The Format

Jag är kär. So badly! En röst som får mig att smälta och så gitarrer, ååh! För på samma vis som On your Porch och Faith in fast cars får mig att vilja lägga mig ner och dö, så får Time bomb och You're not a whore mig att vilja dansa.

Hands down baby

Ni vet den där känslan när man känner sig liten? Liten och full av beundran. Det är så jag alltid känner mig när jag läser något Nathalie skrivit. Hon vet hur hon ska använda ord och fomulerar meningar som alltid får mig överraskad, jag är avundsjuk på henne. Och ni ska känna er avundsjuka för att ni inte får så fina mail eller får läsa i hennes block, för det får jag och det får mig att känna mig priviligerad.
http://lips.devote.se/



(Och jag tror jag har blivit extra känslig de senaste
dagarna och jag vet precis vem jag ska skylla det på.
Jag ska tuffa till mig någon gång.)

Uschanameja.

Uh, jag har legat sjuk ett par dagar nu. Febertopp och förkylning gör en inte lycklig, det kan jag säga er. I alla fall så känns det lite bättre idag, även om jag fortfarande knaprar värktabletter. Förstår inte varför jag är så bra på att prick in helger? Men jag är glad så länge jag inte är magsjuk. Så idag har jag personliga assitenter som har hjälpt mig med stallet, det är en del jobb med två hästar. Och senare ska vi ta tag i städjobbet också. 



Socker har troget funnits vid min sida (i sängen),
även om detta är en bild ifrån somras.

Decemberfrost

Jag tror att det snart är dags för lite vin och filosofi med Nathalie, för de har varit en del mailande om decemberfrost och aprilsol. Så det är dags att ta fram papper och penna, syster!

Jag fick en go dos av tjejsnack förra helgen då det var middag hos Ulf. Det var jättegod mat (som alltid hos den tösen) och supertrevligt sällskap. Vi hann diskutera allt mellan Brittan & Johnny till öppna förhållanden, var en urmysig kväll! Tror att alla behöver mer mys och umgänge denna mörka årstid.

Sedan har det varit en del ridande i veckan, som varit gutt trots det tråkiga vädret. Blev även middag för tjejerna i stallet hos Lisa i fredags vilket var väldigt trevligt.

Det känns som jag har haft världens längsta helg, vilket harvarit helt underbart! Slappande, filmtittande, wii-spelande och bara mys. Det är allt jag säger idag, för jag är seg och trött ikväll.

Ta hand om er kära vänner!

Alt. tema: Huvudbonader

Det finns så många vackra människor här i världen, och så finns vi också...


 


(Det är så här man firar sitt 200:e inlägg!)