Beiga boys kan också ha brain!

Jag har just tagit mig igenom delar av min Madeshowen-dvd, åh vad jag har skrattat.

Jag måste kanske görat, pierca mig i örat
Det är otroligt vilket gäng vi var, fy fan vad roligt det var. Och vilka killar, vad de utsatte sig för! För jag menar, vem kan motstå Edwin i sin blommiga brottar-trikå?! Eller Emils galna energi på scenen? Fast jag tror nästan att min favorit är skönhetstävlingen för Paradisets tjejer, där Edwin vinner! JP & Putte i beiga kläder som utför en fruktansvärt avancerad dans, som de lyckas få fel! Och Emelie som Idol-Kirsti, gick ju inte heller av för hackor! Ica var riktigt söt i sin lilla klänning för Trasdocks-numret.

Och tatuera drakar på min stjärt
 Fast det är egentligen inte numrena som var det roliga, det var allt runtomkring. Den där nervösa och pirriga stämningen bakom scenen och alla roliga minnen. Fredrik som totalt retade sönder Ica för hennes dåvarande kärlek så hon började fnissa okontrollerat på scen. Eller alla övningarna vi hade för att få ihop våra dansnummer, de flesta övningarna slutade ju oftast med snack om diverse ovesäntliga saker. Och vilket jobb vi lade ner på våra scenkläder, tror att syslöjsdläraren tänkte slänga ut oss efter ett tag! Allt pepp och uppmuntande ord som man fick av ett stort och härligt gäng.


Och nu ska jag gå och hosta upp lite slem
och se om jag kan få några minuters sömn.

image436

LYCKA

Watching the sun come up again

Jag tror att det är något som är galet med mig.

Staring at the broke street light
Jag blir så stressad när jag tänker på framtiden. Som sagt så har jag ingen aning om vad jag vill syssla med, och det driver mig till vansinne. Jag lär behöva ett jobb i sommar, men frågan är vad man kan få tag på? Alla tankar om vad som ska hända efter studenten känns mer förvirrande än någonsin... Hej min kära vän, ångest, det var ett tag sedan sist.

So if I call will you be there?
Det är kanske därför som jag har funderat på en del småsaker, såsom vad jag verkligen uppskattar. Och jag kommer hela tiden tillbaka till att det är just de där små stunderna. Ibland kan det räcka med att man får en promenad med solen i ryggen, eller när Ulit lägger huvudet i min famn bara för att få lite omsorg. Något jag verkligen uppskattar är omtankar. Ni vet, som när någon skickar ett sms med något kort, men som rör en eller bara att någon säger att man faktiskt är en okej person. Det är de små sakerna som gör skillnad.

Jag pendlar mellan nostagli och ångest idag, hur galet är inte det...
Det är därför dagens låt passar så bra, tack för mig.

Up on the rooftop
Listening to punk rock
Nobody believed us
this could be our one shot
That was all we had
 The nights we wasted got us
through the days that seemed never ending

Bowling/Fest

Yeay, satans vilken skön helg det blev! I fredags var det fest och jag fick träffa en massa roliga flicks! På lördagen blev det sen bowling/fest, fruktansvärt roligt! Bjuder på några få bilder, resten hittar ni på martinba.bilddagboken.se
 So long!

 

You're my wonderwall

bästaste






There are many things that I would
 like to say to you

But I don't know how












Jag har kommit fram till att jag har kärlek, kärlek som jag tar allt för givet. Det finns ett par tjejer som har hållt ihop sedan sjuan, ett gäng som har delat på skratt, kärlek, bekymmer, bråk, alkohol, kläder och framför allt vänskap. För det har jag lärt mig, det är inte alltid så lätt - ibland får man kämpa lite. Det finns så mycket som vi har upplevt tillsammans, så många minnen.

And all the roads we have to walk are winding
För vem glömmer bort våra små fjortisfester i Eskilsryd? Ellens "underbara" blandingar, den där kassa cd-spelaren och brasan som jag tror nästan alla råkade offra ett par skosulor till. Allt skratt, alla övernattningar och de improviserade nattbaden. Det var då alla bar jeansjackor, grabbarna var tuffa på sina mopeder och jag tvingade alla att lyssna på The Sounds. Eller alla våra gånger på Sandra? Vi hade ju till och med ett "raggningslinne", ett utav våra mindre charmiga minnen kanske?

And all the lights that lead us there are blinding
Jag kommer så väl ihåg när vi tog bussen hem till mig en dag efter skolan. Vi hade fått för oss att vi skulle trycka t-shirts till ett par snorvalpar (Kalle & Ulrik, har jag för mig). Har jättefina bilder på när Amanda steker hamburgare och ser lite lagom tokig ut! Men vi fick ihop några t-shirts och fick tid för twister(ett återkommande faktum i våra liv) och en massa skvaller.

I don't believe that anybody feels the way I do about you now
Det kan inte vara allt för länge sen som satt hemma hos Ellen och skvallrade som bara vi kan. Kom ihåg att ämnet smög in på spöken och dylikt, vilket blev rättså skrämmande när vinden ven runt knuten och med våran fantasi. Tror till och med att detta resulterade i att vi alla övernattade hos fröken Götesson, fram med sovsäckar och madrasser! Känslan av att somna bland vänner är bland det bästa.

Today is gonna be the day
Så det jag skulle säga med all denna text var egentligen ett enkelt  tack. Tack så otroligt mycket för att ni finns där,  för mig när jag behöver er. Tack för alla minnen och jag hoppas att jag kan tacka för kommande. Tack för att ni är ni, utan er hade jag inte varit där jag är idag. Och tack, för jag säger det allt för sällan tjejer.


Because maybe
You're gonna be the one that saves me
 And after all
You're my wonderwall

Vi måste börja leva.

Du har vart ute i världen i flera år, när jag stanna på mitt rum och såg dagarna gå
Varför springer helgerna förbi så snabbt? Känns som vi nyss släpptes från fredagens sista (och första) lektion. Har kännt mig lite kraslig och förkyld, men trots det har jag & älskling hunnit med lite saker. Som i lördags var vi i kalmar på en shoppingrunda, hittade mig äntligen ett par jeans! På kvällen träffade vi Nathalie & Petter för en humorkväll, slappa som vi alla var. Idag träffades släkten i Tokebo och vi fick träffa den 2 månader gamla Viggo. Vilket litet charmtroll!

Dekadens är så svårt, och jag har aldrig fångat en enda dröm.
Jag har kommit fram till att jag är avundsjuk på alla människor som vet vad de vill göra med sina liv. Drömmar och mål är något som jag har väldigt dåligt med just nu, tragiskt nog. Det räcker med att folk gör något med sina liv för att jag ska sitta här med hakan i backen och grön av avund. Se på Martin som är i Argentina nu, hur häftigt är inte det?! Eller Kallaz som redan varit i Kina och pluggat? Och bara hur skönt det måste vara att vara Fredrik eller Alexander som pluggar i växjö? Eller Arsim som vet att han vill plugga? Jag vill också ha drömmar att sukta efter och mål att uppnå.


Som avslutning: JAG GILLAR MINA HJÄLTAR.



(Eva, jag hänger mig för kärleken.
Var inte så högtidlig, du med din dramatik och stesolid.
Men en dag kommer jag och du, verkligen bli gamla.
Men jag älskar dig nu
.)