Damn girls

Det är rätt skoj att det ringer läskiga Emmabodanummer och att jag får sms från "hemliga beundrare".

För jag måste säga att jag har hittat några urgoa brudar! Det känns som att vi kommer överräns på alla de vis. Och vi har sjukt kul ihop! Vi verkar även ha en gemensam sommar framför oss. Ni har verkligen visat att ni är riktiga vänner, man kan lita på er allihopa. Jag är så glad att vi fann varandra!

image485

image486

Nathalies ridtur

Trött, trött & trött.

Fast jag måste säga att jag har haft mig en mycket roande kväll. För det är så här att Nathalie har bestämt sig för att
ulit övervinna några av sina rädslor (en idé som är mycket beundransvärd). Och det visade sig att en av dessa rädslor är hästar. Händelsevis så råkar jag ha tillgång till en gigantisk men mycket vänlig sådan. Så ikväll var det dags för Nathalie att besöka Ulit. Hon var jätteduktig och vågade till och med följa med ut i hagen när jag hämtade monstret. Sedan så agerade hon hinderpersonal ett tag innan det var dags för hennes (ny)debut i sadeln. Efter ungefär tio minuters velande så var hon uppe de 170 cm. Och då skötte hon sig exemplariskt! Problemet kom när hon skulle av, haha. Förlåt gumman, men varken Ulit eller jag förväntade oss en kvarts lång avstigning!

Mindre skoj med muntlig redovisning imorgon,
bäst att jag tar tag i den med detsamma.

And my favorite band will always be Tears for Fears

Jag håller just på att färdigställa några arbeten, och jag hoppas innerligt på att de ska bli de sista för den här terminen. Dessvärre vet jag att vi har minst två muntliga föredrag kvar.

And I'm gonna wear a pink tux to the prom
Men med sådant skönt väder som vi har så ska jag inte klaga. Det har nästan blivit en glass om dagen med trevligt sällskap de senaste dagarna. Jag har även bokat tid för baluppsättningen nu, skönt att ha saker klara. Jag har i princip bara balavgiften och ett par studentskor kvar att fixa. Otroligt vad jag är duktig, trodde jag skulle springa runt som en galen höna sista veckorna! Älskar verkligen studentklänningen och det känns lite småpirrigt att kika på studentmössan! Förresten så är även limousinen bokad till balen, tur vi har Johan med kontakterna! Så nu får även Stina & Fust åka med oss.

Live without a care, what could possibly go wrong?
Igår var en härlig dag med en massa solsken! Jag och Ulit tog oss en tur ut i skogen, dock var vi båda ganska dåsiga av värmen så vi tog det lugnt. Däremot lyckads jag få mig en blodblåsa, jag är bra på att skada mig i stallet! På kvällen blev det en improviserad grillning hemma hos Martin. Allt var perfekt för grillfest! Det var god mat (speciellt ostringarna, eller vad säger du Stina?) och underbara människor! Så det var heltklart en lyckad kväll, tack så mycket för det Martin!

Driving fast cause he never did a thing slow
Och så har jag till slut en riktigt bra nyhet - jag har fått jobb! Jag som hade gett upp hoppet, men igår så ringde det ifrån Flygt. Så den 16 juni så börjar jag i Emmaboda. Sedan så misstänkte flickorna ifrån just Emmaboda att vi nog kommer att jobba på samma avdelning! Hur mycket bättre kan det bli?


grillfest

grillfest

Lucky socks

Man blir ju så glad av sol! Har ni märkt vilken energi de där solstrålarna skänker?

And wear these lucky socks until they fade away
Jag har verkligen fått mycket sol på mig de senaste dagarna! Igår satt vi ute hur länge som helst när vi väntade på våran sista lektion. Och det blev detsamma idag, dock tog vi oss ner till Linnéasjön och solade oss. Himlans vad härligt! Jag är just hemkommen från Elmeberg där Ulit och jag hoppade lite i kvällssolen. Han var duktig, det är bara jag som behöver lite mer hopp-kondition!

If I get home before the rain you're mine, but I won't bet
Och igår blev jag bjuden på middag av Ica & Linus. Blev riktigt mumsig tacos med diverse tillbehör. Tur att jag hann med en joggingtur innan jag åkte ut och käkade. Skoj att se den bruden en stund i alla fall! Får försöka ses lite oftare nu.


Bara för att jag har fått paket idag!

NaNaNa!

Vilket väder! Ja, nu tror jag nog att våren allt är här.

