When it comes to you


Ja, det blev verkligen en lyckad date! Det blev middag på Zorbas och bio, dock så var det nog den sämsta film jag sett. Men det var urtrevligt att få lite tid med Nathalie, på något vis så har vi alltid en massa att prata om. Efter lyxen så blev jag ju faktiskt inbjuden och tog mig hela vägen till sängen, där vi (tyvärr) kollade på Sex & the city tills jag skulle hämta Julia. Lyckad och en sen kväll blev det.

Eftersom snön, tack och lov, försvann ska jag snart bege mig till stallet för att rida ut en sväng.


I believe in life,
I believe in dreams,
I believe in everything in between

Hold my hand

Det är vackert, men ack så kallt.

Tänkte bara slänga in ett kort inlägg för det var någon som bad mig om det. Jag har egentligen inte tid, för jag ska fixa mig. Och för ovanlighetens skull så tänkte jag faktiskt försöka se ut som en människa, man blir inte snygg av att gå hemma det kan jag säga er. Jo, för det är faktiskt så att jag har en date ikväll. Så nu ska jag försöka hitta något att ha på mig och sedan bege mig, blir en nykter kväll då jag ska vara fyllechaffis åt granntösen också!

People are like songs, it's true

För en gångs skull så kan jag säga att jag har haft fullt upp!

Some seem dull at first but then they grow on you
Stockholm var trevligt. Skoj att träffa brosan och se hur han har det i storstaden, och tack för gästvänligheten (trots att jag sprutar ner hela lägenheten med kolsyrat vatten)! Så dagarna spenderades på stan och ja, jag shoppade lite. Jag fick även lite sällskap av Robin & Maximilian som numera bor i staden. Fick till en mini-utgång då vi snackade en massa skit.

Annoying at times but I make you wanna dance
När jag kom hem så var det upp i sadeln igen, ut i skogen och njuta av det fina höstvädret. Jag fick även lite till jobb att utföra, vilket var mycket välkommet. På kvällen så var det lite reunion med grabbarna från klassen. Det började med förfest i Jokkes lägenhet som var riktigt rolig! Sedan börjar Palace bli lite uttjatat och jag var inte riktigt sugen, men det dög.

Some found you as a child and still they're always there
På lördagen så såg dagen ut som förregående, dock med Alsjöholm som destination på kvällen. Det vankades födelsedagskalas för vår allas Kalle! Det var en himla blandning av folk, men verkligen hur kul som helst att träffa folk som man inte sett på länge! Särskilt Kalle (såklart), Elise och Hanna! Blev många roliga samtal, även om hur barnkalasen brukade gå till hemma hos mig!

Och senaste dagarna har jag suttit framför datorn på jakt efter kurser som jag kan läsa till våren. Tänker söka något i alla fall, så att inte all tid känns helt bortkastad. Så nu har jag anmält mig, vi får se hur det blir.

(Och nu är Nathalie hemma, det gör mig glad!
För ingen kan reta mig till vansinne som hon kan .)






Impuls

Är det välplanerat när man halv sju en söndagskväll bestämmer sig för att åka till Stockholm? Och att man sedan missar sin tandborste?

Ja, jag var faktiskt på väg att börja klätta på väggarna där hemma. Jag tror att det har gått en månad (fast jag har inte ens koll på det) sedan jag jobbade, eller gjorde något vettigt. Så jag bestämde mig för att göra något ovettigt - sticka till Stockholm! Så här sitter jag i min brors lägenhet, lite lagom yrvaken. Efter att jag har kilat ner till lilla coop för att inhandla en tandborste så ska jag nog träffa Robin & Maximilian. Sedan får vi se hur länge jag stannar i storstaden, jag är ju ändå livrädd för tunnelbanan så blir nog inte allt för länge.

Helgen blev riktigt lyckad, trots allt. Visst, lite besvikelser och så men min lilla Stina ordnade upp alltihopa. Så i fredags spenderades dagen och kvällen hos Ica med trevligt sällskap. Och i lördags ändrades planerna ett par gånger om, men de slutade i mitt rum med Blue Nun och en Stina som hade upplevt det reediga lantlivet med rävar på vägen.

So long!