The ice is getting thinner

We're not the same, dear, as we used to be.
The seasons have changed and so have we.
There was little we could say, and even less we could do,
To stop the ice from getting thinner under me and you.

Nostalgi, nostalgi - min kära vän. Jag tar alltid till gamla minnen när jag försöker ta nya och stora beslut. Oftast så hamnar jag på Öland, i tankarna. Jockes golf som både var varm och ful, Emelies majonäsbegär och repade cd-skivor. Det är sommar och nästan lika kokhett som de gånga dagarna varit. Kvällarna och nätterna likaså, upplysta av gatlyktor och brasor på stranden. Gitarrspel och drömmar. Jag saknar drömmandet, mest av allt. Alla våra ambitioner, den eviga tron blandad med hopplösheten. Jag älskar att romantisera våra små äventyr.

Och det är kanske fegheten som håller mig tillbaka, eller bara att jag inte är redo för att ta steget ännu. Jag tror jag behöver leva kvar i min nostalgi lite till. För någon gång hoppas jag att det ska bli något av våra drömmar. Men jag tror att jag väntar i alla fall ett år innan jag tackar ja till högskolan, trots att jag är antagen iår.








Små med stora drömmar

Seven Nation Army

Tiden bara springer iväg när man har mycket för sig.

Every single one's got a story to tell
Och speciellt när man jobbar. Dock har jag semester nu, ifrån ena jobbet i alla fall. Så mina dagar består av Emmaboda, mest tjabbiga grabbar och gulliga flickor. Kan ju säga att man är lagom trött när man kommer hem efter drygt 8 timmars arbete. Så jag får erkänna att jag mest slappar på kvällarna och försöker hålla igång med Ulit ett par gånger i veckan.

Because I can't forget
Men de senaste helgern har varit fullbokade med roliga aktiviteter. Nathalie ordnade lite födelsedagsgrillning i hennes trädgård. Det blev verkligen riktigt lyckat i kvällssolen med goda vänner och mumsig mat. Var himla skönt att hinna med lite prat och jag fick även väldigt fina födelsedagspresenter. (Bilder från kvällen finns på martinba.bilddagboken.se)

A seven nation army couldn't hold me back
Sedan blev det även lite utgång med flickorna från E-boda. Det är ett hejdundrande gäng att festa med! Så vi bestämde oss också för att ta oss en tripp till Stockholm (Alexander inkluderad). Detta blev av och vi besökte min kära bror, där vi fick se hans lägenhet som var superfräsch! Han visade oss runt och tog oss till inneställena! ;) Så det blev shopping, god mat och gott att dricka för oss alla! Det blev helt enkelt en otroligt lyckad helg för de fyra vännerna och Alex.

Framöver ligger det mer jobb, men även utgång, Öland, Rassle och en eventuell Göteborgsresa. Den som lever får se!

Akalla-GirlsAkalla-boys
(Bjuder bara på två bilder ikväll, min dator vill inte som jag)