Mitt år

Detta året har haft sina up's and down's, precis som alla andra år. Men när man sitter en nyårsaftonsförmiddag och försöker kolla igenom vad som hänt, egentligen, så känns det som ett bra år. Ett mycket bra år rent av.

När jag nu tänker på det, så hade jag en händelserik vår med äventyr som involverade Uppsala men även Teletubbies. Det blev även snabbt fint och varmt väder som vi utnyttjade flera gånger. Och sommaren har nog varit mitt livs sommar. Jag har hunnit med utlandsresa, bröllop, festival, hälsa på vänner och framför allt njuta. När hösten kom så stundade Nollep och diverse andra event. Vintern välkomnade vi med tända ljus och en massa mys.

Det jag är mest nöjd med är att jag hela tiden har gjort saker, tagit vara på tiden och stannat upp för att uppleva  ögonblicken. För det har varit många fantastiska ögonblick.




Mest omtalade: Ponnyn

Mest saknade: Martin

 

Tänk även på att detta är året då Ponnyklubben grundades.

Jullov

Jul. Snöstorm. Kusinbarn. Mat. Julklappar.
Mat. Shopping. Godis. Pyjamas.  Bubbelbad.
Sovmorgnar. Juldagsutgång. Fyllemat. Mat.
Sällskapsspel. Mat. Drop 7. Mys. Knäppkatt.


God Jul!

SockerPsycho önskar alla en riktigt god jul!

Lokalnyheter

Jag har vant mig vid få tv-kanaler. Men lokalnyheter här i småland är förbaskat roligt!


Häromdagen så gav de tvättips. "Idag bör man inte tvätta vittvätt."


Igår kväll intervjuade de en munter ploggubbe. "De pratar om kaos, äsch det snöar ju bara lite. Snart är det vår!"

Ung&bortskämd

Jag befinner mig i mitt barndomshem. Sitter i soffan med en knäppkatt och med en mamma. Vi tittar på finalen av "Ung & bortskämd" och vi förundras över dessa ungdomar. Det är lätt att inse hur man inte vill ha det, men samtidigt uppskatta de sakerna som ens familj gör för en.

 

För man ska ju inte sticka under stol med att det är härligt att komma hem och bli lite bortskämd. Som på min födelsedag, som inföll på midsommarafton, så fick jag frukost & tårta på sängen.

God Jul!


"There's no greater gift than the gift of booty"

- Barney Stinson

Sweetness

Det fanns en tid då jag hade mörkt & söndertuperat hår. Under den tiden fann jag många goda vänner. Många goda vänner som jag fortfarande håller kära. Och idag är en sån dag som jag blir påmind om det.

 

Som att den enda som kom ihåg (ja, tro inte att jag kom ihåg heller) att jag har namnsdag idag är en kille som spenderar sina dagar på andra sidan jorden. Men nog väckte han mig med en grattis-hälsning ändå.

Och jag har fått en fint samtal ifrån en god vän som förklarat, lite salongsberusad, hur vi är "bff for life".

Inte nog med det, jag fick även en komplimang ifrån en vän i nöd som uppskattade min omtanke.

 

Bra dag tamejfan.

Ordpryd

Förresten så är jag tydligen ganska ordpryd.

KääHiin.

 

Jag har tänkt på en sak. Jag brukar presentera Karin som den gnälliga tjejen ifrån Gnesta, alternativt den bittra -91an. Detta stämmer ju självklart. Det är bara det att hon är förbannat rolig också. För när hon inte mimar till S club 7 så brukar hon främst få mig att avlida av skratt.

 

En annan sak som är rolig är att hon har massvis med sugrör hemma, men hon äger ingen osthyvel.

Pepparkaksresan

 

En klassiker ibland semesterbilderna. En galenskapsresa till Hultsfred som innehöll allt. Rookie 2005. En del saker förändras, en del förblir detsamma.

Matglad

Bilden som skrämde slag på släkten. "Vad gör du vid spisen Malin?!?!"

Varken de eller jag är vana vid att jag är matglad. Men jag jobbar på det, jag lovar. Nu blir det nog till att göra mammas tacopaj, mums!