Hold your head high, heavy heart

Uuh, det var så himla skönt att vakna upp med såriga tår och svullna fötter igår, verkligen något jag kan rekommendera! (not.)

Well son, death is gonna catch up to all one day
Veckan har varit en lång väntan. Fick i söndags reda på att Ulit hade en tand lös i underkäken, vilket skulle betyda att han bara har två kvar nere. Tandspecialisten kunde varken säga bu eller bä förräns han hade sett Ulit. Stackarn har sett så förstående på en när man stått i staller och gråtit i smyg, han tröstar alltid. Väl när fredagen kom och beskedet kom så kunde jag inte göra annat än att dansa! Var som att andas ut efter att ha hållt andan i en vecka, min älskling klarar sig.

So take a chance and make it big
I fredags hann jag med en fika med Leasken, himla skoj att ses! Sedan blev det utgång, sista Vallen och 50% på allt. Blev en chill förfest hos Robin, vi tog sedan tåget in och träffade alla goa människor. Det blev lagom med snack, dans och blev en riktigt lyckad kväll! Hoppas att Martin fick en bra start på sin födelsedag! Resten av bilderna finns på zentrix.bilddagboken.se

Save your strenght for the morning after
Alexander har/är varit iväg på intruduktionshelg för lumpen i Karlsborg, så jag har fått sova själv ett par nätter. Väntar på att han ska komma hem ikväll! Har knappt hört av honom pga dålig täckning och kasst batteri. Får se vad som händer idag, ska försöka ta mig i kragen och få något gjort.

In the corner of your room you've
stockpiled millions of my memories