Let me

På begäran av Robin: uppdatering

Ja, tänka sig. Det är snart jul och jag sitter här och undrar om det inte var igår vi hade insparksvecka. Det kanske beror på att alla lärare på åkrahäll har varit något djävulska och öst prov, inlämningar, redovisningar och diverse saker över oss elever. Men vad vet jag.

But let me buy you drinks
Här nedan är i alla fall lite (suddiga) bilder ifrån fredagskvällen. Det var festfest i Alex gigantiska soffa och utgång i Kalmar. Det var en skitrolig förfest med "hej knekt!" och härligheter, sedan bar det av till den stora staden för en kväll på dansgolvet! Tack till älsklingen som lät oss äta korv på shell mitt i natten (vad fan gjorde Felix där?)!

I promise baby
Orkar inte fetuppdatera, men jag kan säga: att jag har hunnit vara sjuk, få en allergichock (mot vad?), pluggat och att Alex har varit en ängel. Och att Nathlie har hunnit få ig och ett g, helt utan min hjälp (jag är så stolt). Plus att Ellen inte borde ta med solpudret på tåget. Och att Ulit älskar nysnö.


Let me set the mood right


It's our time now

Är det bara jag som avskyr sladdar? Speciellt när de krånglat ihop sig i hög och man inte hittar det man ska ha. Det enda jag fyndade var en dammråtta och en gammal mangatidning... Så Nathalie får antingen komma och hjälpa mig och leta efter sladden till kameran eller hålla sig till tåls.

This is the dance for all the lovers
Nathalie och Petter var här och hälsade på i fredags, bra med lite spontant. Det blev chill & film, Sleepy Hollow (ännu en Jonnhy & Burton film), med dem och min käraste. Med dåliga vitsar och en chipsberoende katt blev det är mysig kväll.

Nothing's gonna stop us now
I går var det halkbanan som gällde, jag säger bara - fy fan vad kul! Samtidigt som det är lärorikt så var det riktigt skoj att leka lite på flygfältet. Nu närmar sig i alla fall körkortet, riktigt nice.
Idag skulle jag ha varit i Kalmar med Anja på hennes jobb, dessvärre ligger hon sjuk så det blev inget med det. Så idag har jag hunnit slutföra hemtentan i filosofi, pluggat körkortsteori och fixa lite tvätt. Sen behöver vi ju inte prata om att jag gick upp vid halv tolv.

This is right where we belong
Fick just ner Plain White T's' album, Hey There Delila har folk säkert hört. I alla fall så är det väldigt annorlunda mot singeln, mer rockigt och sångaren har mer attityd i rösten. Tror att jag kan komma och gilla det.
There will be no rules tonight
If there were we'd break 'em

Be my unholy

My one and my lonely
Och lovet kom till slut.

I want to be better than I am
Det började med att jag var genomförkyld och låg hemma hela helgen. Måndagen orkade jag mig och mamma till Kalmar för att spana in lite kläder. Sedan blev det en kvällstur på Ulit. På tisdagen kändes han dock inte fräsch i benen, haltade i traven och det blev vila de två kommande dagarna för honom. Tisdagskvällen spenderades med Ellen, vin och allt för mycket ost. Det var urhärligt att bara sitta och snacka i timtals, sådant som behövs. Fidde kom sedan på besök, vilket var skoj! Dagen efter tog jag och Ellen sovmorgon och en lång frukost. Och igår så lunchade jag och Martin, lite firande av hans körkortstagande kan man säga.

I'm head over heels for someone
Annars har jag varit med Alexander, han som jobbar när vi andra har lov (muahah). Har varit mycket slappande, vilket är precis vad jag behövde. Nästa vecka ska jag på APU hos kusinen, så blir en lugnare vecka än om man skulle gått i skolan. Magnus ringde häromdagen och någon hade gett återbud så jag har halkan på måndag! Tänka sig att jag kanske kan få ett körkort någon gång.

Den gamla & halta hästen får vara fotomodell idag.
(Hästen som hatar att vara med på kort, haha.)