The most radical thing to do

I could punch your face when you say I'm good



(Bilder ifrån insparken kommer snart)

I live in old movies

oj, är sommarlovet snart slut?

Give me something to die for
Snart drar skolan igång och gamla rutiner som man allt för snabbt kommer in i. Men första ska man få njuta lite av att vara trea och sparka in de nya teknikerna! Känns som att det var igår våran inspark drog igång.

I put gin in my milk to kill all the germs
Jag har hunnit med en veckas förkylning och feber, mindre spännande. Verkar också som att jag snart får stammiskort på vårdcentralen, något att vara mindre stolt över. Har härliga sviter efter allt penicillin, ont i magen innan och efter jag ätit. Så jag har ett humör som svänger upp och ner som en berg-och-dalbana. Jag vill få lite ork tillbaka, men jag är inte avundsjuk på Petra som just fått sin blindtarm bortopererad. Hoppas att allt har gått bra!

As I pray for the day
Annars har jag hunnit med att hjälpa Anja med Qino på deras första hopplektion (för Mats Torstensson). Han var jätteduktigt, för sin ringa ålder och Anja kämpade på bra! Sedan blev det också mammas 50-års fest som hölls här i trädgården under de gigantiska tälten vi hyrt. Ica, Julia och "Sthlms" Emelie agerade servitriser och var jätteduktiga!

Min baby & jag firade 1år och 9månader häromdagen,
jippi på oss!