friday i'm inlove!

oh, helg!

veckan blev ju kort för min del, förkylningen gav sig efter lite vila och nu har jag varit i skolan i tre hela dar. nu har vi lite prov som börjar närma sig, såsom fysik, matematik & engelska. jag hann ju också missa ett nationellt prov i just engelska.

i onsdags red jag ulit och han gick stundtals jättefint! men jag hade inte riktigt orken att hålla ihop honom. på hemvägen hämtade vi alexander och sedan tog vi det lugnt här. ibland behöver man inte gör mycket, bara att man umgås, pratar och lyssnar.

så var det dags för det årliga besöket av madesjöskolan, tja vi får väl se hurdan traditon det blir. men i alla fall så var det madeshowen det var dags för! i år var den döpt till "live" och det var bra val, för alla sångnummer och spelades och sjöngs live. jag måste säga att sådant verkligen är imponerande! det kändes nästan lite pinsamt att sitta där efter förra årets, haha, vi var urkassa i jämförelse med dem! det bästa med kvällen var att gamla gänget sågs - emelie, ica, emil & jp! (och ja, patrik på en kant :p ) man insåg bara hur mycket man saknar de där galningarna.

kvällen är fortfarande lite utav ett frågetecken. det blir kanske lite tjejer hemma hos emelie eller utgång för de som känner för det. jag har varken tillgång eller råd till alkohol ikväll så jag tvivlar på att jag ska ut med dem, men lite träff hos emelie kanske det blir. och så självklart ska natten spenderas hos alexander, myys!


thank you for listening, over and out



malin


i can walk in your mind

för fan, min kropp är vek.

jag har inget att klaga på, denna helgen var kanon! tackitacki. fredagen var kort & skön, och på kvällen umgicks jag med alex, peter & johan. vi kikade på lite film och tjockade i oss av de gigantiska chipspåsarna. filmen var helt klart godkänd, riktigt skojsig.

solen tittade ju fram i lördags som jag tror att alla vet. jag & pojken tog vara på den och började putsa krom på hans sönderplockade motorcykel. jag vet inte om det är jag som är konstig, men jag tycker att sådant är riktigt kul. ^^, mamma plockade upp oss på hemvägen så vi var hemma hos mig en kort sväng för att sedan åka ut och se på alla bilarna som invaderade nybro och äta en bit mat. :) resten av kvällen spenderades framför "meet the barkers", travis är lite småcool. :p

igår var det motionens dag, haha. jag började med att rida ulit, som gick riktigt fint uppe på åkern. vädret var prima för en ridtur. sedan fortsatte jag, alex & pappa in till kalmar för att hämta brosan och åka till äventyrsbadet. där vet jag inte när jag var senast, men gosh vad skoj! vi tävlade, allihopa, om vem som kunde få bästa tiden på vattenruschekanan & busade i vågorna, wiho! senare, hemma hos alex, lagade vi tacos åt familjen & myste.

dessvärre vaknade jag inte upp lika toppen som jag gjort i helgen, jag känner mig inte så bra. jag har varit hemma hela dagen och sovit, för jag är förkyld och min kropp säger 'nej'. och någon gång ska jag väl lyssna på den också.

Like violence, you have me 
forever and after
Like violence, you kill me
forever and after

would you like my next song to be about you?

det är väl inte bara jag som råkar glömma att sätta mobilen på laddning en gång ibland? det är precis som med batterierna till mp3-spelaren, hur ofta inser man inte efter 3 minuter på bussen att batteriet är slut och det extra ligger hemma. 'toppen' viskar man för sig själv och njuter av den sista textraden som man får höra innan det blir tyst och man tvingas lyssna på allt runt omkring, jippie.

jag måste säga att två lektioner med slut vid 11.30, skulle funka varje dag. fast i så fall vill jag inte att fysik ska vara en av de lektionerna. :/ jag är överlycklig för jag fick g på provet, till och med ett vg poäng ifrån vg! nu är det helg, så glöm skolan för några dagar!

vilken bra krönika som victor johansson skrev i dagens nöje för barometern. lite roligt möte med pete doherty och lite sorgligare slut, men himla bra skrivet! och så trodde jag att det var glada nyheter om just doherty, men tji fick jag. det lät på tidningen som att han hade sluppit undan fängelse vilket skulle betyda att han kunde spela med babyshambles på hultan, men så hade han åkt fast ännu en gång för narkotikainnehav. bra jobbat kompis! (fuckysucky)

ikväll är planerna inte stora, jag ska umgås med alex. han ville haft iväg mig till simhallen men det får vänta några dagar, jag är för trött. :p men jag gissar på att kvällen blir mys, han lyckas på något vis alltid med det. :)


inga stora ord idag heller, men en liten hälsning till min älskade

"if you would like to be the lead star of my love song
just take my hand,  we'll show them it's for real"


