I've been up all night

Är inte så ofta jag sätter mig vid datorn nuförtiden. Men får väl ta mig i kragen och i alla falla skriva en sammanfattning på vad som hänt den senaste tiden.

I made a couple of friends
Ja, som några kanske förstått så har jag faktiskt lyckats få ett körkort. Var och hämtade ut det häromdagen, så tror att jag börjar inse det nu. Den 21 var det avslutnings/lussedisco som vi i kåren anordnade. Trots att jag var sjuk och antagligen hade feber så fick jag en riktigt rolig kväll, och vi gick plus!

Our things have never looked so good
Sedan blev det jul, även det här året. Det blev mys med släkten här hemma, vi var några färre än vi brukar vara. Detta därför att Markus och Caroline går och väntar barn i dagarna, men det verkar bli en liten 2008:a. Juldagen så blev det utgång till den stora staden Emmaboda, Bodegan mer exakt. Förfesterna var inte så roliga, men väl inne på Bodegan var det riktigt roligt! Träffade på Emmaboda-brudarna och de gjorde det hela ännu bättre. :) Plus att jag träffade på en massa folk som jag inte sett på mycket länge, allt för länge. Men tack för en kanonkväll!

And now I'm alone with you
Igår eftermiddag så kom jag hem ifrån Köpenhamn. Jag och Alexander var medbjudna av hans föräldrar för några dagars shopping i Danmark. Vi bodde på Plaza, ett jättefint hotell där man sov som en prinsessa. Vi åt och drack gott och jag fyndade lite smått, mest alkohol. Var i alla fall en jättehärlig helg med min älskade!

We're just up all night
Ikväll så sägs det att det är nyårsafton. Jag är trött som en gnu, men äntligen så får man dra på sig sin silviriga festblåsa. Kan nog bli en bra kväll, i goda vänners lag. Tänker inte summera året, i alla fall inte nu. Istället bjuder jag på lite bilder ifrån julafton.

GOTT NYTT ÅR

Razorlight - UP ALL NIGHT

BARA FÖR ATT

JAG HAR KÖRKORT!

sådeså.

Seventeen tracks

Nu borde den värsta stressen vara över. Det har varit nästintill en mardrömsvecka. Tack och lov så är den över nu. Vi fick i alla fall med vårat projekt i tidningen, även om allt inte gick som tänkt.

Anything goes, but don't blink
Senaste helgerna har varit lugna, försökt hämta andan. Förra helgen fick jag besök av Alex, Martin och Robin vilket var trevligt. Och denna helgen så har min bror varit hemma och latat sig med mig och Alexander. Brosan kommer hem och dumpar av en rejäl förkylning på mig, tack. Måste förresten berätta för alla som inte vet, Robert Rodrigues film Planet Terror - är slafsig. Riktigt slafsig. Idag hann vi se Stardust som var riktigt mysig, men något förutsägbar.

But heaven ain't close in a place like this

Veckan som kommer börjar med en dubbellektion med Magnus. Skitbra, för jag missar sista konstruktionslektionen innan provet, hmprf. Sedan kanske man ska köpa julklappar med? Ojdå. Ska försöka hinna med Ulit någon dag. Är så mysigt när han blir lycklig av kyla, kommer det några snöflingor snart så har jag en tokig häst på halsen.

Så min plan är att gå till sängs tidigt
och sova fem kvart i timmen nu.

That's why we make a good you and me

Jag är så glad att jag har dig. En famn att vara i när världen tränger på.

alex

You and me, we couldn't stand being normal
That's why we, make a good you and me
We both laugh, at the most random situations
I know from the sound of your breathing exactly what you are feeling

Truth of My Youth

Nejdu Nathalie, en daglig uppdatering får du se i stjärnorna efter!

För vet ni vad? De har inte minskat med skolarbeten i skolan, nej nej, det har blivit mer! Och tänka sig att alla lärarna har kommit överrens att vi ska ha inlämingar i alla ämnen... Det blir ju inte mycket roligare, hmprf.

This is the truth
Förra helgen var det fest på Sparvabacken, gäller ju att passa på innan det blir uthyrt permanent. Det blev i alla fall en blandning av goa människor och jag hade en toppenkväll! Hoppas att det var fler än jag som hade det. Kalle höll ju i alla fall låda för ett par människor och ölspelarna i köket var väldigt kreativa! Det fanns många hiphopare närmarande och det tror jag Ica trivdes med. Och jag & Josefine fick oss en rejäl skrattattack åt pingvinen + lite seriösa samtal om Tarantino.

The only time you'll hear it
Och lördagen som senast passerade spenderades först hos goingen Fidde. Men Alex hade vänner på en annan fest så vi drog vidare till Daniels 20års-fest. Där träffade man ju på en del känningar om man säger så, blev riktigt schysst kväll!

Alexander fyllde den nödvändiga åldern 19 igår! Vi tog en myskväll framför film och serier. Grattis baby, du är det bästa!

Här får ni ett smakprov från
förra helgens fest, enjoy!