Oh, I'm alive!

Imorgon blir det Norrköping för att hälsa på Jokke och för att se Billie. Jag känner mig redan övertaggad och appepp, ser fram emot att sjunga med Lars om hur glad jag är för att jag lever. För en del dagar har man inte större krav än att vara vid liv.

A mouth full of words and my pockets full of melodies

Tycker om att fliken, på blogg.se när man ska göra ett nytt inlägg, heter något så vackert som "Skapa".
Jag håller annars på att bli lite ordblind, såhär i rapportskrivartider.

Fast jag måste notera vädret ännu en gång. För när man kan spendera en fredagskväll på en balkong med nära vänner och ett glas vin så måste man ändå vara tacksam för vädret. Kvällen till ära bar JAG en blommig klänning och jag frös inte ens när vi cyklade ner mot Klubb Din Mamma vid elvatiden. Parkhäng tillsammans med en god vän, en fisförnäm pudel och ett korsord går inte att klaga på.

Sedan så vill jag bara jubla, för jag har kunnat jogga utan en enda känning i knät! Det tog ju bara ett halvår innan det släppte... Nu är det upp till mig att inte köra på för hårt, så ikväll blir det nog bara en powerwalk i den tokgröna skogen.

Förresten så sms:ade Jokke att Billie the vision & the Dancers spelar på Trappan på fredag. Låter som om det kan bli ett avslut på den här terminen som liknar förra årets väldigt mycket, fan vad fint.
För allt man behöver är såpbubblor.

SOF

When I look into the mirror

Att vara själv är en konst.
Jag tror att jag håller på att bemästra den, men det är väl så när man väljer ensamhet.
Som Ola Salo skulle sagt:
Men ensamhet är viktigt, i alla fall för mig. Tid att reflektera, låta tankarna komma och
lägga allt till rätta.
Att vara själv är en konst.
Jag försöker ständigt bemästra den, och jag gör små, små framsteg. Men det är ju också lättare när man själv väljer sina ensamma stunder.
Som Ola Salo skulle sagt:
You get so silly when you're lonely
And you think that you're the only
who'll say:
I hope that someone's gonna call
and tell me this night is over

Men ensamhet är viktigt, i alla fall för mig. Tid att reflektera, låta tankarna komma och tid för att lägga allt tillrätta. Det är tid för att ta hand om mig själv, både fysiskt och själsligt. För det finns en viss charm med att krypa ner, nyduschad, i en nybäddad säng med en doftande syrénkvist på nattduksbordet.

Mest fågelkvitter

Gillar galenskap. Såsom att det kan komma snöoväder och att några dagar senare ligga i en park, iförd bikini och shorts. Tillsammans med ost och vänner.

Jag är dessvärre en vädermänniska. Blir överlycklig av sol, grinar av regn och blir tyst av snö. Det hela medför dock att en kväll spenderad på en solig balkong kan bli en veckas höjdpunkt, trots att sällskapet var hemtenta och en stråhatt. Att jag då självklart drar på mig lite halsont och huvudvärk ingår mest i den vanliga rutinen.
Så det är väl bäst att njuta vidare av medvetandefilosofi och vårsol.
För ibland är det väldigt svårt att säga hur man känner.

Det sägs vara maj...

Det blev kallt, så jag är tillbaka.
Så kallt att det kom snö över Linköping. Det blir väl lätt så om man har lagt upp vinterjackorna på vinden. Det är väl så när det är några dagar kvar till Utekravallen, fast vad gör det när The Sounds ska spela.
Annars har det varit lite mycket skola den senaste tiden. Och så kommer det nog vara ett tag fram över. Så nu tänker jag däcka i sängen.

Håll drömmen vid liv

Det blev varmt och vackert väder. Så jag försvann. Försvann ut i solen så fort jag inte satt fast på campus.
Det är drygt en månad kvar tills allt är över för termin fyra, tiden springer fort. Detta innebär också att det närmar sig till Martins hemkomst, tur det - för han är efterlängtad.
Det är söndag, så jag glider runt i mjukisar och försöker vända rätsida på min lägenhet efter valborg. Det blev en trevlig dag med mycket trevligt umgänge! Men idag är det bara tvätt och artikel till seminarie i medvetandefilosofi som gäller.
Ciaoo.