If you think of me as shallow

Jag har precis dammat av några musikmappar och hittat lite minnen. Och lite musik som jag i princip hade glömt bort, såsom Strip Music. Hur har jag kunnat glömma ett band som är så bra? Jag kan väl ha varit 15-16 år när de släppte sitt första album, så därför bjuder jag på denna gamla bilden som är ifrån samma "tidsera". 

I need some young blood

Längtar till varma sommarnätter och kalla öl. Är oroväckande sugen på tequilashots. Antar att logikpluggandet börjar gå mig över huvudet. Och att plogbilarna far förbi här var och varannan minut har sin påverkan på min mentala hälsa. Så, vi drömmar vidare om svala vårkvällar.


Hey, don't lose your spirit
Seen all along
But its there if you need
Seems like you're not getting anywhere
But don't give up you're almost there

 

Att dansa och slåss.

Det är galet hur snabbt ett år kan gå. För lite mindre än ett år sedan så drog vi ihop ett gäng med sköna människor för en lika skön kväll. Vi bowlade, käkade pizza, drack några öl och spelade spel. Det var så oplanerat, så enkelt och så jävla kul.

På många vis så känns det som att det var igår, och på många andra vis så känns det som en evighet sen. Det har hänt så mycket sen den där januarikvällen.

Och nej, jag hittade ingen bild där Hanna inte skrattar!

 

31/1-09

Kursutvärdering


Något som skulle kunna förbättras med kursen?
"Fler labbassistenter, labbass som inte förstör min kod. Annikas Colaburkar stör mig ,vad hade hon tänkt sig?!?! detta leder till att man blir colasugen o inte kan sitta still , tänk på oss o Malin N."


Det är inte lätt det där med beroende. Tack för stödet, Anders!

Sing me to sleep.

Jag är i princip klar med programmeringsprojektet. Ja, jag förstår att Sveriges befolkning satte kvällstéet i halsen nu. Men jo, jag kunde kila hem och ta en lång dusch istället för att sitta och bråka med Python.

Så jag borde fira, att ett problem (antagligen) är ur världen. Istället sitter jag här och funderar över helt andra saker. Aningens makabert kan tyckas, men jag funderar över min begravning. För vem vet när eller hur man kommer behöva tillgång till en kista. Och jag räknar med att risken (chansen?) för att man ska bli biten av en sexig vampyr är rätt liten.

Allt jag kommer fram till är något som jag har sagt i åratal - jag vill att
The Smits - Asleep ska spelas.

Don't feel bad for me
I want you to know
Deep in the cell of my heart
I will feel so glad to go

The Game

Efter en helg full med bravader så känner jag mig lite trött. Och efter alldeles för många timmars programmering denna måndagen så känner jag mig lite sliten.

Adna hade med sig en bok till mig idag. Mer precist "Spelet", mer känd som "The Game". Nu kan man ju lätt tycka att Adna verkar vara en elak typ som redan tycker att jag behöver lite hjälp på traven. Men så illa är det inte, jag har faktiskt bett om att få läsa den. Får väl se om jag kan lära mig något (alternativt lära mig att undvika), haha.

Hard To Explain

Jag har en skitvecka. Jäpp, allt känns skit.

Trots att det är ett breathtaking vackert vinterlandskap där ute. Trots att det gnistrar av snöflingor. Det känns skit. Trots att hemtentan är inlämnad. Det känns skit. Trots att jag har spenderat många timmar med vänliga människor. Trots att jag har ätit god äppelpaj. Det känns skit. Trots att jag vet att Nathalie kommer imorgon. Trots att jag har fina skor att inviga. Det känns skit.

Det är bara en sån vecka, fråga inte varför eller på grund av vem. Det är bara jag.
Says we're all the same
Oh, I don't see it that way
I don't see it that way

Studentlivet del 5.

Adna~ säger (13:14):
men varför plugga idag när vi kan plugga imorron?

How To Destroy A Relationship

Baby, I've never been very good at anything
We could keep talking
I am simply walking out that door


Det är ju löjligt. Det är ju verkligen något fel på mig. För vet ni vad? Ett par skor gjorde min dag. Ett par underbara skor, paketerade i en fin låda och som luktar läder. Oh, det är porr i min värld.

Fast ska jag vara ärlig så var det många bra saker med den här dagen. Jag träffade ett gäng härliga människor som jag inte sett på fler veckor och jag kan bara le. Även om vi mest har pratat lingvistik och klurat på modala verb, så var det så skönt att få se dem igen.

Jag är själv och jag trivs.

Då och nu.

Om ni vill bli lite danssugna, eller bara vill bli på riktigt gott humör så borde ni klicka här.

Avsked

Imorgon åker jag ifrån denna snöiga idyll. Jag har gått många promenader och njutit av den småländska skogen. Jag har gosat med den knäppa katten. Jag har ätit god mat och socialiserat. Jag har hunnit träffa många goda vänner, dock inte alla jag hade velat.

 

Men det ska också blir skönt att komma tillbaka till Linköping. Tillbaka till min nya verklighet.

Nyår aka fira Edvin.

Det är faktiskt för andra året i rad som jag kan säga att nyårsfirandet blev riktigt lyckat. Jag slog på stort och utmanade mig själv med att bjuda på trerätters, vilket faktiskt gick oväntat bra. Det var hela sju minusgrader vid tolvslaget och vi hade ett födelsedagsbarn bland oss. Efter snälla föräldrars påtryckningar så blev det också efterfest då huset invaderades av en annan fest, härligt värre!

 

I goda vänners sällskap kan det ju inte bli något annat än lyckat.