Jag lever.

"Jag ska sluta klaga." Det blir som ett mantra. Det är aldrig något som är rättvist. Det är aldrig något som jag önskar någon. "Jag ska sluta klaga. Jag ska vara glad." Jag upprepar för mig själv och försöker låta bli att gråta på bussen. Det är inte min sorg att kämpa mig förbi, men jag kan inte låta bli att bli berörd av alla de som har den långa resan kvar.

Jag lever. Jag är vid liv och får göra precis det jag vill. Jag har inget att klaga på, för jag lever.

"No one's laughing at God in a hospital"

Det blåser.

Jag saknar Nathalie & vårsol.

Firande

Firandet tedde sig ganska lugnt. Det blev hemkörd pizza hos Martin & Johan (Fredrik var med på en kant också). Vi hann med en hel del skitsnack och även ett par avsnitt av The Mentalist och Supernatural. Förstår inte varför de envisas med att titta på Supernatural när de bor bredvid en kyrkogård?

I alla fall så hann det även bli Ben & Jerrys glass! Och så poppade vi champangen och tog oss några glas och skålade för trevliga vänner och för lägenhetsköp. Vi fick lyssna på "fakta, fakta" och "kul, kul"! Haha, en skön kväll med goda vänner, precis som det ska vara.







Typ, asså, baa', liksom.

Jag har samlat ihop så mycket vuxenpoäng idag. Så mycket vuxenpoäng så att jag borde gå ut och sätta mig i en sandlåda för att kompensera lite. Jo, för assåå, typ, liksom så har jag KÖPT EN LÄGENHET! Näedå, ni läste fullkomligt rätt - jag har köpt en lägenhet. Jag äger en bostad. (Och när någon frågar mig om hur gammal jag är så svarar jag fortfarande "15".)

Ikväll så ska detta firas. Hemtentan får vänta tills imorgon. Ikväll blir det skumpa och mat hos grabbarna!

PÅ FREAKING RIKTIGT SÅ HAR JAG KÖPT EN LÄGENHET.


Mitt huvud.

Jag börjar undra om mitt huvud håller på att ramla av. Känns lite som att det är sprängfärdigt i alla fall. Det är konstant något som pågår där inne (tack och lov). Är det inte funderingar kring inlämningsuppgift eller kommande hemtenta så är det om lägenheter, priser, kvalitéer... Jag skulle behöva ut och rensa tankarna, men det får vi spara till kvällen. Det är tur att vi bara har ett seminarie i eftermiddag, för nu ska jag hinna få lite plugga klart. Och kanske gå till banken. Och hålla koll på budgivning.




"Ibland känns det t.ex. som om man har en bultande stånghammare innanför pannan. Förklaringen till detta fenomen skulle kunna vara, om vi antar att stånghammare hör till klassen av tänkande maskiner, att man tänker ovanligt mycket just då. Ett indicum för att denna hypotes skulle kunna vara sann tycks mig vara att kvällen innan detta fenomen uppträder (det verkar vanligen inträffa på lördags och söndagsförmiddagarna) har man inte tänkt speciellt mycket, utan hållit på med helt andra saker."
(Ur Nils Dahlbäcks exempel på hur inlämningsuppgiften kan se ut)

Dirty Dancing

SVT sände Dirty Dancing ikväll som hyllning för Patrick Swayze. Jag hade inte tänkt att titta, men fastnade och blev - oväntat - sugen på att dansa. Jag vill också kunna!


Kalle?! For crying out loud, strunt i lumpen!

Hemligstämplat?

Jag hittade en bildmapp bland min musik, hmm.


Birro bloggar

Ja, Marcus Birro har börjat blogga igen! Denna gången så finns han att hitta på Passagen. Jag skulle också vilja skriva så vackert som han gör, så porlande och graciöst.

Här
finns han iaf, njut.

^2

Eftersom bloggen fortfarande heter popfjant så bjuder jag på några gamla godingar.
(Ja, jag försöker plugga, men det är roligare att titta på gamla bilder.)



Kalasbra

Ikväll log Linköping lite extra mot mig. Kände mig sådär löjligt positiv när jag trampade den halvtimmen det tar ifrån Campushallen. Kanske berodde det på kvällssolen, helgen som gått eller bara lite motion som gjort mig gott.


Dagens topp tre (Fnatte, Tjatte & Knatte):
  • Mina fula, men ack så goda muffins. (Adnas bullar kan ta sig...)
  • Step-passet som var fruktansvärt kul, skönt att bli helt slut.
  • Att Stina ringde, tack för ett långt samtal honey!

BarnKALAS

Äntligen!

Nu har jag tillgång till internet igen (tänkas att det kunde rymmas i ett paket)! Och nu drar jag på Florence Valentine, HÖRS!