Sista hela veckan

hey you stranger!

Nu känns det verkligen att skolavslutningen börjar närma sig, för vi gör ingen nytta i skolan. Och jag kan ju inte säga annat än att jag trivs. ^^, Fast just nu håller jag på att färdigställa våran rapport av Projekt Bigso Box, som till våran besvikelse inte dök upp igår på våran redovisning. Men men, detso läskigare är att jag sitter och väntar på den slutliga domen i matte b. Till min glädje får jag mvg i engelska a, skönt att det till slut blev det. :)

Nu den sista veckan har jag Ulit tre dagar i rad och om vädret är bra blir det härligt. Varma vårkvällar i staller är ren njutning, speciellt om han går som han har den senaste tiden, vilken ballerina!

När man inte har något skolarbete att göra får man verkligen mer tid över, som igår. Jag & Alexander fick tid över och drog igång ett muffinsbak! Vad är godare än nybakade chokladmuffins? Mhm, smarrigt!

Det verkligen negativa med skolavslutningen är att en del tar studenten, förlåt mig men så är det. För nu försvinner alla, jävla skitungar. Jag har två år kvar, hur ska jag nu ens ha en chans att få g i mekanik & matte?! va?! Och det blir enklare att bestämma fikor när ni håller er här.
Tack för alla roliga saker vi gjort och alla galenskaper som hänt, och framför allt för att ni är sådana goda vänner!



Ha en skön dag!




festival
Festival snart! Och var är ni?

You're so cool, you're so rock'n'roll!

Jag skulle vilja börja med att säga grattis till Alexander K som idag blir 19år! Grattis vännen och hoppas att du får en bra dag trots vädret! :)

Ja, för vädret är ju inte mycket att hurra över. Igår red jag i ösregn som sedan övergick i hagel, mysigt. Ulit var iaf en ängel, som han varit den sista tiden. Han går till och med på tygel när man är ute i skogen nu, jag tror att mina benmuskler har vaknat till liv. ^^, Idag red vi i solsken med regnstänk under hela ridturen, surt men jag var uppe tidigt så det var skönt att ha det gjort.

Ikväll ska nog flickorna synas hemma hos Ica, vilket ska bli toppen! Varje liten stund uppskattas!

I onsdags fikade jag med martin och det var verkligen ett tag sedan. Himlans trevligt, hörru. :) Efter det kilade jag och alexander till hans moster där vi målade, när vädret tillät. Och ser man på, det tjänade man pengar på! wiho! Imorgon ska vi på hans kusin konfirmation och jag ska väl göra bort mig som alltid. :p

ta hand om er och hoppas att vädret snart vänder!

rockstar
be my be my little rock'n'roll queen

BERGGREN TILL HULTSFRED

YEAY! Det var faktiskt ett bra bandsläpp denna gången, för nu kom det två riktiga höjdare - Henrik Berggren och Tiger Lou. För er som inte vet är Henrik Berggren Broder Daniels sångare som just nu är ute och spelar lite auktustiska bd-låtar.   Förlåt att jag har klagat så mycket, för jag vet att det kommer bli ett bra hultsfred. Alexander och jag tittade igenom banden och insåg att det är många band som man faktiskt vill se. Och tack gode gud för emelie ska med, nu ska vi bara hitta tältet...

Annars så har det mest varit skolan som har varit aktuell. Idag gjorde kemiprovet som var lättare än väntat och förra veckan blev vi i princip klara med engelskan, fysiken och matte b. På måndag har vi redovisning inför Bigso Box och det känns faktiskt skoj. Det arbetet vi gjort är riktigt bra och min grupp har varit jätteseriös och det hela är snyggt.

Haha, jag fick ju frågor som jag ska besvara till skoltidningen. Jag undrar då vad folk tror om mig egentligen?

Tack för Ulit, idag var han en gosegris. Jag vet att jag har varit grinig, men han fick mig iaf på lite bättre humör. Ibland behöver man bara ett avbrott, tänka på andra än sig själv. Och tack Alex, för att du orkar med mig och mitt humör. love you darling.


