LET'S MAKE HISTORY

Midsommar är avklarat och det kändes jävligt gutt att för ett år få vara frisk. Det blev helt klart över mina förväntningar, galna upptåg och härliga samtal. Som ett stort extra så träffade man många som man tappat kontakten med och fick tid till att knyta lite nya och gamla band!





Min 18årsdag, är inte någon dag som kommer gå till historien men jag hoppas däremot att min födelsedagsfest gjorde lite mer avtryck på alla härliga människorna som kom. Ni förgyllde verkligen kvällen! Tack, för blommor&choklad (=Julia), de vackra glasskålarna (=Ellen, Amanda&Ica), Asti-champangen (=JÅ&Felix), de underbara vinglasen (=Martin, Robin, Jokke&Arsim?), daimglassen (=Kalle) och den stora omtanken Linus & Fredrik!

Vi två, 17 år

Hallåja, det är jag som är kass på att uppdatera.

Och dom säger bla, bla, bla, bla
Det har varit ett härligt stressigt virrvarr av studenter och skolavslutningar. Min älskade Alexander såg otroligt stilig ut i sin kostym och jag hoppas att han blev nöjd med sin dag. Det var skoj att se alla glada och förväntansfulla studenter, man längtar otroligt mycket till den dagen nästa år!

Ni får mig vart ni vill
Det har även blivit en badfylld tripp till Öland, där jag lyckades bränna mig rejält. Men det var det värt, för en skön dag i solen. Jag är en del besviken på min skolavslutning, kasst i skolan och kvällen blev väl inte riktigt som tänkt. Det var bättre i madesjö med sermoni i kyrkan och gott fika efteråt, gräset är alltid grönare på andra sidan. Jag och Alex hann med lite slapptid när vi var i deras sommarstuga för några dagar, skönt att inviga sommarlovet. Och idag har vi varit en tur i kalmar med mina föräldrar.

Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år
Måste säga att det har kännts konstigt att inte vara på Hultsfredsfestivalen, börjar kännas som en tradition. Men när man inte har något sommarjobb kändes det inte som att man hade råd med det. Hoppas i alla fall att alla som var där hade det jävligt nice! Tack vare att jag skippade det kanske jag kan vara frisk vid midsommar och min födelsedag.

Ja, födelsedag. Det är galet att det bara är en vecka kvar, sedan är jag myndig och 18. Jag - 18?! Jag är fortfarande 13 och har just börjat högstadiet... Det är sjukt, snart är man äntligen där. Får väl bli att lyssna på Håkans Vi två,17år om och om igen, för jag minns bara att jag längtade efter att vara 17 och nu ska man vara 18(?!).


Ses på midsommar!
Pussilago


.

Möhippa för Anja

Det är sjukt att det snart är sommarlov, jag har inget planerat och inget jobb! Men vad fän, har man jobbat i princip varje sommar sedan sjuan känns det som att man har rätt att faktiskt få ett helt sommarlov. Det kan vara bra att ha lite tid, speciellt till Ulit, man vet ju inte om det är sista sommaren för honom.

Igår var det möhippa för min kära kusin Anja! Som för övrigt blivit lokalkändis, lyckats med både Östrans och Kalmarpostens framsida de senaste veckorna! :p I alla fall så började det med att vi kidnappade henne, när hon trodde att hon skulle iväg och få en hopplektion. Det var först champange med jordgubbar, sedan fick Anja prova på trav (på den riktiga tävlingsbanan). Därefter blev det lunchpicknick i slottsparken, där det var någon bal så vi hade mycket att titta på. Anja fick även ragga upp folk som hon skulle lära dansa linedans, därefter bar det av till Lasergame för en rejäl match. När vi var lagom slut blev det bowling och minigolf. Kvällen avslutades med tipsrunda om Anja och grillat på Evas altan. Nu är det bara till att se fram emot den 7juli då de står inför altaret och jag ska agera tärna.

Idag har jag träningsvärk i rygg och ben, tror även att alla ifrån igår lyckades bränna sig i ansiktet, jag inkluderad. Så kommer bli en lugn sväng för Ulit ikväll.

Take care