I only breath because I can.

Fy fan, finns det någon som har lust att börja skolan igen?!

Det har varit så otroligt skönt med lov, att själv få bestämma sina tider och vad man vill göra. Har blivit riktigt mycket slappande, kanske lite för mycket av den goda vanan. Men har iaf hunnit träffa en hel del goda vänner och sådant får en ju alltid på bra humör. För det är vännerna som hjälper en att orka med mörka årstider som denna, I care about you all.

Får väl erkänna att den mesta tiden har varit tillsammans med Alexander. Det har varit hur härligt som helst att få mysa och bara njuta av varandras sällskap även om vi, som alla andra, har våra problem. Tycker inte om när man blir orolig och inte vågar lita på varandra, men tillit är väl något man får jobba på ibland. Jag vill verkligen inte bli av med honom, han är det bästa jag har.

 


Och tjejerna, ni är viktigare än vad ni tror! Längtar verkligen till lördag då det blir girls only! Är så himla skönt att bara sitta och snacka om livsviktiga och onödiga saker. Det är verkligen tack vare er man orkar med skitsaker som skolan och utan er blir man vilse! Och speciellt tack till Ica idag, du finns verkligen alltid där för en. Ni är viktiga - glöm aldrig det!




Nu har jag huvudvärk och väntar på att Johannes ska höra av sig. Till er alla, ha en bra sista lovkväll!

Yeah, I know my place on your scale. So I stay here tonight, this is were we are living our lifes and that is alright.
YEAH I FALL FOR THE SONGS.



Kommentarer
Postat av: malin

Ja, dessvärre är det väl så. Till sommaren får man väl fundera på om man ska jobba eller bara njuta av ledigheten.

2007-01-11 @ 18:56:56
URL: http://popfjant.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar: