Bonus track


I måndags så var det som sagt första gången på buggkursen. Så vi åkte dit och det var en jäkla massa folk, men skoj med blandade åldrar egentligen. I alla fall så gick det fort frammåt, så efter de två timmarna hade vi verkligen lärt oss en massa nya saker! Men det känns lite svårt att dansa med olika hela tiden, jag och Kalle konstaterade ganska snabbt att det går bäst med dem som man känner (vilket i detta fall inte var så många andra). Men det blir nog en spännande fortsättning!

Och igår så blev det en date med Amanda och Ica, vilket var riktigt lyckat! Eftersom det enda caféet i Nybro som skulle ha öppet på kvällstid numera inte har det så hamnade vi på McDonalds. Detta gjorde dock inte så mycket, för vi hade så mycket att avhandla ändå. Erika försvann iväg med någon liten pojk, men Amanda och jag satt kvar ett par timmar till då vi inte kunde sluta prata. Det var så skönt, mer sånt tjejer!

Kan även skryta med att jag faktiskt har pluggat duktigt, ligger nog bra i min tidsplanering. Är det fler än jag som är chockade? Får väl även informera om att det är Kogntion i praktiken & Social interaktion och kognition som jag läser, eftersom så många varit nyfikna (vilket är trevligt).






Morgonjuice

Jäpp, nu ska jag smöra lite.

För er som missat dem - Morgonjuice. Jag är riktigt förtjust i deras senaste släpp, Äkta fegis. De som känner mig vet att jag har varit en sådär brud som ett tag snöade in på synth (tackar brosan för detta), all möjlig synth också. Allt ifrån Page, till Pluxus, Neurotic Fish och bland annat Deine Lakaien. Och vad bättre än att ha ett par polare som skapar skön musik? Så spana in deras hemsida som finns länkad här vid sidan av, enjoy!

Och eftersom jag är en sådan groupie ikväll så bjuder jag på två suddiga idolbilder med några utav bandets medlemmar! (Observera gärna att jag har samma tröja vid båda tillfällena, det är den officiella bandtröjan.)

maaaaaaaanliga.

You are here to dance with me tonight

Det är så grått, grått och grått utanför mitt fönster. Det är en sån här dag det inte gör något om man ligger kvar i sängen ett par timmar till. Men jag tänkte vara duktig så jag var uppe vid nio-tiden för att se om kurshemsidorna hade uppdaterats med lite inspelade föreläsningar så jag kunde få en bra start, men icke. Så nu får jag bara hoppas att Bohmans Bokhandel snart får hem resten av min kurslitteratur.

We’re not here to watch the others party
I helgen så var det en 20-åring som skulle firas, närmare bestämt Milesson. Så jag, Martin & Joakim ordnade med en finurlig present och begav oss till grabbarnas lya. Det blev en himlans skoj kväll, speciellt när vi även plockade upp Nathalie och Petter. En massa prat och skratt, precis som det ska vara!

Joy belongs to you and me and us too
Och det var även då det hände, jag hade mitt livs bästa hair-day! Helt otroligt, jag hade lockar som satt i i två dagar! Och för er som känner mig så vet ni att jag har rakt hår, mycket rakt hår. Happy me!

let’s play Robin Hood and Marion.
I måndags morgon så ringde Micke och väckte mig med underbara nyheter! Han hade bokat biljett hem till Nybro och fanns hos mig ett par timmar senare, perfekt! Så vi har fått ett par mysiga dagar och får nog några timmar till tillsammans ikväll i alla fall.

Funderar på om jag ska vara ambitös och cykla till stallet trots att det inte är mer än några plusgrader?

You shake my nerves and you rattle my brain

You broke my will, but what a thrill
Igår så fastnade jag ännu en gång för dessa vackra och underbara ting - skor! Ja, jag vet. Som arbetslös så ska man väl kanske inte lägga pengar på ett par vackra, svarta och fina pumps, men jag blir ju så lycklig! What to do? Jag köpte dem och är nu redo för dans! :D Jag hittade även lite andra små fynd i kalmar, som var mycket billigare.

Goodness, gracious, great balls of fire!!
Och på tal om dans så har jag och Kalle anmält oss till en buggkurs! De ni! Nu försöker vi även få med oss Hanna, Nathalie & Petter, vilket vore superskoj om vi lyckades. Jag är i alla fall jättepepp på att börja dansa, vi börjar den 25:e!

You came along and moooved me honey
Så kan jag även berätta att man kan locka Nathalie med lite vin, sedan kan man kidnappa henne i ett dygn (läs: inte bli av med). Skämt o sidå, vi hade en jättetrevlig kväll med vin, kex & ost och som vanligt en massa prat! Vi hade så mycket att prata om att vi glömde tiden och Nathalie blev tvungen att stanna över natten, haha.

I'm gonna tell this world that your mine mine mine mine
Jag måste tipsa om en diet! Den är mer känd som Michelangelo-dieten. För under jul så har jag gått ner och tro mig, vi har inte sparat in på onyttigheterna. Just eftersom Miguel (ja, jag testar alternativ till Micke) varit hemma och tagit tjockande till en helt ny nivå! (Nej, jag har inte bantat jag har bara inte tränat så mycket och har ännu en gång tappat muskelmassa) I alla fall så har det varit väldigt lyxigt att ha honom hemma, det var det jag försökte säga. :)

(Jäpp, 50-talet äger. Jerry Lee Lewis - Great balls of fire)



Nyår

Ja, till slut kommer jag med lite uppdatering. Och detta sker enbart eftersom jag har snott en hop med bilder ifrån värden för kvällen. Måste säga att detta var en grymt bra Nyårsafton. Den började hos Carl med planka och jag tror vi var ungefär 35 pers, jag fick sköna Amanda till min bordsdam. Kvällen fortsatte sedan hos grannen, herr Sivertsson, och några av oss fick flashbacks ifrån högstadiet tror jag (även mellanstadie-kalas). En superskön kväll som slutade mysigt hemma i sängen med my love.


Idag snöade det.


(Fast lika glada är vi för det. Jag gillar logik.)