<3

Länge var lök associerat med Hultsfred & Rookie-festivalen.

Men nu är det andra tider - lök <hjärta3 Malin.

100% invigd

Fredagens konstaterande:
  • Overallsinvigning i november är inte en bra idé.
  • Fulvin är bara gott om det är rejält utspätt.
  • Att cykla efter underkylt regn är ett självmordsuppdrag.

SVT

Jag måste vara den coolaste personen jag känner. Jag sitter själv en lördagskväll och tittar på hästar på svt. Jag saknar min fyrbenta kompis. Och jag gillar svt.



Inflyttningsfest

I gotta a feeling that tonight's gonna be a good night

Trots att dessa brudarna kommer saknas.

I'll hold you while you break.

Jag har en dålig dag. En riktigt dålig dag. Men man får ha det. Som min mamma brukar säga "Man måste nå botten för att klättra upp igen". Nu är jag dock långt ifrån botten, jag har bara en dålig dag. Jag tror att jag ska ta en riktigt girly approach, tända ljus, äta B&J's och bara njuta av att vara ensam en stund.

"So if I start crying, it's just because I'm tired."

Grattis Rickard!

Idag fyller min bror år. Han är grym och precis så som en bror ska vara, kick ass helt enkelt. Grattis brossan!

 

Tack för panten!

Ja, vi dricker te. Bland annat.

Förresten

Visste ni att solen går ner här vid tjugo i fyra? TJUGO I FYRA?! Bor jag i Norrland nu helt plötsligt?!

(Nej, snön har inte kommit. Än.)

Den trettonde.

Fredagen den trettonde. Är det verkligen en bra dag att skriva tenta på? Tja, vi får väl se på måndag (eller något liknande) då beskedet kommer.

Jag har bestämt mig för att bli pysslig. Jomen visst, det lär gå åt skogen, jag lär svära och tålamodet lär tryta, men det kan väl vara värt ett försök? Wish me luck! (Jag ringer om jag nitar sönder ett finger eller två.)

Och så vill jag köpa skor. Ovanligt. (Har en konstig känsla av att min bror kommer kommentera detta, eller iaf skvallra för mamma.) I got some issues.

Ikväll är tanken tentafest och därför kommer några brudar hit innan vi drar vidare. Så jag behöver iaf slänga mig i duschen och hinna städa upp efter stearin-katastofen som skedde igår. Nej, jag vill inte prata om det.

En tripp ner för memory lane

Efter jag hade rotat ibland bilderna från studenten blev jag lite nostalgisk och tänkte slänga upp några. Mest för att jag saknar klassen, för att det var underbart väder och för att jag var brun!

Och ja, vi valde Jägermeister före Jegeman!


Ost, med ost.

Har precis haft finbesök i form av Martin. Visade lägenheten och så blev det kvällsfika, med ost. Lots of it. Och även Martins hembakade bröd. Detta är finfina grejjer, gråa tisdagskvällar kan inte bli mycket bättre. Det är något knas med våra samtal då de alltid handlar om mat, godis och onyttigheter. Ja, vi är lite tjocka!

Det verkar som att kvällsfika är min grej. Hade ett par tösabitar på fika igår kväll också och vi hann se massa kass tv, diskutera världsfred och lite andra småsaker.

Idag åkte Micke tillbaka till Skåneland, vilket är mycket tråkigt. Men han lär vara tillbaks snart, hoppas jag! Så ikväll blir det första kvällen själv i lägenheten.


Freakin' Gardner



Jag städar, tvättar och lagar mat. Jag är vad man kallar huslig. Men nog fan känner jag inte för att läsa vetenskapliga artiklar. Jag gillar inte Gardner.

Fuck you Gardner.

Fest eller plugg?

Plugg eller fest? Fest eller plugg? Ja, det är svåra val man ställs inför som student.

Ikväll ska det hinnas med två stycken inflyttningsfester. Tycker det är mycket dålig stil av två smålänningar att inte kolla datumen med varandra, fy skäms! Ialla fall så ska vi försöka hinna med både Ulf & Eddans och Jokkes inflyttningsfest. Det är ju även så att det har anlänt finbesök till Linköping. Arsim kom tidigare i veckan och Stina & Helle har tagit sig ifrån storstaden Emmaboda.

Ska faktiskt öppna böckerna en sväng innan det är dags att TAGGA, TAGGA inför kvällen.

(Och jag är officiellt PIMP!)