The story so far

Tänka sig att ännu ett år har gått. De säger att jag är 19 nu. Känns på sätt och vis väldigt tokigt, men samtidigt så är ju inte 19 något speciellt. Det är väl bara det att jag börjar bli gammal nog för att ta beslut, om sådana småsaker som mitt liv. Äschdå, det löser sig väl?

I alla fall så kan jag berätta att min födelsedag inte var så spännande. Dagen bestod av jobb, dock så bjöd jag på lite kladdkaka och jordgubbar som gjorde en del glada. På kvällen så var det jag och kissen som låg i soffan och myste. Alex var i Halmstad, mor & far var iväg och min bror var i Stockholm - så vi blev lämnade hemma. Så vi två tog oss ett glas champange och gick till sängs tidigt. (Lite tragiskt ja, men har man två jobb så är man trött.)

Nu är det bara en arbetsdag kvar på veckan och sedan får vi se vad helgen har att erbjuda!


Bal 2008

Efter ett par dagar så hade min röst repat sig tillräckligt för att jag skulle kunna kraxa fram något, för det var faktiskt dags för bal. Dagen började dock med lite strul, men det var inget att hänga upp sig på just då. Frissan fixade håret och jag fick faktiskt sällskap när jag satt där i frisörsstolen. Nathalie & Petter kom och tittade på lite när Petters moster fixade mitt hår. Sedan bar det av hemmåt för att fixa allt annat.

In till Kalmar åkte vi limo vilket inte var helt fel. En flaska champange och goda vänners sällskap gjorde en varm resa till en mycket trevlig sådan. Väl inne vid slottet så fotograferades vi ur alla tänkbara vinklar och minglade runt i parken. När klockan närmade sig sex så gick vi in på slottsgården och fick välkomstdrinkar. Därefter började middagen i vad jag tror var Gröna Salen (där Anna & jag senare kände historiens vingslag). Kvällen fortsatte med vals, bugg och nostalgi. Alla var så vackra i sina kläder och det var nog då jag insåg att det verkligen var slutet. Våra tre (och fler år med andra) hade nu nått sitt slut och vi alla lär spridas för vinden.

En bättre studentvecka, studentdag och bal kan jag inte tänka mig! Och ni vet alla vilka ni är som har gjort dessa tre år och den gångna dagarna helt underbara!



För vi har tagit studenten!

FY FAN VAD VI ÄR BRA!
Vilken perfekt och underbar dag det blev! Dagen började med uppstigning vid 04.30 och fortsatte med champangefrukost hos Martin. Alla var så himla stiliga! Därefter var det fotografering och det sedvanliga aulabesöket som iår trots allt var drygt. Det var lunch och därefter var det dags för utsprånget!

Kaos och värme, möte och gratulationer av nära och kära! Blommor och lyckönskningar av släkt och vänner mötte mig på Åkrahälls skolgård. När vi någorlunda hade mobiliserat oss så bar det av i marsch ner till Badhusparken. Ömmande fötter och ramsor kännetecknar promenaden. Härlig glädje och människors energi var så underbar så det inte finns ord för det! Sedan bar det av i diverse fordon, jag tillsammans med klasskompisar i TEKNIK-lastbilen. Där skrålade och sjöng vi tills vi storknade!

Hemma blev det god buffé tillsammans med släkt och vänner under äppelträdet. Jag blev mer uppvaktad än vad jag tror att jag förtjänade, men tack alla ni härliga! Det blev även livemusik tack vare trubadurkusinen och senare även en väl använd kareoke-maskin. Klassen anlände och förfestandet började, i en härlig ålderblandning!

Kvällen avslutades med dans,dans och dans på Vallen i kalmar. Och jag somnade gott på bussen hem.


(Och ja, självklart kommer jag terrorisera er med mängder av bilder!)