I was too young, not interesting at all

Jag har nästan spenderat hela dagen i sängen för jag har börjat läsa om Fredrik Lindströms "Världens dåligaste språk". Och för att jag vaknade på helt fel sida idag, kände ingen mening med att gå upp. Det är läskigt hur man ibland vaknar och inte ser någon mening med någonting, eller är det bara jag?

Som sällskap har jag haft Hello Saferide's nya album 'More Modern Short Stories from Hello Saferide'. Än så länge är jag inte övertygad (kanske för att jag är djupt kär i 'Introducing'), ljudbilden skiljer lite sig från första albumet . Men texterna är underbara som alltid när det kommer till Annika Norlin. Sedan har jag även börjat sniffat lite på Bloc Partys albumsläpp, 'Intimacy'.

För att försöka vända mitt humör så har jag tittat på OK Go's videos på youtube och vem kan annat än att le? Vi får se om det räcker med löpband för att ge mig en bra helg, den startar dåligt.

(Hello Saferide - Lund)

Love comes like surprise ice on the water

Idag känner jag mig nästan duktig, de ni! Eftersom jag har alldeles för mycket tid så försöker jag sätta upp i alla fall ett mål för var dag, som att stryka, gå en promenad, rensa en garderob etc. Idag var målet att rida, vilket jag också gjorde. Men jag tog cykeln och trampade halvtimmen dit & även hem. Och eftersom Lisa stod och målade i solskenet så erbjöd jag min hjälp, vilket var riktigt skönt med lilla Elsa jollrande i barnvagnen. Tänka sig att det ska kännas så bra att faktiskt göra något.

Love comes like surprise ice at dawn
Och imorgon så ska jag faktiskt till Aledal på Öland och träffa min kusin för att rida hennes "extrahäst". Det blir spännande, minns inte när jag red någon annan häst än Ulit.

The world ends at your window tree
På lördag är det den årliga marknaden i Bäckebo där vi alltid träffar släkten för lite firande av morfar. Brukar även springa på lite andra kändisar på marknaden, haha. På kvällen hoppas jag på utgång till KM med nära och kära för lite "catching up".

Stretched down on the bathroom floor thinking
Of fair days your future may hold

And I like the way you nod after everything I say

Like it actually means something to you

Att det skulle vara så här ansträngande att vara arbetslös visste jag inte ;D När jag har all tid i världen så gör jag inget med den, sant och tragiskt. Jag skriver cv:n, läser arbetsannonser och stryker tvätt - jisses så spännande. Nej, nu ska vi inte vara sådana för jag har ju faktiskt hunnit med en del nödvändiga (och mindre nödvändiga) saker. Fast mest har jag ju träffat goda vänner och busat.

Bland annat så har ju jag & Amanda hjälpt Ica med flytten. Där ingick även ett målarjobb, vet inte om det var vår starka sida men roligt var det! Så det har blivit en hel del häng i Icas nya lägenhet, väldigt trevligt. Särskilt i sällskap med lite vin och goda vänner. Stina och jag fick också till en helskön kväll i hennes säng med massa prat och skratt, tack för dig tjejen du är super! Även hunnit träffa Martin och Alexander lite snabbt. Nathalie har även fått lite sjukvård när hon (och jag) snuvade och hade sig.

Får se till att jag inte blir allt för bekväm nu, för senaste veckan och helgen har varit otroliga.


I need proof before I dare to open this heart
So I've prepared a quiz for you

Would you freak out if I said I liked you?
Have you slept with any people I work with?
Is there anyone you'd rather wish I'd be?
Do you still keep pictures of old girlfriends?
Are they prettier than me?

And if I'd fall, would you pick me up?
If I'd fall, would you pick me up?

Student 2008

Vad jag saknar alla puckon från min klass, speciellt efter ett flummigt
telefonsamtal med två fyllekajor vid namn Johan och Arsim! Det blir nog
snart en resa till Linköping för att återse några av grabbsen.


Bara för att

Och bara för att Kalle & jag är kick ass! (Vi glömmer kassa lyft, va?)
Mest för att studenten var den bästa dagen och att man träffade
alla underbara människor som betyder något. Och lite för att jag snart vågar
le igen, trots att jag tror att karma kommer hämnas inom kort.



(Tack Stina, tack för dig - du är underbar!)

Nothing like you (when you're gone)

Jag saknar min Stina. Hon har ju varit dagens höjdpunkt hela sommaren! Så jag saknar hennes eviga skvallrande, klagande och galna påhitt. Vem kan motstå två trötta brudar i sexiga blåbyxor? Bara för vi är bäst på att vara fula! Så Stina nu måste vi snart leka, du efterlyses!

Yeay

I brist på annat så bjuder jag på lite bilder ikväll. Förhoppningsvis så ska det dyka upp ännu mer av den varan snart.

Amandas - Utgång





Rassle