HAPPY NEW YEAR!

Så var snart även detta året över.

Julen blev supermysig! Började dagen med att åka ut till Persmåla och agera lite tomtenisse i stallet. Sedan hämtade vi upp Alexander för att åka vidare till dagens destination - Tokebo! Där träffades nästan hela släkten och hela dagen var supermys. Jag fick kläder, smycken, pengar, värmeljus, toaster, läppstift, hårinpackning, Anders&Måns-dvd och diadem. Thank you Santa!

Jag är precis hemkommen ifrån Kalmar, för andra dagen i rad. Tycker att det var dåligt med rea, fast blir väl kanske mer efter nyår. Jag fyndade i alla fall lite, konstigt hur mycket lättare det är att fynda när mamma är med och betalar. ^^,

Vad som händer och sker på nyår är fortfarande lite osäkert. Jag har några erbjudande och måste lämna besked ikväll, så det ska diskuteras lite med Alex snart. Men det vore så himla skoj att vara med tjejerna, vi fester ju bäst! Tycker det känns så himla otroligt bra när folk vill ha med en och verkligen försöker övertala en, då känner man sig uppskattad!

Ikväll blir det förhoppningsvis mys med Ellen. Vi hade planer på att se på någon film, men vi får se hur det blir. Man måste ju passa på att se folk nu när man faktiskt har lov!


GOTT NYTT ÅR PÅ ER KÄRA VÄNNER

Ica & Amanda