I'd scream this song, right in your face if you where here

Sommaren närmar sig verkligen, med stormsteg. Just nu oroar jag mig mest inför den 16 maj, då det nationella provet för Matte D äger rum. Jag & Arsim har sagt att efter den dagen lägger vi ner, vi stänger av hjärnorna! Och jag kommer behöva all Martins expertis för att ens ha en chans att klara det där provet.

And this is the moment that I live for
Blev impulsfestande i fredags, efter den stekheta dagen i skolan (vi kom fram till att vara våldtäcksman lönar sig på psykologin). Det var nv-fest mitt ute i ingenstans, som började ganska lovande. Var skitskoj att träffa en del folk som jag knappt minns när jag såg senast! Men att det sedan skulle köras ut folk, donas och ändras sög getpung, har man fest så får man ta lite smällar.

Swear I won't miss a beat
Gårdagen spenderades på Öland där Alex skulle hjälpa till lite, jag var mest sällskap åt hans urgulliga mormor. När det var klart åkte vi hem för att ta en promenad i Svartbäcksmåla. Det blev 5-kilometarn, Alexander kånkade på sin 10-kilos väska medans jag trallade vid sidan av.

Varför känns punkrock så himla mycket sommar? Vill bara ut & njuta när man sätter på New Found Glory eller Story of the year, ha en god drink i handen och omges av goda vänner! Hej, jag är lite nostalgisk idag.

The stars will cry the blackest tears tonight
And this is the moment that I live for
I can smell the ocean air
Here I am, pouring my heart onto these rooftops
Just a ghost to the world
That's exactly, exactly what I need


Solsken & glasslängtan

Välkomna solskenet!
Dagens väder har verkligen fått mig på gott humör, otroligt vad lite sol kan göra med ens känslor. Hörde även glassbilens bekanta slinga spelas här utanför - sommar! Tänkte därför att jag kunde dela med mig lite av de bilder som vi tog förra sommaren på våran lilla tripp till Göteborg.
Plus ett stort grattis till Arsim som idag fyller 18!
Vi förväntar oss skjuts, nu när du i alla fall fått en bilnyckel!

Allt för mig idag, pussilago


Let's not speak, talk ruins every conversation

Jag måste säga att det har varit en, rent ut sagt, jävligt tung vecka. Det är få gånger som man är så förvirrad, men nu verkar saker och ting reda upp sig. Fast jag kan säga att jag fortfarande är lite förvirrad och måste vända lite rätsida på mitt liv igen.

Hello Saferide, can you give me a safe ride back to sleep?
Veckan började i alla fall med ett urtråkigt studiebesök på Kährs. Tack och lov fick vi sluta efter det, jag och Martin hade tänkt att gå till körskolan men det blev istället chillade i solen på Staffan's. Vet inte hur länge vi satt där, men det var så skönt att göra ingenting och bara prata.
Tisdagen var det utflykt på gång med familjen, vi åkte till Ullared. Där dränkte jag min sorg i skor och kläder. Skoj att få lite nya saker att piffa upp vårgarderoben med, och så betalade ju mamsen och papsen också!
På onsdagen gjorde jag veckans bravad, jag cyklade ut till skolan hemifrån, för att ha en enda skitlektion. Efteråt red jag dressyr med Ulit och det finns dagar då det gått bättre.
Torsdagen bestod av en allt för lång skoldag, men det blev en trevlig fika med Joakim, inte allt för ofta vi ses.

I've been drawing patterns in my mind, but I can't fall asleep
Gårdagen var också en lång dag i skolan, men avslutades med fika tillsammans med Alexander för att reda ut en del saker - till det bättre. Resten av kvällen spenderades med systra mi och en flaska vin. Det filosoferade som vanligt över livet och retande över hur mogen man tror sig vara. Jättehärligt att vara med Nathalie, tiden får stanna upp en stund ibland.

Jag skulle ha ridit idag, men Petra insisterade på att ta hästen. Så jag får vänta tills imorgon med ridandet. Nu har jag en ledig dag och jag vet inte riktigt vad som ska ske, sådant som märks.

Let's not speak, talk ruins every conversation
/mlini

Du kallade mig älskling.

Det är konstigt hur en så vacker sommardag plötsligt kan bli så kall och mörk. Det är konstigt hur den bästa tiden i ditt liv kan övergå till den värsta.

Jag känner redan hur min kroppstemperatur sjunker och det är inte ens en timme sedan du släppte min hand. Kylan har redan lagt beslag på mina händer som håller på att tappa färg. Mina ögon är svullna och röda, och jag undrar varför jag aldrig lär mig. Jag tänker på dina ögon och hur du har en gulare fläck i ditt högeröga och jag undrar varför jag aldrig ändrar mig. Jag höjer volymen, soundtracket till mitt liv, och undrar varför du fortfarande kallade mig älskling. Jag snörvlar och undrar om mamma har rätt - kan tid få dig att komma tillbaka?

Du sade att Pandan i alla fall får sova mer i min säng nu, och du log ditt himmelska leende. Jag vill inte behöva Pandan i sängen, jag vill ha dina starka armar om mig. Det är varken mer eller mindre är 36 timmar sedan jag hade dina armar runt mig, kände din kroppsvärme och andades dina andetag.

