Om

Om det är något jag verkligen skulle vilja kunna här i världen så är det att skriva. Jag vill kunna använda ord för att beröra, uppröra, ge något, få något, för att kunna identifiera mig. Jag vill vara en sån som folk får inspiration ifrån, en någon att se upp till, en någon... Men då måste jag nog sluta äta choklad och sluta sucka och gråta av Marcus Birros blogg. Och för att bryta mot den fina, vackra och välformulerade världen så väljer jag att citera en provocerande och brutal Kristian Anttila:

Du vet vi väntar på ingenting
du vet ingenting väntar på oss

If you find yourself caught in love

Vissa kvällar (eh, nätter?) skulle man bara kunna spy galla över allt och alla. Klaga över hur folk beter sig, hur de är falska och undra hur man själv beter sig egentligen. Man känner för att ifrågasätta folks mentalitet, tankegångar och slutsatser. Man skulle vilja fråga dem om hur de rättfärdigar sina uttalanden och beteenden, säga dem ett par väl valda ord.

Men ikväll tänker jag ta lite Belle & Sebastian-filosofi till mig och ta ett djupt andetag.

If you find yourself caught in love
Say a prayer to the man above
Thank him for every day you pass
You should thank him for saving your sorry ass


För det är väl att man försöker som räknas? Jag försöker inte skaffa ovänner, jag försöker tänka mig för vad jag säger när och till vem. But hey, jag är långt ifrån perfekt! Jag har haft tre underbara veckor nu när Mikael varit hemma, jag är alldeles för bortskämd. Lördagen, som planerna ändrades fem gånger om, blev lyckad - improvisationsfestande är bäst! Så nej, så illa har jag det inte - men ibland rinner den där känslan av avsky över en. Dock har nog Mikael rätt, jag behöver lite förändringar, jag längtar och räds det på en och samma gång.

Nu har jag lättat på hjärtat och kan återgå till mina nattliga studier.

Jag ser det snöar, det var ju roligt, hurra!



Det är snö och det är vackert. Jag och min snöglada vän Ulit njöt riktigt ordentligt på dagens skogstur. Jag vet ingen som blir så glad av snö som Ulit (kanske Micke?)! Och som min käraste sade, det är härligt och man borde åka pulka.

Jag borde och ska ta tag i mitt pluggande imorgon. Ibland är man så slut i huvudet att det är jobbigt att ha åsikter, speciellt om man faktiskt inte kan så mycket om ämnet i fråga. Men det är väl som sagt bra att utmana sig och ingen annan kommer väl göra det åt mig (?!).

Vill även berätta för er att det förhoppningsvis snart dyker upp lite ny fräsch design här på bloggen. Robin, min lojala designer, har ännu en gång gnuggat geniknölarna och gjort mig nöjd. Nu är det bara upp till min väldigt upptagna bror att se till att det blir av! För det är ingen idé att jag börjar krångla med det igen, det tar alldeles för lång tid.

Beauty marks and scars, that is what we got

Det är ganska kul att jag emellanåt får för mig att jag kommer uppdatera bloggen mer, vilket jag egentligen vet aldrig kommer ske. Jag är bra på sporadiskt och oplanerat. Så därför orkar jag inte dra allt som hänt de senaste veckorna, men det har varit en härlig blandning av fikor, solning, simning, ridning, bowling, plugg och Mikael. Det är skönt när det händer lite saker och att studierna sätter lite press på mig, jag behöver utmaningar!

Raindrops in a reservoir
Den senaste veckan har jag tillfälligt flyttat in i min brors rum och haft resten av mitt rum i resten av huset nu när pappa har tapeserat om mitt rum. Nu är jag tillbaka i min lya och har flyttat in de flesta sakerna, jag älskar de nya tapeterna och nya lampan/orna! Så nu ska jag bara bo in mig och fixa till det sista så. Han är allt bra han, min far.

And minutes in a jar
Jag har även investerat i den bärbar dator. Efter mycket och många samtal om vad jag behövde/skulle ha/ville ha så blev det en söt HP. Det är så skönt att slippa slåss med pappa om datorn och att ligga i sängen med trådlöst internet! Och än så länge är jag överens med den, so far so good.

 that is what we got
När det står i jobbannonser att det vill ha ett bifogat foto, vad fan vill de då ha? Ska man se from och söt ut, hård och professionell, glad och lättsam? Jag vettesjutton, men blir man inte sugen att skicka ett kort då man har ögonen
i kors, tungan ute och håret på sne?

För övrigt är jag helt besatt av  A Camps nya och speciellt
Nina Persson
, om ni missat det.

Hjälper eller stjälper?



Ja, så här skoj är det att plugga. Det är mycket roligare att bråka med Micke, det tycker båda jag och kissen. Tur att deadline:n blev framflyttad en vecka, fast jag har ändå tänkt att försöka vara i tid. Nu är det dags för att bege sig mot sängen, i mitt tomma rum (ska snart bli nya tapeter).  Natti, mina kära!