me and my love





i rather die than spend this night without you

på banan idag har vi kapplöpningshästen ulit, en pjurung (18år) valack som idag ska visa vad han går för. som jockey har han malin niklasson som innan sade att hon egentligen inte var förberedd, men vi får se hur det ska gå! det märks redan i starten här att ulit är taggad, taktande och slängade med huvudet är säkra tecken. OCH DÄR är de iväg! vilken fart, vilken elegans, vilket par! jockeyn får verkligen jobba för att detta inte ska övergå i sken och ojoj, vilken längd ulit har i stegen! han knappar in på de andra inte existerande deltagarna och de går om, hur lätt som helst. detta är enastående! ulit vinner ännu ett lopp, vilken häst.
om jag uttrycker det såhär, ulit var lite halvgalen idag i skogen. :)

idag var vi tillbaka i skolan och det är läskigt hur fort man kommer in i det igen, tråkigt! för vem vill egentligen sitta där & råplugga direkt? huanameja. så har vi matteprov nästa vecka, den 4maj. haha, tord är en hejjare på datum! jag har redan ångest inför morgondagen - idrott. jag vill bara lägga mig ner och dö.

vilket jag också har gjort ett tag. har sovit ungefär två timmar och det var riktigt skönt! det borde man oftare göra, eller helt enkelt gå och lägga sig tidigare om kvällarna. men, det är mycket som man borde göra. ^^,


fän, en natt till utan alex. två nätter är verkligen för mycket! darling, det är kallt! du värmer så, saknar dig ditt knas. <3

take care lovers


oh
who's mind are you fucking with?

to me you are a work of art

auuw, jag vill ha mer lov! det har varit rysligt skönt att få göra som man vill i en hel vecka. ^^, jag har i princip bott hos alex då hans föräldrar varit borta ett par dagar. jag kan bara säga att jag trivs något otroligt i hans sällskap och skulle mer än gärna ha det såhär ett bra tag till!

det har ju faktiskt blivit att man hunnit med lite umgänge i veckan. några fikor och samtal som alltid uppskattas. det har varit skoj att hinna träffa emelie & ica mer än vad man kan i vanliga fall. det har även blivit lite tid för hästen och det har gått riktigt bra! speciellt igår när vi för första gången iår red dressyr ute på 'fotbollsplan'. det blir extra jobbigt både för honom och mig, vilket är exakt vad som behövs för att jag ska skärpa till mig. :)

idag känns det som att det börjar bli dags att ta sig tillbaka till verkligheten, and i hate it! jag har kemi som måste göras. men jag får inte tag på magnusson så att han gör sin del till redovisningen till imorgon, vilket gör det hela lite klurigt. och så upptäckte jag att jag var skicklig nog att glömma sminket hos alex, toppen. pappa fick mig till att övningsköra nästan hela vägen hem som höll på att leda till en hjärtattack för min del, första gången i trafik är väl en minnesvärd upplevelse. ^^, jag kommer nog aldrig klara det där med körkort är jag rädd för.

värt att nämna är ju också släktträffen alexander var tvungen att genomlida i lördags. :p vi var ute hos mina släktingar i deras sommarstuga och hade lite påskligheter för oss. vi hann leka med barnen, njuta av det fantastiska vädret och äta gott. alex fick även en uppgift till nästa träff - att ha med sig en egen snappsvisa! haha, stackarn. ^^,

min bror har alltid med sig så galen musik hem, men även en del av mina önskemål, jippie!

the long blondes - once and never again





love
your kiss might kill me

i've never found someone with eyes as wide as yours

god damn it vad skönt med lov! det är verkligen efterlängtat och nu ska jag försöka hinna njuta lite av ledigheten. jag ska även försöka få tiden att räcka till för att träffa alla man annars missar. :)

vi invigde lovet igår med en fika nere på dv framåt kvällningen med lite kortspel, jag, alex & jocke. det var riktigt skönt ute, precis lagom för promenaden ner till staden. tidigare på dagen hade jag & alex varit ute med tokhunden hanni och busat nere vi linneasjön. det var supermysigt, både vädret & vårt humör var på topp! hanni fick lite spelet på oss när vi busade vid lekplatsen och jag tror att hon kommer gömma 'pipen' för mig i framtiden. :p
kvällen avslutades med pizza & några avsnitt av 'gilmore gils', med älsklingen

om dagen blir som önskat så kommer emelie framåt eftermiddagen/kvällen för lite mys och en massa prat. vi får se om det blir av och så. det är så underbart att hon är hemma nu, det blir allt för sällan umgänge med henne!

alexander & jag firar fem månader på torsdag och vi ska ha lite försmak av det på onsdagskvällen då alex har lovat att laga middag. och på torsdagen blir det nog kalmar för antingen middag eller bio. :) baby, jag har aldrig kännt så här för någon - du är det vackraste som finns! du betyder livet för mig och jag älskar dig så innerligt!


these are my thoughts written down on paper
 it's my only savior from not saying what I want to say
these are the thoughts that are on my mind

 /m




alex
alex, my love

this night has opened my eyes

WOW! vilken kväll! det blev verkligen superlyckat! förfesten hos emelie var riktigt skoj och vi var det perfekta gänget och chili blev helt toppen! hann träffa många underbara vänner och vi dansade nog häcken av oss allihopa! ^^, jag ska sluta konstatera människors grymhet och börja överraskas av deras vänlighet. :)

tack till alla vänner som gjorde kvällen underbar! jag har verkligen allt man kan önska sig, en vacker och fantastisk pojkvän och hur många goa vänner som helst, jag har det bäst.

ha en bra dag, våren är på väg och lovet är här!

