Vykort ifrån Sverige

Hej Martin! Hoppas att Bali inte är allt för varmt, vi myser utan dig.
Med vänliga hälsningar
Dina favorittjejer aka Ponnyklubben


Halsdukar, mössor och vantar - de har sin charm de också. Att envist grilla korv på Linköpings högsta plats kan inte bli annat än lyckat. Att sitta med en varm kopp choklad och se ut över Roxen (!) tillsammans med mina närmsta vänner är nära på oslagbart.

Hang with me

Främst för att hon är så förbannat snygg.




And if you do me right
I'm gonna do right by you
And if you keep it tight
I'm gonna confide in you

Frozen Strawberry Daiquiri

 

Känner att det finns behov av att byta namn på den här bloggen. För just nu består den ju mest av bilder på mig & Karin när vi helgmyser i min soffa. Så indirekt finns här bara drinktips och låtförslag. Men vafan, det är ju bättre än inget? Och om man klickar på någon bild får man alltid tips på bra pepp-låtar.

The Sound of Arrows

Älskar det faktum att det helt klart svämmar över av 80-tal! (Ja, Nathalie.) Fast det bästa är ju ändå att de kommer till [HG] nästa vecka! Övertaggad var ordet.

Ponny-söndag

Måla ponniesar och diskutera helgens bravader, det är så söndagar ska vara.

 

Det är hur man tar det

Det pendlar, det går upp och det går ner. Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Det är ganska fantastiskt, om än så krävande. Som vanligt så måste jag lovprisa mina vänner. Det finns så många guldklimpar, de som säger värmande och tröstande ord när man behöver det. De som kan välja ut de få orden som får en att må bättre igen. God thaimat, vitt vin och tjejer var allt jag behövde igår.

 

Och att ens egna presationer får väga högt. Att jag är av med två tentor och att jag bara kan jubla! Ibland gör man rätt. Den där förbaskade Martin får ju rätt med sitt mantra; "Det löser sig alltid!"