HULTSFREDSFESTIVALEN.


wiho, imorgon bär det av! Jag måste säga att jag är rejält med pepp, speciellt efter min och Emelies kalmartripp idag. Det värsta är ju egentliegen att packa allt + att få det dit det ska. Men vi ska försöka få tälten där Lisa och Sara och dem ska ha sina. Det kommer bli toppen! :D

Och även grattis till alla som tog studenten! Jisses vad stiliga alla killar var i sina kostymer och studentmössor. Hoppas att ni fick en dag att minnas! Och tack till de som gjorde min dag & kväll!


Är hemma på söndag, finns på mobilen!

FÖR VI SKA PÅ HULTSFREDSFESTIVALEN -06

Tack för alla minnen, älskade vänner.

God damn it, hur mycket har man gjort egentligen? Jag började häromdagen fundera på hur mycket roligt man har gjort, speciellt de saker som man har gjort med de som går ut nu.


Tänk er öland, tänk er sommaröland. Mhm, mums va? Tänk er ett par goda vänner, lagom mängder med alkohol och bad. Den där helgen på öland när jocke jobbade kommer jag nog aldrig glömma. Det var joggingtur i morgonsol, bad och sol tills vi alla brände oss och vaniljvodka med sugrör. OCh inte glömmer man väl heller den bortblåsta kalas-turnén! Haha, som slutade på mcd där vi fick "Hej Monika"-snubbens autograf! All my love Jocke & Martin, jag kommer sakna er!

Sommaren började nå sitt slut och Broder Daniel skulle göra en exklusiv spelning i gbg, något som jag inte ville missa. Tack och lov fanns det fler med den tanken och min nya vän Alexander fick låna några lappar och så gav vi oss av mot göteborg en lördagsmorgon kl 6 efter insparksfesten. Upplevelser och småsaker man minns. :) Och inte minst alla fikor och hultan, du är en god vän Alexander!

När hösten började smyga sig på fanns det några riktigt roliga pojkar som orkade med mig. Och jag tror att vi är skyldiga Johannes mamma några tysta nätter. (A) Jag vet inte hur många helger som vi tillbringade i Jå's lägenhet, Johannes, Thobias, Felix och jag. Var man inte där så fanns det säkerligen några trettifemmor i Thobbes ryggsäck och så var det jäkelskap på gång. Tack tack för er! Och speciellt för att gitarrslingor och pizzor man fått!

Hej Jens, kommer bara jag ihåg hur svårt det var att sluta och säga 'åh nej'. Jag tror vi spenderade en hel dag med att undvika de orden, helt utan lyckat resultat. Fast mest kommer man nog missas alla nätter som vi satt uppe och diskuterade världsproblem tillsammans med bagateller. thank you.

Och jag vill också nämna Fredrik för han har alltid funnit där med några minuter över och några goda råd till en, du är ihågkommen.


Ha en bra student och tack för alla minnen ni gett mig!


chill
Felix, Johannes, Jag & Thobias

sander&malin
Alexander & Jag på förra nyår

festival
Alexander, Kallaz & Thobias på hultsfred