Eva? Johnny med amfetaminet?

Mitt rum ser så naivt ut,
fyllt med popstjärnor och fotografier -
på bättre tider.

Soliga dagar & värdefulla texter. Varför var det
alltid soligt "då"? Vad betyder de där fina texterna nu?
Ensamma timmar bakom stängda dörrar med allt för många tankar?

Små solstrålar blandas med liv på skivor.
För visst betydde de allt.

Bilresor utan AC med ambitioner.
Bussresor genom snölandskap utan ambitioner.

VART ÄR VI NU HURRICANE?

Threre's no one here to catch our fall

Sitter och smaskar twix, känns som högstadietiden.

Don't lose your spirit
Tyvärr så har lovet tagit slut och skolan har börjat. Men vi avslutade lovet med att gå på bio, Jumper. Kände nog halva salongen, haha. Efter att ha läst en "del" dåliga recensioner så var jag beredd på det värsta men det var en helt godkänd film. Underhållande, men inte något som gjorde större avtryck.

But don't give up, you're almost there
Igår så lagade jag, Martin & Johan mat tillsammans. Jag är ensam hemma på kvällarna denna veckan och jag tycker det är trist att laga mat själv, och de pojkarna tyckte detsamma så vi hade en trevlig måndagskväll. Sedan har jag börjat plöja igenom Harry Potter & Dödsrelikerna. Det är en sådan bok som får 100 sidor att gå i ett nafs! Så får se om jag avslutar den ikväll eller om jag kan "hia" mig.

I need some young blood
Det är faktiskt så att jag har jobbat på att få ihop ett cv de senaste dagarna. Jag ska göra något så vuxet och läskigt som att söka jobb. Är nästan färdigskriven nu i alla fall, behövde bara en referens. Känns lite konstigt att ringa till någon och be dem säga snälla saker om en, men Roy ställde gärna upp så det känns ju bra. Undrar bara en sak, varför ska man behöva skicka med ett kort?

Ica, den skatan, är på varmare breddgrader och det får
 dagens regn att verka både blötare och dystrare.

Not while I'm around

mliniDemons will charm you       
With a smile       
For a while       
But in time       

Nothin' can harm you
Not while I'm around














(Jag tittar på gamla bilder
& lyssnar på soundtrack)

Tomorrow's smiles

Hoppsan, vad tiden sprang iväg!

When they set me free, they set me free
Har hunnit med en del roliga saker den senaste tiden. En kort fika med Nathalie, till exempel. Och det har varit flera filmkvällar hos Martin, med glada grabbar och prasslande godispåsar. En kväll slängde vi till och med in lite bowling, dessvärre glömde vi kameran så ni missar Joakims oslagbara stil!

I just can't focus anymore
Det har även blivit utgång med tjejgänget, en oförgömlig kväll! Hoppas på att jag snart ska få lite bilder att dela med mig av. Vi har ju även utnyttjat Ica och hennes lägenhet för lite mys. Det blev även lite fest hos Victor och sedan hos Daniel. En helklart skön kväll!

saying I'll be brilliant and I'll be kind
Så är det ett lov som kom, då Alexander passande nog hade permission. Så vi har varit nere i Skåne en snabbis och hälsat på min mamma och lite släktningar. Hann även inhandla lite skor!

Mary Jane steals tomorrow's smiles
Och som ni gissat så har jag även haft tid för den gamle Ulit. Idag så var vi faktiskt fyra hästar i skogen ute på äventyr, härlig ridtur! Till och med Ulit vaknade till!

En snabb sammanfattning av den senaste tiden.
And he says it is going to be a ball,
 I hate that fucker most of all.
Hey Charlie, go to hell!

I'm in the middle of nothing

I've been thinking
Of everything I used to want to be
This is the story of my life
(These are the lies I have created)





And I swear to God I'll have found myself in the end

Sommarens Meny

Har börjat spana in bandsläppen på årets kommande festivaler. Och än så länge så är det faktiskt Peace & Love som lockar mest. Mando Diao är alltid bra, T(I)NC likaså (älska Dennis!), Caesars vore riktigt nice att se, brosan säger att The Wombats var bra i Sthlm och inte missa Millencolin som jag gjorde -05.
 



Hultsfred har några lovande namn, men jag har sett rätt så många av deras nuvarande stora namn. HIM, Babyshambles, The Hives, Säkert! och Timo Räisänen är inte nya för festivalen (säger dock inte att de inte gör bra live-framträdanden). Däremot känns Hästpojken och Billie the Vision & the Dancers mer spännande.



Och påtal om festivaler så har mitt första festivalband till slut gett up.
Åkte av när vi var och badade så nu har jag bara två band kvar,
frågan är om man ska ta fram saxen nu? 

Allt är uppochner vänt idag!


Och vi som hade klätt oss, i mössor av garn

Det blev ett bra slut på förra veckan och en helg som bara sprang förbi. I torsdags kväll så besökte jag Ica i hennes lägenhet. Det blev en uttryckning till stallet och med följde Amanda och Ica. Då blev det även bestämt att Amanda ska ta sig upp i sadeln någon dag i framtiden. Det blev en mysig kväll fylld med snack och mys tillsammans med tjejerna. Kan tillägga att snöstorm inte är jätteroligt.

Idag kan man bada där man åkt skridskor igår
Som sagt så var äventyrsbadet inplanerat på fredagen, vilket det också blev! Jag tror vi var där i nästan tre timmar och alla verkade glada och nöjda när vi åkte hem. Blev verkligen en toppenskoj eftermiddag och muffinsen verkade vara uppskattade!

Ja, tänk om alla dagar vore så!
Hemma i Nybro så hämtade jag Alexander på stationen. Något ovant att se honom i hela militärmunderingen, men som tur var så var det fortfarande min pojkvän där under kepsen. Och som ni gissat så har helgen spenderats med honom. Några timmars undantag då jag och Sofie tog en uteritt i förmiddagssolen i söndags.

Vi kan inte se ett enda moln
Igår så var det en kort skoldagen, så jag var lite sugen på att hitta på något. Det blev en tripp till kalmar med Amanda. Vi med bortresta pojkvänner fick trösta oss med lite shopping, var jätteskoj att få lite tid med den sötnosen!

Jag är förkyld och det är trist!


image394
Biffar?