Clowns to the left of me

Uh, onsdagar är inte snälla dagar.

Yes, I am stuck in the middle with you
Har fått hem lite soundtrack ifrån Pulp Fiction och Reservoir Dogs som jag sitter och myser till. Älskar Chuck Berry-låten som John Travolta och Uma Thurman twistar till! Finns även en del sköna dialoger med på albumet. Skulle ju inte vara fel med en filmkväll med Quentin Tarantino-tema!

And I'm wondering what it is I should do
Detta är första veckan för mamma i skåne. Hon åkte i söndags och hennes skola började i måndags. Känns ganska konstigt att hon är borta, till och med strykjärnet har börjat protestera! Pappa och jag har faktiskt ännu inte besökt McDonalds eller någon pizzeria, helt otroligt. Får väl se nästa vecka, haha.

Tried to make some sense of it all
Nu hägrar höstlovet! Det behövs, big time. Jag behöver få lite motivation för att orka vidare. Har sjukt mycket i skolan nu och orkar inte göra något alls. Har inga större planer för lovet, bara träffa flicksen och få tid för syster. Sedan lär det ju bli några längre turer i skogen med knashästen.

Nu väntar jag på att min älskade ska komma och göra mig lite sällskap.

Stealers Wheels - Stuck in the middle with you

A man with a fork in a world of soup


Ja, äntligen. Nu kan kanske Martin vara nöjd, för igår så tittade jag och Alexander på Edward Scissorhands. Martin får ju självklart rätt (och alla med honom), den var fantastisk! Större delen ville jag gråta av ren sympati för Edward, sista halvtimmen grät jag. Floder. Så himla självklar Burton-film om man tittade på fotografiet, kulisserna och ja, hela känslan. Låg vaken en god stund i sängen efteråt och förde en diskussion med mig själv om hur mästerliga Tim Burton och Johnny Depp är.

Det blev mycket film igår, för vi såg på V for Vendetta på filosofin. Får erkänna att den var bättre än vad jag mindes. Den är ju en film som passar bra som diskutionsunderlag för just filosofi.

Det var det jag hade på hjärtat för stunden.

Ni talar om livet

äsch, ge mig lite knark, lite sprit
Tittade precis lite på en filosofi-uppgift som vi fick senast. Det är ganska spännande att ifrågasätta allt som vi så ofta tar för givet, samtidigt ganska skrämmande. För jag menar, är det inte skönt att vara invaggad i någonslags trygghet? Att någon annan vet bättre och att det är bättre att lite på dem? Men vad är pålitligt egentligen, hur ska vi veta att jorden är rund? Eller att atomer existerar? För vad är kunskap egentligen? Det är just det som är så intressant med kausalprincipen. Att vi antar att något kommer att ske, för det har skett förut. Vi grundar det på observationer, men det betyder inte att vi vet. Jag undrar om det inte ibland är bättre att vara ovetande.

detta gift inget rår på
Jag börjar precis känna av den kommande träningsvärken. Anja körde ett hårt hopp-pass med mig och Ulit idag på morgonen. Det gick riktigt bra och övningarna passade oss ganska bra. Anja fick även hoppa upp och känna lite på vad det är jag har att göra med, den stora klunsen Ulit.

jag märker att jag faller för dig ändå
Veckan har annars varit lugn, en hel del pluggande för vi har haft både konstruktion- och religionsprov. Jag och min älskling firade 1år och 11månader igår så vi firade med en myskväll. Det blev tacos och "Blow" med Johnny Depp. Och ikväll har vi hunnit med att baka en misslyckad kladdkaka, haha!

Knaskatt!

Ikväll kände jag egentligen för ett jättelångt inlägg, men jag vill inte missa Horatio, så jag bjuder på min knaskatt! Hon är en riktig latis, orkade inte ens vända sig om när hon ramlat baklänges. Länge leve SockerPsycho!



knaskatt

Did I ever take my eyes of the horizon?

Just hope that I can fool myself,
then I know I'll be alright

Nu är hösten här, med vacka färger och det är snart dags för vantarna att åka fram. Vintern får gärna dröja ett tag till, jag är inte något fan av slask.

It was nothing, it was just the smell after the rain
Det blev en lugn helg. Min baby mådde inte jättebra i fredags så vi struntade i utgång. Istället blev det slappt framför tvn. Mamma och jag hann även med en omgång i Alfapet som kommer gå till historien. Fast det var ju lite julafton också, för jag fick två nya par skor!

I saw nothing but the sky
Igår sovs det länge och på kvällen blev det ett kort besök hos Julia. Vi var och tittade på hur fint det hade blivit i hennes egna hus. Och idag har jag varit och ridit den lilla spjuvern, han är som om han vore ung igen! Tänkte nu att jag skulle titta klart på Alexander Den Store och sedan läsa filosofin.
Avslutar med några bilder ifrån
barnkalaset vi hade för Boers.

barnkalas

For you, I am blinded

The Academy Is... är mina nuvarande hjältar! Tycker verkligen om sångarens röst och hela deras sound, de har en grym ljudbild! Deras nyaste album är på "igenom-lyssning" men hittills har jag gillat det jag hört. Fast favvolåten är fortfarande The Phrase That Pays.

You were the only face I'd ever known
Saker och ting förändras. Ibland väldigt fort. Mamma fick idag besked om att hon ska på en utbildning, den kommer hålla på i ungefär ett halvår. Och Alexander som verkade slippa(enligt mig) lumpen ska nu in, i januari. Känns som rättså stora förändringar, för en liten tråkmåns som jag. Vet ju inte hur mycket man kommer se av dem, förhoppningsvis helgerna i alla fall. Får erkänna att jag inte alltid är för förändringar. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan Alex, det är han som får mig att orka.

I sat with you drink for drink
Jag saknar Nathalia. Min lilla Eva. Behöver lite beska kommentarer och nostalgiska trippar. Det är skönt att få vara lite hög på minnen ibland. Vet bara inte när vi ska få ihop tid, jag är kass. Men det är skönt att veta att man har vänner, trots att man kanske är dålig på att höra av sig. Det är inte bara Nathalie som är trogen, finns många fler. Tack, tack jag behöver er mer än vad jag kan säga.

I am no gentleman, I can be a prick
And I do regret more than I admit


image330
Rookie -05