Loneliness is better when you're not alone

Det tär på mig, saknad är något jag inte kan hantera. Baby, kom hem nu!


Igår blev det en impulsiv fika med Fredrik på dv. Vi fick inte så lång tid på oss eftersom han skulle träna och jag var sen (som alltid), men vi utnyttjade tiden och det hela var jättetrevligt! Det är tråkigt att man är så dålig på att höra av sig så att det sällan blir av.

På dagens schema stod det som vanligt ridning på morgonen. Ulit fick bara en sväng i skogen eftersom det var hotande moln över oss. Efter motionen åkte jag ut till nybro för att ta kalmarbussen där jag råkade träffa Max som jag inte sett på hela sommaren. Det visade sig att han hade samma ärende som jag - tandläkaren runt 15.30-snåret. Så han följde med mig och Jocke en sväng på stan och kikade lite. Jocke gjorde ett 30krs fynd, och vi blev försenade till tandläkaren, haha. Skoj att snacka lite med Joakim, som knappt hänt denna sommaren!

De senaste kvällarna har datorn och tvn varit mitt sällskap och det känns riktigt dystert. Att jag inte har bättre fantasi än så, fast ikväll städade jag ju också. Wow, jag behöver sysselsättning! Men snart är Alex hemma och upptar alla mina kvällar, så ni behöver inte oroa er. ^^, Och imorgon kväll blir det mys med flickorna ute i örsjö!



You get so silly when you're lonely
and you think that your the only who says
'I hope that someone gonna call and tell me this night is over'

me and my love
jag & älskling



Sommarens sista smak

Väldigt smultronsött är huvudingrediensen medan eftersmaken är bitter, när jag tänker på sommaren som gått.


Göteborgsresan blev toppen! Vi åkte med 6-tåget upp och kom lagom till att affärerna öppnade. Jag, Ica & Alexander var laddade för en heldag på stan! Och heldag blev det minsann, för vi spenderade ungefär 7timmar i Nordstan. Jag vet inte om jag vill nämna hur många kronor som vi blev av med under de timmarna, det vore lite för deprimerande för er som inte jobbat i sommar. ;) När våra fötter knappt bar oss längre tog vi spårvagnen ut Kvibergs Vandrarhem. Det var lite klurigt att hitta men väldigt fräscht. Efter lite vilande mötte vi upp Nathalie & Petter på Liseberg. Där åkter vi Balder för att sedan käka tillsammans. Och jag tänker inte ens försöka beskriva den långa promenaden hem.
Dag nummer två blev helt klart mer långsam för oss tre som bränt pengar dagen innan. I vilket fall som så gjorde vi stan och hjälpte även Nathalie och hennes kära att bli av med småpengarna. En mycket trevlig dag, mycket mys i Göteborg.

Denna sommaren har varit underbar, tack för värmen. Och för att jag faktiskt har hunnit med en del saker. Det blev ännu ett hultsfred, ett varmt sådant! Men jävlar var många bra spelningar det blev trots all klagan. Som vanligt lyckades jag bli sjuk och missa midsommar, men men. Seglingen är något jag inte glömmer i första taget. 5 hela dagar på havet tillsammans med Alexander & familjen, vatten och ledighet. På lite kort varsel hanns även det traditonella Göteborg med. Smultronsött.
Men det finns alltid ett men. Som vanligt säger jag innan sommaren att jag inte ska jobba eller rida så mycket, utan få tid till annat. Iår så höll jag i alla fall det ena löftet, Ulit fick komma i tredje eller fjärde hand. Petra var snäll nog att ta honom på semster och inte förrens nu är jag uppe i sadeln igen. Däremot blev det lite för mycket jobb, inte om man ser det i plånboken men på tiden. Jag ursäktar mig ännu en gång, den smaken är bitter.

Alexander är just nu på Kreta. RIktigt jävla dumt. Tycker jag. Fast om man ser på vädret så verkar det ju som om de valde rätt vecka, något att beundra denna sommaren. ^^, Det är verkligen hur obehagligt som helst att gå ifrån att alltid somna vid hans sida till att krama en tröja som snart inte ens luktar som Alex.. Det är mer ovanligt att vi inte ses, än att vi ses så gissa hur lång en jävla vecka helt plötsligt känns? Jag vill bara att han ska komma hem nu. Alex, jag älskar dig.


Jag har fått the sims 2, gissa vad jag ska göra nu? HEJDÅ

Göteborg nästa


Hej där under paraplyt!
Eller som jag stolt  visade upp mig i på stan idag - regnjacka! Något mycket underskattat för jag kan säga att jag kom hem helt torr, även om jag inte var den vackraste synen (svårt att vara med Alex i närheten i vilket fall som). I alla fall så var vi nere och ordnade lite ärende och hann därmed även träffa Ica & Ellen som hade tja, lite mindre vackert sällskap, haha.

Utan eller med regnjacka så bär det av till Göteborg imorgon klockan 6! Det blir tidig morgon, men vad gör man inte för att komma i någorlunda tid dit? Till slut löste det sig både med tåg & vandrarhem. Tillsammans med Alexander, Ica, Nathalie & Petter ska det blir shopping och strosande i staden som borde vara våran huvudstad. Det är lite småsynd att det inte blir någon konsert iår, som traditionen säger för mig & Göteborg, men man kan inte alltid får allt. Jag ser i alla fall fram emot resan jättemycket!

Planerna iför kvällen är förutom tidig sänggång så ska vi till Emelie och träffa lite goda vänner och förhoppningsvis få i oss lite mat. Det kan bli riktigt trevligt även om vi tyvärr inte kan stanna så länge.


Goodbye Sad Song!