I'm high on you and on drugs
It is the worst combination of addictions
High on you and all drunk



if you think the world's to much, then take my hand and follow...

oh, bad cash quartet, vad skönt. det är så himla underbart att luta sig tillbaka, sluta ögonen och trumma takten med tårna. tack killar. annars så går hello saferide flitigt i mp3:an, riktigt härliga melodier och det min favorite "my best friend" är supersöt!

jag måste också säga att sovmorgnarna vi har haft denna veckan är uppskattade, jag älskar att sova längre på morgonen. att börja runt nio-tio vore något att införa. ;) men men, nu är nationella matte b provet snart här. fredag rättare sagt, då jag även ska fika med nathalie.

igår blev det en impulsresa in till kalmar med mamma och alexander. de som inte skulle köpa något hittade varsina par skor & lite. :p jag hittade avslutningskläder och en söt skjorta plus lite gulliga accosearer. alexanders fynd är jag rysligt avundssjuk på, för han är så himla snygg i sina nya jeans och skor! raaurg. ;)
 och tänk er gummistövlar. blommiga marimeko stövlar. eller vita, med dödskalle? jag har ångest, för jag vill ha gummistövlar till hultan, samtidigt som jag kanske kan få andra snygga skor för de pengarna. fucky.

vid den här tiden förra året grät vi som nyblivna änkor i madesjö, haha. det var sorg över att vi skulle lämna högstadietiden, eller egentligen varandra. och jag sade då att jag skulle sakna er och tro mig älskade vänner, det gör jag.

och så måste jag bara avsluta med ett klagomål. det var det kassaste bandsläppet rockparty kommit med, fy fän. ge mig mer bra band, fast kikar man igenom namnen finns en del ljusglimtar.

BABYSHAMBLES

natti raringar


my hopes are so high

that your kiss might kill me

jag har den underbaraste pojkvännen och igår firade vi 6 månader tillsammans. dagen började kalas med frukost på sängen och fortsatte lika toppen! för efter att jag hade duschat och blundat på vägen ut till alex' rum så fick jag min överraskning som jag var lovad. tio rosa rosor, ett hjärta av rosor & ett litet häfte med bilder på mig och min älskade. är han gullig eller? (A) vi hade tänkt att ta en lugn dag med gilmore gilrs och pizza - vilket vi också gjorde! men framåt kvällen började vi fixa oss för att ta bussen in till kalmar där vi kikade på bio, M:I III. en helt klart godkänd film, om man orkar med en överdosering av våld.
ohmy, vad jag älskar den pojken. varsom, närsom kan han få min dag att vända, han är mitt solsken och den som får mig att orka med dagarna. tack älskling!

och fredag var också en toppendag, för då hann jag träffa en massa goda vänner. efter skolan tog jag & alexander k en snabbfika ute i solen. mycket trevlig, och det har verkligen blivit för sällan. när kvällen kom så hade vi lyckats få ihop gamla 9b tjejerna! och efter min mycket smidiga försening och skicklighet så kom även jag till ica där vi grillade och myste. det blev en hel del prat och desto mer skratt, tack raringar! jag tror att kubben tog nästa två timmar, men efter en del fina segerdanser vann jag och emelie. ;)
jag måste bara säga tack! det går inte att beskriva hur mycket jag saknar er, ni är de bästa! jag är så glad att vi fortfarande håller ihop, för tro mig - jag behöver er.

idag har jag hunnit motionera knashästen som numera har skött sig superbra! han är en riktig dressyrhäst när han vänder den sidan till och jag är stolt över hur mycket jag kämpar med sitsen nu. good girl :p

jag är nervös som sjutton, för imorgon ska jag på "sommarjobbsintervju". det vore heltoppen att få jobb, speciellt om det var som förra sommaren, 80kr/h! men jag vill inte heller jobba hela sommaren för jag vet hur illa det kan gå om man inte får tid över till annat.



tack för mig, och ta hand om varandra!



me and my love
HIGH ON YOU

tack, tack, tack.

åh, vad det är tjurigt när man inser att man har försovit sig och skyndar iväg till skolan för att få reda på att första lektionen (den man just stressade sönder för) är inställd för läraren är sjuk eller något liknande. tack, ja - tack. då kunde jag ju fått somna om och njuta lite till av sömnen.

igår hann jag verkligen njuta av solen eftersom vi knappt hade några lektioner och på alla rasterna var vi ute och njöt. när väl sista lektionen var slut promenerade jag hem till alexander för att fortsätta vidare i sällskap av honom och hunden till västeräng. det skulle spelas basket, men jag och hanni satte oss och lapade i oss av det fina vädret. när vi tröttnat på att titta på bollen gick vi bort till thebacken och jag gjorde ett tappert försök i värmen att leka med hansan, men hon var inte så pigg på det hela. kvällen rundades av med grillning och heroes of might and magic III. ^^, lovely.

