Jag har ramlat dit förut

Jag ramlar dåliga gatan fram
Jag sitter här och funderar på allt vad studenten egentligen innebär. Det är slutet på en era och början på något nytt. Självklart känns det skönt att slippa lektioner och dylikt, men det är ändå en trygghet att ha någonstans att gå. Man träffar vänner naturligt och man får en gemenskap. Det bästa har nog varit att slippa fatta några stora beslut själv. Men nu är det dags, dags att ta steget ut i livet. För nu måste jag börja bestämma mig för vad jag ska göra av mitt liv. Fast det låter vi vara osagt just idag, och återgår till att njuta av sista veckorna i skolan.

Det finns en gata där alla kan mitt namn
Dock är det ju inte så mycket skola, idag börjar jag vid kvart i tolv, inte något jag klagar över heller. Vi har några saker som ska avslutas och lämnas in, vi är ju TE så vi får vara slappa och sega. Tror även vi ska börja sätta ihop ett kollage med bilder från våra tre år på Åkrahäll. Jag vet att det finns alldeles för många bilder, haha! Kan då också tillägga att min pappa tyckte att jag fanns med på lagom många sidor i Greber, haha!

Ge mig dans, dans, dans!

A point of view

Bara för att jag har en väldigt söt pojkvän.




Jag ber er

om att få låna två minuter av era liv. Bara för att få presentera mitt sällskap och min uppmuntande vän när jag är nere. Bara för att ni ska få en varm hand på axeln när ni inte orkar mer.






Don't let the people make you think
That just because you're young you're useless
För vissa dagar är fantastiska och vissa dagar klarar man inte mer. Jag försöker lära mig känna mig själv nog för att veta när jag har dessa dagar. Att kunna hålla tyst, när jag tappar gnistan. Och komma ihåg att berätta när jag är glad och nöjd med livet. Jag vet att jag är dålig på båda, men jag försöker - och det är väl det som räknas?

Strawberry Weed

Det är inte många saker som kan göra en på så bra humör som en ridtur i skogen i kvällssolen! Ikväll var jag trött och grining när jag körde till stallet, men väl där så lättade allt. Kanske var det att båda grabbarna kom välkomnande i hagen eller att Ulit ser så fräsch ut! Sedan att han var en löjlig häst som stirrade upp sig för inget, det gör inget. Och att lilla Elsa som bara är ett par månader, jollrade glatt i barnvagnen när Lisa kom ut gjorde kvällen bara bättre.

you taste like strawberry weed
Förresten så var vi ju i Stockholm förra veckan! Teknik- och naturklasserna invaderade storstan för lite besök på tekniska- och naturhistoriskamuseet. Vi var även på en fransk dansföreställning som var mycket över förväntan. Eftersom det var lill-lördag så gjordes blev det även tid för puben och nattklubb. Min bror (som är awesome) tipsade oss om uteställen på Söder som vi borde spana in. Detta gjorde att vi hamnade på det skönaste stället, de spelade bla Morrissey, Elvis, The Postal Service, Broder Daniel, Håkan Hellström och Cardigans! Fust twistade och agerade Elvis, medan jag & Edwin var fruktansvärt manliga i våra drinkval. Vi sammanfattade kvällen med "bääst evah' evah'"!


Honey move closer sit down and listen
Efter ett så strukturerat inlägg så tror jag att resten
av kvällen kommer bestå av Anders & Måns, för som
min bror säger "det kan aldrig bli för mycket Anders & Måns".

Top 3 Kända Getter

Och för er som tycker om onödig fakta så är detta mitt 171:a inlägg.

För mycket dag-tv och feber kan göra en låg. Jag känner mig rättså tjurig, sur, arg och som Cesar (Mannen som talar med hundrar) skulle sagt - min enegeri är inte övertygande. Jäpps, för mycket dag-tv. Visste ni att han som spelar Chuck i Chuck även är med i Inte helt perfekt och hon som spelar hans syster är med i två andra kassa serier? Just det, för mycket dag-tv.

Och just nu är jag så sjukt uttråkad. Nämnde jag arg? Nämnde jag tjurig? Ibland bör man bara ge upp. Undrar om man kan tvinga på folk psykologikurser? Fast jag är nog ganska road. Speciellt över att bara Lesken kan överreagera som mig, och inte bara när det gäller SEB-reklam och varan-tv-pojkar.

Aaaah, svamlande.

My love,

Bara för att jag känner en underbar människa, bara för att han är fantastisk och bara för att han är Alexander. Min raring, min baby, min älskling och mitt hjärta. Idag är det 2 år och 6 månader sedan vi blev ett par, vilket är en riktigt lång tid. Tack bästaste du för att du finns här för mig! Fast lite skit ska du ha för att du ville göra lumpen och idag sitter i Halmstad, fy skämms. Saknar och älskar dig Alex. v

me and my love

Juvelen är inte bortglömd

Förresten! För er som inte visste så har Juvelen släppt ett album nu, Don't Mess. Så ikväll så bjuder jag på min gamla favorit:

Vilken dag!

Nu är den här, den vi alla har väntat på - sommarsolen!

Min dag har varit alldeles perfekt! Den började med sovmorgon och en lektion med våran allas favorit Tord. Därefter så hann vi med lite snack i solskenet med mina vänliga klasskamrater och några fröknar ifrån SP. Eftersom vädret har varit alldeles marvelous så slängde jag på mig bikinin och somnade en stund i solen, är lagom röd om kinderna nu på kvällningen. Mamma och jag tog även en sväng in till stan för att uträtta lite ärenden, såsom att köpa mina studentskor! Kan ju då tillägga att det inte sved så hemskt eftersom jag idag har fått aktieutdelning! Sug på den ni, mer katshing på mitt konto! Så nu är nästan allt klart till studenten.

Och när det började svalna av lite så tog vi cyklarna och trampade till den sommardoftande hästen. Petra visade nya vägar. Så jag och Ulit tog oss en tur och nöjt så det bara sjöng om att! När jag var färdig där så trampade jag hem, trots att benen började bli lite sega. Hela dagen har bestått av fågelkvitter och sol!


 Vissa dagar så kan inget gå fel!

Sing your life

palaceDet har varit så skönt med ledighet! Min hjärna har redan stängt av från skolan, så det var skönt att jag slapp bänga huvudet i väggen för att få den att fungera.

Somewhere in the wasteland of your head, oh
Valborg blev en kort men trevlig kväll för mig. Vi var ett litet gäng hos Edberg som grillade och slappade. Några stack in till Kalmar för fortsatt fest, medan jag (och Alex lite senare) traskade hem för att somna framför tvn.

Any fool can think of words that rhyme
På fredag så var det Emmaboda-besök på agendan. Det var så att vi skulle fira en 21-åring, en sån där gammal person ni vet. I alla fall så var det bjudet till Martin & Mikaelas lägenhet. Resten av kvällen blev mest en slump, men en rolig sådan!

And have the pleasure of saying what you mean
Annars har jag ridit och försökt bli hemmastadd i vårat nya stall, jäpp vi har flyttat ännu en gång. Vi får väl se hur det blir, Ulit var i alla fall lite förvirrad när jag såg honom senast.

So sing it now, all the things you love
Men det bästa med ledigheten har ändå varit att Alexander har varit hemma riktigt länge! Det blir så mycket bättre när han är hemma längre tider. Saknar dig din buse!


palace
Mina babes & jag
palace