Winter's been real long this year
Och det har vi allt njutit av i helgen. Fredagen började segt med uppsatsskriving i aulan, gick verkligen inte bra. Eftermiddagen spenderades en stund i stallet där jag skötte om Ulit som bara hade tre stycken skor på sig, så det blev ingen motion för oss. Istället lyckades jag fläcka upp några fingrar när de söta fölen hade min uppmärksamhet. Kvällen spenderades med den hemkomna älsklingen och paret Öhman/Ludwigsson. Det blev en trevlig kväll med många skratt, precis som vanligt!

Time to take your sweetheart by the hand and lead him to the Promised Land
Med samma gäng + en lillasyster så åkte vi till kalmar dagen efter. Där hittades min studentklänning! v Äntligen! Så jag svävar på små moln. Så gott folk, låt bli MQ för där hittade jag min klänning! Efter en skön dag i storstaden blev det en spontan grillfest på kvällen. Var god uppslutning och vi blev ett härligt gäng som satt och pratade om allt möjligt!

Hold the door, I'm coming, all that jazz like I'm released from Alcatraz
Var lite lagom lat förra veckan, fick inte mycket skolarbete gjort eller motion för den delen heller. Så tänkte att jag ska göra klart lite arbeten idag och om jag hinner ut och springa en sväng.

(Förresten så klippte jag banden häromdagen)

POSE!

festfolk
partypeople

EDIT: Det är Poser nr 1 som är feting cool, och det är han som har donat designen som är kick-ass!


Searching is killing me

Back to my schoolyard, and back to were we began
uh, vad min hjärna har tagit ledigt. Är precis som förra året, dock hade vi fått alla nationella prov överstökade och skolåret var närmare sitt slut. Iår har min hjärna tagit semester lite väl tidigt tror jag. Kanske beror det på att vi har inlämningsuppgifter i alla ämnen. Och att detta har lett till att vi inte gör någon nytta på lektionerna, men vad vet jag.

Cause you have seen the world, from postcards on the wall
I alla fall så gjorde jag något rättså oväntat igår - jag sökte till universitetet. Jag som var så säker på att jag inte ville plugga, utan jobba minst ett år. Men just nu så känns alltihopa rättså osäkert. Det är egentligen Martin och Arsim som har satt griller i huvudet på mig, och när jag hittade en jätteintressant utbildning så blev det som det blev.
Kognitionsvetenskap verkar jättespännande, och perfekt för mig! Det behöver ju däremot inte betyda att jag kommer plugga, utan vi får se vad jag bestämmer mig för.

I know you thought you won
Jag har varit riktigt duktig den senaste tiden (förutom idag när jag känner mig krasslig). Jag har haft ungefär fem träningspass i veckan, vilket har varit förvånansvärt skönt! Vädret har varit bra så det har känts ok att sticka ut och springa en runda. Och Ulit, tja, han är lite halvtokig just nu. Fast han var underbar härom veckan, vilken häst!

No I don't
Know where to go
Cause everyone is alone

Få ord, fler bilder

Klockan närmar sig ett och jag är just hemkommen ifrån Emmaboda. Har haft en trevlig kväll med ett gäng riktigt goa tjejer! Skönt att sitta och snacka lite. Hoppas på fler sådana kvällar!

Hittade även den här lilla bilden på Kalmar City, så vi bjuder på den också. Jag har varken tid eller ork till att uppdatera mer i ord.

festfolk

R o c k A w a y

Yes I'm the takeover! Sit back, relax,
Jag tror att min klass har börjat drabbas av lite studentnojja. Sedan studentmössorna anlände har vi planerat, funderat och diskuterat hur allt ska ske. Och denna veckan vet jag knappt när vi hade en vettig lektion, vi har mest drivit runt och slappat. Eftersom solen har tittat fram har det nästan känts som att skolårets slut redan varit här (panik?). Vårat "drivande" har inkluderat fika på stan, shopping i kalmar, Martins altan och igårkväll Bistro Bar.

Party hard. Sex, drugs you know the rest.
Kvällen igår blev sjukt nice! Det hela var fruktansvärt improviserat, men så lyckat. Vi började kvällen hos Arsim för lite förfestande. Sedan åkte vi in med våra o, så tappra chaufförer, till storstaden kalmar. På Bistro Bar var det halva priset på alkoholen och urgo stämmning i vårat lilla gäng. Blev snack och dans för hela slanten!


Jag bjuder på den!

image473

Partypeople!

Fortsätter att uppdatara i bilder. :) Här kommer några från Göttorpsfesten!


MEHO

När det var utgång och sittning så var det ett gäng galna tjejer som spenderade kvällen ihop, tack för en superkväll! Och jag ser fram emot E-boda på lördag! ;)






När snöstormen drog in över småland så bestämde sig ett gäng vänner för att gaska upp sig;  drink- &spelkväll för hela slanten!





image462