jag får verkligen säga tack till emelies mamma. när de ringde till henne ang emelies förra sommarjobb kom hon på att jag kanske ville ha det då emelie redan har sommarjobb. jag jobbade på paradisverkstaden någon vecka förra sommaren för emelie och jag kan säga att 80kr i timmen funkar för att sälja och hämta glassaker. ;) men frågan är bara hur mycket det hela gäller, jag vill faktiskt ha ett lov med lite mindre jobb i sommar. det blir till att slå en pling ikväll och se vad som sägs.

nu är det matte på gång och vi ska få reda på förra provet, tack och lov känner jag mig inte så oroad. dessvärre känns skolan tråkig och jag vill inte vara här nu. jag är sur.

skoj att jag hann träffa systra mi på vägen från skolan till alex idag! saknar den knasen. ^^,

SOL SOL SOL



festival
snart hultsfred kära vänner.

sunny day.

nu har allt lite sommarkänslor börjat smyga sig fram bland kjolar och ballerinaskor. och jag klagar inte, det är underbart! solsken och varma vindar. det bästa just nu är uteaktiviteterna, som i onsdags eftermiddag när jag, alex & ica var nere i parken och kastade frisbee med hanni ( alex doggi).efter det promenerade vi hem till alex där vi fortsatte med kubbspel. urskoj, trots förlusterna! ;) innan detta var det fika med amanda, ellen och ica vilket är super varje gång det blir av!

nu är i alla fall hör- och läsproven i engelska nationella avklarade. jag har en uppsats kvar som ska skrivas på måndag. igår hade vi även matteprov som jag faktiskt tror gick helt okej. nästa vecka blir det prov i mitt FAVVOÄMNE fysk. ååh, hej ig. sedan tror jag att vi har kemi & nationella matte b kvar. snart snart sommarlov & festival!

det var fint väder igår också och då red jag uliten ute. den där hästen, vissa dagar är han som honung för själen och andra dagar mitt största bekymmer. men jag antar att det är det som är charmen med hästar trots att det ibland kan driva en till vansinne. som tur är har vårvädret kommit och det är nästan bättre än sommar för nu slipper man alla mygg och kan rida vilken tid som utan att få värmeslag.

helgen kommer bli skoj, jag ska följa med alexander och hans familj till deras sommarstuga på öland. det hela känns lyxigt, speciellt om vädret håller i sig!

marknad i nybro, största som händer? typ. välkommen till småstaden. men jag ska nog kika lite för sakens skull, mysigt att strosa och titta på människor om inte annat. plus att jag ska träffa min älskade emelie, ska bli skönt att prata med henne.


snälla sol, stanna här!
kyss&nuss



e&a
Ellen & Amanda

it's alright, 'cuz theres beauty in the breakdown.

ännu en gång har jag kikat på slutscenen i garden state. vilken underbar film! känslan sitter kvar under huden och jag har nästintill gåshud. frou frou - let go är en fantastisk avslutnings låt, ja, inte för att man kan klaga på resten av musiken i filmen (tex the shins, the postal service, coldplay).

idag hade jag en lektion i skolan. kemi blev det ingen för det var sjuk lärare och cad:en slapp vi eftersom vi hade missat en sovmorgon. skönt får jag verkligen säga och jag vet att jag inte ska klaga, men hur nödvändigt kändes det nu att man gick upp vid sex idag? vavava? men detta gav mig iaf tid till att träffa johannes, som jag knappt minns när det skedde senast! himlans trevlig & tack för skjutsen hem.

efter dagens icke så krävande trapatser var jag ute och motionerade 'hoppetossan' som också går under namnet ulit. hmprf, han förtjänade dock förstnämnda namnet idag. han var som en förvuxen (rejält alltså) hund som någon sagt "hopp och lek!" till. men men, sol och vårluft i lungorna är aldrig fel.

tack, tack, tack! för en jättemysig & rolig valborg kära vänner! det blev grillning och festande hemma hos alex ute i deras uterum. måste säga halleluja för infravärme även om den lade av framåt småtimmarna. :p

jag är trött. och det är inte rättvist. den senaste tiden har jag inte fått riktig ro på nätterna och det beror knappast på att jag sover med alex, tvärtom. det är tur att han ligger där bredvid, för jag har mardrömmar. och jag kan ärligt säga att jag har börjat lida av det nu, jag vill inte minnas mina hemska drömmar och vakna upp rädd. det är löjligt och jag vill kunna sova. :/ this will be the death of me.


hey listen up!
the television personalities - all the young children on crack

nu är det maj, fram med sommarjackorna!
kyss&kärlek






ica & emelie
ica & emelie visar sin partysida ;)