Attention!

aaw! New Found Glory har verkligen valt att gör covers på skivan, och en på Cardigans Love Fool, me love! Och de har även med min favoritsångare, Chris Carrabba från Dashboard Confessional! Har en konstig känsla av att detta albumet kommer tilltala mig...

If only for one second
Jäpp, jag ligger sjuk igen. Hur spännande är detta egentligen? Fast denna gången fick jag ju nästan vara frisk ett tag. Tur man prickade in den skolveckan som är kortast i alla fall, så slipper man känna att man har allt för mycket väl när man kommer tillbaka. Senaste dagarna har jag roat mig med att läsa min brors politiska tidningar Neo och titta på Lock, stock and two smoking barrels.

May I have all your eyes and ears to the front of the room?
Men tittade just på lite bilder ifrån förra fredagens barnkalas. Måste säga att det blev en lyckad tillställning! Jag och Martin får ju stoltsera med att det var vi som gjorde den söta tårtan. Robin och Martin gjorde ett superbt jobb med att dekorera med ballonger och partyhattar! Tror att Boers blev nöjd med kvällen, han fick ju sång vid tolvslaget och massa dans inne på palace! Jag hade i alla fall en superskoj kväll!
Min baby var söt nog och slappade med mig hela lördagen, stort plus för att han körde på oss på fredagskvällen också! He's perfect!

Upside down
Förra söndagen var det hopplektion för Anja inplanerad. Det blev en krävande bana, smala hinder och en spets som Ulit inte ville förstå sig på. Men sjutton vad roligt det var, värt allt träningsvärk och förkylningen som fick greppet om mig. Och sedan har det varit Bäckebo marknad som man traditionsenligt varit på. Träffade tjocka släkten för att fira morfar, mysigt värre. Har även haft Ulit ett par dagar, idag var han inte min favorit... Lite för mycket bus i kroppen skulle man kunna säga.

Förresten, The Hives är tillbaka.
feat Timbaland Throw it on me.

So who's selfish and who's sorry?

Bara för att jag satte vg på konstruktionsprovet! :D

Don't be so scared to take a second for reflection
Igår red jag privatlektion med Ulit. Instruktören hette tacksamt nog Malin och måste säga att hon var riktigt bra. Körde hårt med oss, men det gav verkligen resultat. Skitskoj med riktigt träning igen! Ulit var väl kanske inte lika nöjd som jag efteråt, men men.

Don't believe a word you'vre heard about me
Ikväll ska jag iväg och fika med tjejerna en sväng. Alltid trevligt när sådant blir av, speciellt när allihopa kan. Ska bara försöka hinna med att kolla igenom den där förbannade religionen, nämnde jag att fysikprovet gick åt helvete? Och att vi har prov i samhällskunskap på fredag? Wihoo.
Fast det kan bli ordentligt med roligt på fredag, för vi ska ha barnkalas för Boers! Vi har redan planerat allt och skrivit inköpslista, så nu är det dags för lite godisdamm och bus! Sedan lär det bli utgång till palace.


So I'm selfish and you're sorry

Just the way you are


Ey, bra jobbat elevråder och kåren! För erkänn att fredagskvällen var riktigt nice?

I ain't got no money
Veckan har bestått av körlektion, konstruktionsprov och en massa segande i skolan. Jag har även börjat komma igång med ridningen lite mer kontuerligt, jag kan behöva det. Ulit har blivit pigg som en unghäst igen (speciellt när Emma kommer med barnvagnen)! I torsdags firade jag och Alex ett åt och tio månader, så vi gick på bio. The Bourne Ulitimatum var inte så bra som jag väntat mig. Och jag tänker absolut inte nämna något om Joakims uppkörning.

Oh baby, it's alright now
I fredags var skoldagen kort så jag hann med att träffa Ellen, som stod och packade upp nyinkommet på Torg Ett. Hon lyckades tvinga på mig lite saker, som jag verkligen inte hade råd med. Sedan blev det lunch med henne och den förkylda Amanda. Efter en god stund i höstsolen tog jag mig till ett solarium.

But togheter we can be the perfect soulmates

Framåt sex-snåret begav jag mig med Ellen till Eclipse där kvällen skulle spenderas. Efter lite tjat gick vi i kåren för att äta på Kebaben, trevligt värre men bäst var nog Robins flygplansvikande av menyn! Vi drog oss sedan tillbaka för att börja det riktiga festandet. En störtskön kväll, Ellen och jag fick shaka ass som vi ville och till och med mina söta TE-grabbs gjorde det! Tack och lov så gick det hela plus också, så det är bara att se fram emot lussediscot nu!



Mest spelade låt enligt DJ Spin That Shit:
Timbaland - The way I are

Hold your head high, heavy heart

Uuh, det var så himla skönt att vakna upp med såriga tår och svullna fötter igår, verkligen något jag kan rekommendera! (not.)

Well son, death is gonna catch up to all one day
Veckan har varit en lång väntan. Fick i söndags reda på att Ulit hade en tand lös i underkäken, vilket skulle betyda att han bara har två kvar nere. Tandspecialisten kunde varken säga bu eller bä förräns han hade sett Ulit. Stackarn har sett så förstående på en när man stått i staller och gråtit i smyg, han tröstar alltid. Väl när fredagen kom och beskedet kom så kunde jag inte göra annat än att dansa! Var som att andas ut efter att ha hållt andan i en vecka, min älskling klarar sig.

So take a chance and make it big
I fredags hann jag med en fika med Leasken, himla skoj att ses! Sedan blev det utgång, sista Vallen och 50% på allt. Blev en chill förfest hos Robin, vi tog sedan tåget in och träffade alla goa människor. Det blev lagom med snack, dans och blev en riktigt lyckad kväll! Hoppas att Martin fick en bra start på sin födelsedag! Resten av bilderna finns på zentrix.bilddagboken.se

Save your strenght for the morning after
Alexander har/är varit iväg på intruduktionshelg för lumpen i Karlsborg, så jag har fått sova själv ett par nätter. Väntar på att han ska komma hem ikväll! Har knappt hört av honom pga dålig täckning och kasst batteri. Får se vad som händer idag, ska försöka ta mig i kragen och få något gjort.

In the corner of your room you've
stockpiled millions of my memories


Inspark

Här är lite smått och gott ifrån insparksveckan, det är blandat med mina och Martins bilder. Enjoy!