I'll always be your soldier




Åh, jag är avvis. Min bror har börjat med en väldigt dålig vana, han ringer mig bara för att berätta att han ska gå på någon bra konsert som Sugarplum Fairy eller Marit Bergman. Tack tack, väl när kalmar har något att erbjuda så har man inte en chans.

Jag får väl börja med en korrigering. Förra fredagen blev det inte riktigt som tänkt, inget slappande framför tvn som jag faktiskt hade hoppats på. Dock middag med släktingar men sedan ringde min pojke och tvingade mig att åka ut till Erik där det var fest. Tja, man kan ju inte säga att det var allt för mycket folk men det var himlans trevligt med många roliga samtal.

Som jag nog tidigare nämnt så hade jag fysikprov denna veckan som gått. Ulrika gjorde något som var bra, hon rättade proven till dagen efter! När jag, med många andra, satt där och skakade av oro så fick jag tillbaka provet och jag hade klarat g-gränsen! Wihoo för alla oss som blev godkända! Och tidigare den dagen fick jag också reda på att kemin hade gått bra - ett vg hade jag skrapat till mig där. Nu är det bara nationella i matte c kvar. Men nu när halva klassen är på det jättehäftiga dh så pluggar vi riktigt bra på matten.

Imorgon ska jag och Martin L sticka in till kalmar och julshoppa! Det är väldigt spännande vad som blir årets pryl, förra året tog dörrmattan med texten "Oh no, not you again!" hem vinsten. Jag har även hört med min bror så att han är redo att betala hälften av mina fynd till släktingarna.

Sedan till den stora händelsen i helgen - Alexander Eliasson fyller 18! Jag hoppas att jag kommer hitta något som han blir glad över och att han kommer få den bästa födelsedagen någonsin. Jag kan inte förstå hur jag har fått en sådan underbar pojkvän!




I write down my feelings in a rush
I didn't even check the spelling


Att dansa och slåss.

Oh, jag har grävt fram lite gammal musik ur min pop-mapp! Peggy Lejonhjärta, Caesars, The Ark, Marit Bergman och Savage Garden! Vad skojsigt det var, ooho.


Nu är vi ännu en vecka närmare jul och det känns faktiskt bra. Kanske inte att jag har fysikprov och ett nationelltprov i matte c innan jag kan säga att jag är ledig, men just det där med tanken på jul. Jag och Martin sade faktiskt ett datum för julshoppingen idag! Får börja fundera på vad som ska ligga under granen iår.

I somras när jag fyllde år blev jag lovad en locktång som jag fick nu i veckan, mycket roande. I alla fall så fungerar den bra och antagligen bättre efter att Anja satt en sax i mitt hår imorgon! Sedan är det ju snart dags för ännu en slingning, ännu ett steg närmare blond.

Idag var jag och fikade med Alexander Karlsson, en person som jag ser allt för sällan. Nu när han har tid så är jag för upptagen med både det ena och andra. Så är det nu dessvärre, men det var jättetrevligt och skönt att hinna med ett samtal.

Kvällens planer är lugna. Min faster och hennes man ska nog komma hit och äta middag och jag tänkte nog stanna hemma framför tvn. Jag väntar lite på besked från Alexander om han kommer hit med. Och imorgon så ska som sagt Anja komma och på kvällen så ska förhoppningsvis Nathalie och Petter komma på lite spelkväll som börjar bli lite av en tradition nu.


Ha det fint och ta hand om era nära och kära.


I'm blacking out, but it's been fun

Åh, segast i världen malin. :p

Jag vill börja och tacka min fina Alexander för en jättefin 1års-dag! Eftersom den var måndagen den 13 så tjuvstartade vi firandet lite med att äta ute förra lördagen. Kalmar är väldigt fint på kvällen så vi rundade av kvällen med en liten promenad vid slottet. På den riktigt dagen fick jag en blodröd ros och Alex fick nöja sig med några fina ord på en pappersbit. Tack för ett helt fantastiskt år som du har hjälpt mig med att fylla med underbara minnen! Du har gett mig så många fina stunder och jag hoppas att det blir fler älskling.

Annars rullar det på, skola, häst och vänner. Skolan är väldigt krävande och jag blir otrevlig och hemsk av allt som man har som hänger över en. Alla som slipper fysik, var glada! Ulit är iaf på bättringsvägen. Petra har varit i danmark med barnen i helgen så jag har fått vara hästvakt och han känns fräschare för var dag.

Fredagen denna helgen blev lite lagom stressig, men gosh vad skoj att träffa flickor! Dagen började med skolgång fram tills ett, då tog jag och Ellen oss en efterlängtad fika. Därefter hem för att byta om och åka upp till pållen. Där donades och sedan skyndades det hem för att bytas om igen för att åka ut till palllex för att laga mat och förfesta med pinglorna Ellen och Ica, vilket jag looved! Måste säga det ännu en gång - vi ses allt för sällan! Senare vidare till Eclipse som är det nya innestället, haha. ^^, Började fruktansvärt bra och hann träffa en massa härliga människor. Dessvärre blev det lite överkonsumtion på alkoholen, och ibland leder det ju ner i rännstenen. Skit också, men allt är bra nu i efterhand och tack raringar för en schysst kväll!

I veckan hoppas jag att Anja ska ha tid för mitt förskräckliga hår! (I vilket fall som ska jag anlita Ica till att göra mina lockar!) Det är verkligen i behov av en klippning. Jag har ett psykologiprov imorgon och ett kemiprov på onsdag så jag tror att jag ska umgås lite med mina "älskade" kemiböcker. Blir nog till att ringa Martin, om lite hjälp. :P Sedan ska jag försöka hinna med Ulit lite också.


Ha det bra gott folk!

I'll be there when your heart stops beating


Nu är höstlovet slut och skolan har börjat igen. Fick en mjukstart idag, vi hade kemi sedan fyra timmars håltimme då jag hann rida Ulit och imorgon är vi faktiskt lediga. Fast på kvällen ska vi på någon teater i folkan, har inte exakt koll på vad det var för någon. ^^,

Det var verkligen überskönt med lov! Har haft sköna sovmorgar och njutit av att inte vara styrd av någon klocka. Jag och älsklingen har umgåtts mest med kompisar och slappat. Jag vill inte avslöja hur mycket onyttigheter vi har fått i oss, haha. Men varit skoj med simning, fika, film och spelkvällar iaf! Tack kära vänner! :)

Och som sagt så går det att rida Ulit nu. Vi börjar lite försiktigt med skritt och trav nu. Skönt att det läker så bra och att det är möjligt att hålla igång honom lite. Och mig själv, haha. Blir en tur imorgon förmiddag.

Jag ska snart kika lite på psykologin som vi fick sluta tidigare ifrån, sedan blir det ett litet besök hos födelsedagsbarnet Joakim. Jag har inte sett deras nya lägenhet så blir lite spännande.

Ha en fin dag, det är skönt med en promenad trots vinden.


rockstar