PANIC! at the disco

HAVEN'T YOU PEOPLE EVER HEARD OF CLOSING A GOD DAMN DOOR?!

lyckat malin. jag var ett smart ass och råkade stänga fel flik, hejja! let's start over. ^^,

raauurg, ikväll kommer det bli riktigt bra! för det har jag bestämt, eller tja. det kommer bli bra för jag vet att vi kommer vara ett bra gäng!

veckan som gått har varit helt okej då jag inte har vbarit tvugnen att vara så många timmar i skolan för vi har haft turen att sluta tidigt och dylikt. ulit har även gått riktigt bra, jag börjar lära mig nu. jag är mäkta stolt när han går som en dröm, vilken dressyrhäst! annars så har det mest varit mys med alex & vänner. :)

igår tog jag, emelie & alex lite avbrott ifrån den gråa vardagen då vi runt sex-tiden stack iväg till ullared tillsammans med min mamma. dagen blev fort fylld med shopping och en massa skratt, så det hela blev absolut lyckat! jag hittade mig ett par nya skor, en jättefin jacka och lite annat smått & gott.

det sägs att jag ska gå upp tidigt imorgon, för jag ska iväg med familjen till oskarshamn för att fira caroline som just har fyllt år. det kan bli trevligt att träffa kusinerna lite.

och det är ju sjukt hur en männsiska inte kan inse att den inte är välkommen. och lika sjukt hur man kan skälla ut en oskyldig person, fy fan vad arg jag blir! stå på dig ix, du har inte gjort något fel. inte ditt fel att hon har problem och att hon inte är önskad. punkt.

now,
LET'S PARTY FRIENDS!


swear to shake it up!

c'mon c'mon just snap snap snap your fingers for me

jag skulle vilja säga att det är vår, för vet ni vad? igår somnade jag till ljudet av regndroppar mot taket, vilket var ljuvligt och otroligt mysigt med alexander vid min sida. och idag så använde jag mina blåa tunna pjuks för första gången iår. sedermera har det varit en massa motorcyklar och övningskörare ute, ett mycket säkert vårtecken! ;)

lördagskvällen gick i sällskaps spelens tecken - jag, alex, jocke & emelie tog oss an både 'alias' och 'hagbards plundringsresa'. det första spelet som var ett förklaringsspel var verkligen något för mig och emelie då vi tog hem segern med hela 25 poängs ledning! när vi blivit trötta på allt tjabb och gnabb om norden och plundring satt vi och slötittade på lite tv, en helskön kväll! :)

nu är jag nyklippt, det är bra med en skicklig kusin. det är lite ovant så att säga, jag har något som jag tror ska vara en lugg! men iaf så spenderade vi en avslappnad söndag hos anja med pappa, rickard & my love.

idag har jag inte haft många nyttiga lektioner, dagen har mest bestått av fika och tja, inte mycket mer. jo, jag spelar mer kort än vad jag någonsin gjort just nu. jag slapp min sista lektion så jag hann iväg på en fika med alexander och joakim innan jag skulle träffa de gamla tjejgänget för lite käk på 'victoria'. vilket var nice, vi pratade som alltid på om alla möjliga ämnen. :) efter detta har jag hunnit kika på lite 'gilmore girls' med älsklingen.

nu längtar jag tills fredag så jag slipper gå i skolan och i stället shoppa loss med emelie & alex! wiiho!

natahlie, systra mi. hultsfred i sommar!


ta hand om er, dofta på vårregnet!



malin&ica
ich und ica

and we're still so young - desperate for attention!


panic! at the disco är mina nuvarande kungar, tillsammans med fall out boy. de höll mig sällskap idag när jag promenerade genom den lilla staden nybro i vårsolen. nu känns det verkligen som vår! det är underbart, det värmer gott och jag har börjat längta efter en vårjacka.

orsaken till att jag var ute och promenerade var att jag hade varit och fikat med emelie, emil & jean-pierre. det var en jätteskoj återförening med mycket kortspel och minst lika mycket fuskande! :p det är de människorna man saknar mest på åkrahäll kan jag säga.

ikväll blir det nog chill at my place. vi får se vilka vi blir, men några stycken en tv och en massa onyttigheter så är jag nöjd. ^^,

byebye


baby! omg! shit! ville bara informera om att min pojkvän är HET! och väldigt mycket min!

alex