Luktar stall.

Onsdag. Mulet. Någon regnskur. Två föreläsningar. Vardag.
Efter att jag hade hunnit några kilometer i spåret och därefter kollapsat i soffan, tyckte jag att det vore mysigt med regn. Så det regnade. Tack Orup!

Därefter tyckte jag att (alla) mina kängor förtjänade en rejäl putsning. Så jag satte mig på köksgolvet och började gno. Riktigt tjusiga blev de, om jag får säga det själv. Det komiska med det hela var att jag kom på mig själv med att lukta på mina händer - och undra varför de luktade stall? Läderputs, hallå! Lädervård var kanske inte det roligaste med hästarna, men ack vad rofyllt. Men jag fick nöja mig med mina kängor ikväll.


Sur häst & blek tjej.

Ponnyklubben goes München Hoben


Vi blir ju inte snyggare än sådär.
Finns även stora planer för Ponnyklubben framöver, stay tuned!

ORUP


Om det är någon gång som man ska skråla "Upp över mina öron, över hela min kropp!" så är det när Orup besöker staden och man smiter ifrån en fulsittning utklädd till hiphopare.


Och F står ju självfallet för - Fan vad bra Orup är.

Öh. Eh. Jo.

Det finns lite värme kvar, dags att klämma ur det sista ur den här sommaren. Idag hade jag shorts och rundan i spåret gjordes extra svettig tack vare värmen!

Ikväll är det dock jag och böckerna som gäller. Ja, nästan hela kvällen. Okej, det blir nog någon timme med Skype också. Och kanske lite Mastechef.

Förresten, varför behöver man åka till USA när man har en fritös?!? Gjorde egen friterad kyckling och jag är mer än nöjd med resultatet! Antagligen borde jag tagit ett varv till i spåret, men snart fryser man ändå häcken av sig!

HELT orelaterad bild, KUL VA?!

Sockerchock

Min senaste sökning på Spotify är Hamster On a Piano, känns sådär va.

Jag fått sockerchock! Var reunion plus new-union igår kväll med våffel- och vinkväll, därtill blev det muffins. Ja, vi hade frosting, grädde, glass och sylt på våfflorna - vad annars? Som att det inte räckte med sötsaker så var alla så gulliga vid varandra att det kändes som ett barnkalas, trots att det inte blev någon fiskedamm. Däremot så fick en död svala delta.

Annars så är det Nolle-p som stundar. Jag går runt här hemma och plockar, njuter av Rydskogen och diskar. Jag är tillbaka i mitt coladrickande och jag lever efter Karins motto "Man ska inte klä på sig i onödan!". Fantastiskt, tror jag rent av.

Det fattas dock en pusselbit.

Oroväckande.

Vafan. Det var visst inte så svårt att komma in i gamla rutiner.

För jag har rensat hela min walk-in-closet (ja, heela) och burit upp kläder som jag använder sällan till vinden. Hela lägenheten har blivit städad, fönstrena är putsade och frysen är full med matlådor. Därtill har jag hunnit med två rundor i spåret, solning och spanat in ett par kängor jag vill ha.

Det som antagligen är mest chockerande är att jag har pluggat. Pluggat en massa. Jag sitter till och med nu - en lördagskväll - med studierna. Det hela måste ju bero på att jag tycker att kursen är intressant och rolig, informatik kanske är min grej.


Så, jag vädjar till er, Ponnyklubben kom hit! Jag behöver lite galenskap och en hel del fnitter!

Tillbaka.

Så sitter jag här igen. Iförd mjukisar och med datorn i knäet. Parkerad framför tvn och idag får barnkanalen underhålla.

Jag har suttit här sedan mor & far lämnade staden, pluggat. Pluggat, pluggat & pluggat. Insåg nu att jag måste börja laga mat själv igen. Och städa lägenheten.

Idag flyttar ännu en Martin till staden, in i Jens' lägenhet. Så ska dit och visa runt Martin nr x i ordningen. Skuffa runt lite i Jens lägenhet och antagligen sätta mig på balkongen och vägra lämna den.

Så, allt är som vanligt igen. Nästan.