Du är min bästa vän, du är min trygghet, du är mitt liv. Det är när jag inte klarar av världen som jag får krypa upp i din famn och stänga allt ute. Jag vet inte om jag kan klara mig utan dina pussar på min panna och hur du säger "gumman, det ordnar sig".

Du kallade mig fortfarande älskling för sju timmar sedan.

15/4-07   23:15


It backfired at the disco

Jag vet inte hur jag lyckas, men på något vis har jag hittat ännu en förkylning.

She slaped me at the disco
Och lovet börjar närma sitt slut, vilket verkligen suger. Det är så skönt med ledighet, jag kan gärna ta sommarlovet redan nu. Det tråkigaste är att jag lyckats få en förkylning, så jag är lite lagom trött & grinig. Trots detta har jag hunnit med min första körlektion, som jag faktiskt överlevde(inga civilskador heller)! Jag och Anja hade även en tripp till kalmar där vi skulle boka smink & hår till bröllopet, men misslyckades totalt. Det blev i alla fall en titt på herrgården, som var ljuvlig, och ett besök hos Qino.

Everything was going pefectly until, it backfired at the disco
Förra helgen hann jag även träffa lite släkt i Bränna, allt enligt tradition. Skojsigt att leka med kusinbarnen och äta god mat. Det blev även lite improvisationsfestande på lördagskvällen som slutade i årets efterfest! Vet knappt om man varit med på någon så lyckad efterfest, inte heller om jag sett en sådan krigszon dagen efter. Jag ska inte ens börja räkna upp vad den miserabla röran innehöll. ^^,

Igårkväll blev det grillning hemma hos Emelie. Det var himla mys att snacka, spela kubb och njuta av det trevliga sällskapet. Och idag blev det först promenad med Alex & Hansibansi. Sedan har jag varit ute i skogen med Ulit och busat.
Pussilago
mlini
The Wombats - Backfire @ the disco


How to save a life


Den korta veckan som har varit har mestadel innehållit plugg eftersom vi hade fysikprov, inlämningar och redovisningar. Jag hoppas verkligen att jag fixade fysiken, vore så trist att få ig på första fysikB-provet. Men jag har faktiskt hunnit med Ulit, tre dagar på raken. Det har varit ganska lugna turer för jag har haft träningsvärk sedan skolidrotten + livräddning. Var längesedan jag och Carin red ut så det var trevligt och idag så blev det hoppning för hela slanten. Jag är lite ringrostig men Ulit är en räddare i nöden!

Step one you say we need to talk
Hade en underbar kväll tillsammans med Nathalie igår. Det var nostalgi, skratt och vin. Sedan verkar jag få heta Marie eller Mia i fortsättningen, i alla fall om man ska tro Nathalies pappa. Det är skönt att bara vara och hinna prata om allt som inte hinns med i snabba vinkar och möten. Tack systra mi, jag säger - oftare, oftare!


Lovet är hittills ganska oplanerat, fast jag ska ta min första körlektion på onsdag. Och en preliminär bokning med Anja som ska innehålla slingning, besök hos Kino och så ska vi runt frisör & smink för att beställa tid till bröllopet. Hoppas på en lov som innehåller goda vänner och sömn!

Ta hand om varandra!
(Det finns visst en ny Malin
Niklasson, för det har jag hört!
Hahah)

Grattis till Amanda!

Jag ska börja med att säga GRATTIS AMANDA! Den lilla solstrålen fyllde 18år igår, så snart blir det körkort och hela paketet för henne. Alla som känner Amanda vet att man alltid får en kick av att umgås med henne, hon är en sådan som sprider glädje. Jag vet inte om jag känner någon annan som tänker så mycket på andra före sig själv, hon är en hoppetossa, en galet härlig vän! Grattis raring!


Don't let the talking keep you up
Det blev faktiskt impulskväll hos Ellen igår då vi lyckades få ihop hela tjejgänget. Man kan säga att det blev ett slappt firande av Amanda, eftersom dresskoden var mysbyxor (som vissa inte följde!). Jag tycker om att sitta och slappa med mina flickor, en kopp te, kex och ost, och så en massa onödigt nödvändiga samtalsämnen.

Min vecka som jag trodde skulle bli lugn blev ganska busy. Petra och hennes barn lyckades få maginfluensan så jag har fått ta Ulit lite extra. Några dagar har han gått fint, men idag var det inte hans dag. Vet inte när jag sett honom så skrämd, tänka sig att några småflickor på picknick kan skrämma en bjässe som honom. Underhållande såhär i efterhand, men inte när det tar tjugo minuter att få honom att gå 10 meter.

Tar den långa vägen så jag får känna mer av din lukt
Förresten så måste jag rekommendera Säkert! - Det kommer bara leda till nåt ont, som är en duett med Laakso's sångare Markus Krunegård. Hans röst är väldigt säregen men just tillsammans med Annikas så fungerar det väldigt bra.
Annars är ju som sagt Get Cape. Wear Cape. Fly ett hett tips.

Och, hörrni! Glada nyheter, jag har lyckats hitta ett par skor till min förbaskade klänning! Ett par jättesöta silvriga sandaler med precis lagom hög klack. Sedan hittade jag ju ungefär 10 par till som jag ville ha, men men.


Don't let the people make you think 
that just because you're young you're useless
/malin