

Hade jag gillat svensk hiphop hade jag sagt "VINDEN HAR VÄNT!"

För nu jävlar. Det går bra nu.